Co už máte/nemáte - září 2020

Ahoj nevěsty, vím, že se teď všechno zastavilo a mnoho z Vás muselo svůj den přesunout :(. Já jsem vždycky chtěla svatbu v září (jsem vizážistka a kolikrát když jsem líčila a česala nevěsty v těch parných dnech, kdy už ráno se nedalo fungovat ...), ale ono se to počasí moc odhadnout nedá, minulý rok jsem byla na svatbě v dubnu - krásný slunečný den a v srpnu - celý den lilo a bylo zataženo... I přestože mám trošku obavy, aby v září vše klaplo a nepřišla další vlna atd... chci si přípravy na svatbu užít a vychutnat. Ale začíná se mně stávat, že před spaním nemůžu usnout a přemítám, co ještě zařídit, co nemám, co ano, co ne...a tak se ptám, co už máte na své zářijové svatby připravené a zařízené, popřípadě vyrobené?? Já jsme na tom takto: Zařízeno: šaty, catering, místo obřadu + hudba, místo hostiny, dj, fotograf, kameraman, cukrářka, floristka, nakoupené mám množství blbovinek a vyráběla jsem štítky na prskavky, sirky, zábavníček, kapesníčky, dělám noviny. Chybí: ženichův oblek, prstýnky, oznámení (to je vybrané, ale za současné situace jsme ještě nedala k tisku), mně boty, popůlnoční šaty, spousta dekorace, které jsem chtěla nakupovat, ale bohužel tedˇ. Jinak začínáme nakupovat po akcích alkohol. A nevím na co jsme zapomněla/nezapomněla..co ještě ..mám toho v hlavě spoustu....Jak jste na tom Vy?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, nám taky chybí oblečení pro ženicha, nějaká dekorace a nápoje, které budeme nakupovat postupně. Jinak jsem naštěstí všechno stihla ještě před karanténou :-) svatbu jsme začali řešit v listopadu a když už i v listopadu byl problém sehnat místo, fotografa atd na termín v září, tak jsme radši zařídili všechno hned ještě před vánoci. Svatbu máme 5.9., počasí se taky trošku bojím, ale věřím tomu, že všechno vyjde tak jak má :-)
Odpovědět
@denisaery Děkuji za odpověď, my taky cca říjen/listopad - do Vánoc jsem hlavní věci chtěla mít zařízené. A opravdu všude plno...nakonec jsme zavrhli přizpůsobení termínu "svatebním komplexů" přišly mně hodně neosobní, v některých jedna svatba musí rychle sklidit,a by druhá už mohla chystat..a přísný pravidla..za těch peněz :/..Pak mně ještě plno hostů naznačilo, že nechce nikam daleko dojíždět a ještě tam přespávat :(...Takže jsme si pronajali takovou společenskou budovu ve vedlejší vesnici a zaměřím se více na výzdobu a vsázím na dobrý catering...Počasí bude určitě pěkné :
Odpovědět
Ahoj, máme termín 5.9. a většinu věci jsme rezervovali před karanténou, takže by to mělo být, nicméně z těch větších věcí nám chybí fotograf, ženichův oblek, prstýnky a rozdat pozvánky (to při karanténě nešlo, ale většina našich hostů o svatbě předběžně ví). Karanténa nám spíš překazila nákup dekorací a domlouvání se na technikých věcech - mamky co kdo připraví, upeče, autodopravu...to budeme řešit co nejdříve. Prstýnky jsme stejně chtěli kupovat přelom květen/červen. :-) Teď epvně věříme, že to bude všechno v pohodě.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?