Achoj, no svatební kytku ti moc nepopíšu, neb ani neměla obrázek, vymyslela ji pro mě podle šatů :-D x-) ale budou slunečnice a nakonec samotné :-)
Korsáž zatím nevím, záleží na velikosti těch slunečniček, to ted neumí odhadnout.
Kytička pro svědkyni gerbera v takovém kornoutu, pro maminky a babičku taky gerbera, ale s listem (žlutá)
Družičky budou mít takové taštičky se slunečničkama, ty se pa dají na stůl, na stůl máme do čela ještě ikebanu se slunečničkama a gerberama
Pak myrtu na vývazky
A já budu mít takový malinký kytičky do vlásků x-)
Bylo to fakt super, pomohly báječně x-)
Jé tak to je fajn, hlavně že Ti poradily x-)
Holky já se asi zblázním radostí, protože jsme vybrali a objednali sedačku :-D Nejdřív jsme jeli do Bene, tam jsme oběhli asi 4 nábytky a bylo to prostě děs a hrůza, strašně staromódní, žádnej výběr :-p Tak jsem Toma překecela ještě na Prahu, ale že se mu nechtělo :-| no a dojeli jsme do Štěrbohol vlezli do obchodu a hned jsme jí viděli :-N x-) Prolezli jsme to pak celý a přesto jsme se k ní vrátili...a objednali. Akorát bude až za 10týdnů :-N což jsem nečekala, jsem čekala max. těch 6...No tak se nám trochu posune stěhování :-N
Milá Anetko, přeji Ti všechno nej nej nej ke Tvému dnešnímu svátečku!!! Hlavně ať se Ti daří kdykoli v čemkoli a ať Tě provází štěstíčko a zdravíčko.... ;-)
Jinak je fajn, že jste vybrali sedačku, obrázek nemáš??? :)
Jé Mončo děkuji x-) x-) x-)
obrázek bohužel nemám, ani ji nemohu najít na netu...Ale nakonec jsme koupili kůži :-N světlou, byla tak strašně pohodlná a příjemná a v látce by nebyla ta sedačka tak pěkná, to říkala i prodavačka ;-) no prostě se nám v ní nádherně sedělo x-) tak uvidíme, jestli budem spokojeni nebo jednou budeme litovat...Ještě jsme k tomu vzali taburet a jinak je sedačka rohová, rozkládací, má 233 na 224, což je tam pro nás akorát... x-)
Nemáš vůbec zač ;)
Tak to věřím, že by v látce určitě nebyla tak pěkná, ale ono zase není kůže jako kůže, takže tato může být klidně i příjemná ;) Takže vám přeji, ať se vám na ní potom hezky lebedí :)
Dobré ránko :-)
Děkuju holky za přáníčka :-) x-)
Mončo jojo, manžel jako sedačku na posed zkoušel důkladně, i když se mu nějaká líbila, ale špatně se mu v ní sedělo, tak jí zavrhl, a do téhle si sedl a byl nadšenej x-)