1985 (V.) - Letní novomanželky

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Vitam vas v novem tematku x-)
Odpovědět
Tak na to prd.. ja jdu na 3D .. pusu a paaa holky moje x-)
Odpovědět
Profilova fotka
tak si to užijte x-) ;-)
Odpovědět
Ahojec holky, Andrej už od září bydlíme:-) A postupně si to zařizujeme:-) Jak doplním fotky v albu pošlu odkaz:-) San ahojec, já se mám dobře co ty? Jenom mám pořád frmol a málo času...škola, doučko, jazykovka:-( Ale potřebujeme penízky, takže se musím otáčet:-) A co vy? Co nového?:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojte kočky, tak jak se máte? My máme od včera taťku doma, takže na net není čas. Včera jsme byli na předporodním kurzu a dneska jsme byli dělat těhu fotečky...už se na ně opravdu těším...jupííííííííí Marti UTZ si užijte :-)
Odpovědět
Profilova fotka
já zdobím perníčky a pořád přemýšlím, jak mám rodit...asi si hodím kostkou... :-( Vladi, tak to se budu na fotečky těším, něco jsem viděla na facebooku a máte to moc krásný x-) Jani, copak, manža je nemocnej? =-)
Odpovědět
Andrej, tak jak jste se nakonec rozhodli? Jinak preji dobre ranko;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobre rano :-) Jak se mame pri patku? Me se dneska nechtelo uplne zoufale vstavat! |-| V pondeli jsem vstaval an skoleni v pul sesty a pak celej tejden v sest...asi usnu za stolem dneska :-N
Odpovědět
Hoja Sany;-) No me se dnes taky nechtelo, ale nic jineho mi nezbylo! Maja je na horach a ja musela v sest se Sonnickem... chudatko z toho byl vyplesknuty, kdyz jsem ho tahala za tmy a zimy ven:-D |-|
Odpovědět
Profilova fotka
To znam, Marti... ja jsem taky cela otravena, ze musim rano brzy ven a ta nase potvora je na me nastvana a musim ji za sebou tahnout :-D A kdyz prsi, tak to se umi i zapricit ve vchodovejch dverich :-N Maja je pryc? A to dneska nepujde s tebou na ten UTZ?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky holky... Manža nemocnej není, ale má dovolenou, jelikož se potřebuje učit a udělat nějaké práce do škole, které má odevzdat do půlky prosince...spíš na mě dneska nějak začalo něco lést...je mi nějak divně, tak ležím a koukám na pohádku A tady mám prozatím pár foteček pupíku :-) http://www.btweb.cz/JMF
Odpovědět
Sany no on s nim normalne chodi Maja v osm, tak byl rozkokoseny :-N :-D jeee to delal kdyz byl malej, ted mu to nevadi.. ale co damicka x-) My tam byli vcera.. a cekame KLUKA:-x Maji teambuilding z prace.. = chlastacka, chlastacka, chlastacka :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Jani, moc vam to s pupikem slusi ;-) Nevim, jak je u vas, ale tady je teda pekna kosa a furt strasne fouka, takze ja jsem taky nejaka nakrapla, tece mi z nosu... proste podzim no 8-(
Odpovědět
Článek se načítá
Jani fotecky naaaaadherny.. v kterym jsi? =-)
Odpovědět
Sany tady je slunecno x-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jeee, to jsem si to spletla... tak to teda gratuluju x-) To sis prala, vid?
Odpovědět
Profilova fotka
Martinko gratulujeme ke chlapečkovi :-) a my zítra začínáme 34.týden...už to máme za chvíli :-N Děkujeme za pochavlu foteček :-) A tady je zataženo a v noci mrzlo, jelikož jsou namrzly autíka...
Odpovědět
Profilova fotka
Jani a vy cekate chlapecka nebo holcicku?
Odpovědět
Jj.. moc jsme si to prali s Mareckem, tak jsme oba moc stastni, ale za holcicku bychom byli radi taky x-) tu chceme pry jako druhou, rikal Marecek:-D Jani ty brdo... a za chvilku bude prcek venku x-)
Odpovědět
Profilova fotka
Rubi my čekáme chlapečka...nebo nám to alespoň třikrát potvrdili, ani jednou nám neřekli, že by to měla být holčička...ale abychom pak nebyli překvapeni :-D
Odpovědět
Profilova fotka
To je bezva, takze bude Samik ? Maja bude mit vytouzenyho fotbalistu :-D Ja jsem taky na kluky...s holcickou bych si nevedela rady :-N
Odpovědět
Jani no kazdopadne by to byl rozstrel, to se stalo jedne holcine na konovi:-D cele tehu ji tvrdili jak budou mit holcicku a na porodnim sale ji rekli, mate krasneho zdraveho chlapecka :-N :-D
Odpovědět
Sany to jeste nevime.. Maja se desi toho, ze Samuel ma svatek na prvni skolni den:-( tak ho pry nechce potrestat :-N tak nevim jeste se nam libi Matej ;-) No pry ho bude vozit na spartu:-D tak nevim no:-D
Odpovědět
Profilova fotka
Snad uz dneska vedi s jistotou, co to bude... pred 20ti lety, to bylo vetsinou presne naopak... Jedny znamy rekli, ze to bude holcicka a byli to dvojcata kluci :-D Takze bude mit mala Panda spoustu napadniku :-D
Odpovědět
Si pis:-D bude na roztrhani :-D Sany nevim no, i v dnesni dobe se asi muzou seknout :-N
Odpovědět
Profilova fotka
To oni si ti tatinci vzdycky planujou kdovi co a pak se nestacej divit... taky by to mohl byt treba volejbalista po mamce :-D Matej je taky moc pekny x-)
Odpovědět
Profilova fotka
Marti, myslis, ze i na 3D? To bych pak chtela prachy zpatky :-N
Odpovědět
Profilova fotka
Jj i v dnešní době se můžou seknout...kamoška mi zrovna to povídala, že známá čekala chlapečka a nakonec mají holčičku... Samuel je hezky jméno :-) My budeme mít Filipa a ten má svátek dva dny po mém svátku a rodit mám kolem mých narozenin :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Treba si das krasnej darek k narozeninam :-D x-)
Odpovědět
Profilova fotka
no to mi povídá stále manža, že jako malej se narodí mezi svátkama, nejlépe na moje narozky...jelikož on se narodil taky na narozeniny svojí mámy :-N
Odpovědět
Profilova fotka
Ty brdo, to je teda nahoda =-) :-) Ale zase ne na Vanoce, at si to taky uzijes... kdy mas termin?
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?