Ahojec holky, Andrej už od září bydlíme:-) A postupně si to zařizujeme:-) Jak doplním fotky v albu pošlu odkaz:-) San ahojec, já se mám dobře co ty? Jenom mám pořád frmol a málo času...škola, doučko, jazykovka:-( Ale potřebujeme penízky, takže se musím otáčet:-) A co vy? Co nového?:-)
Ahojte kočky,
tak jak se máte? My máme od včera taťku doma, takže na net není čas. Včera jsme byli na předporodním kurzu a dneska jsme byli dělat těhu fotečky...už se na ně opravdu těším...jupííííííííí
Marti UTZ si užijte :-)
já zdobím perníčky a pořád přemýšlím, jak mám rodit...asi si hodím kostkou... :-(
Vladi, tak to se budu na fotečky těším, něco jsem viděla na facebooku a máte to moc krásný x-)
Jani, copak, manža je nemocnej? =-)
Dobre rano :-)
Jak se mame pri patku? Me se dneska nechtelo uplne zoufale vstavat! |-| V pondeli jsem vstaval an skoleni v pul sesty a pak celej tejden v sest...asi usnu za stolem dneska :-N
Hoja Sany;-)
No me se dnes taky nechtelo, ale nic jineho mi nezbylo! Maja je na horach a ja musela v sest se Sonnickem... chudatko z toho byl vyplesknuty, kdyz jsem ho tahala za tmy a zimy ven:-D |-|
To znam, Marti... ja jsem taky cela otravena, ze musim rano brzy ven a ta nase potvora je na me nastvana a musim ji za sebou tahnout :-D A kdyz prsi, tak to se umi i zapricit ve vchodovejch dverich :-N
Maja je pryc? A to dneska nepujde s tebou na ten UTZ?
Ahojky holky...
Manža nemocnej není, ale má dovolenou, jelikož se potřebuje učit a udělat nějaké práce do škole, které má odevzdat do půlky prosince...spíš na mě dneska nějak začalo něco lést...je mi nějak divně, tak ležím a koukám na pohádku
A tady mám prozatím pár foteček pupíku :-) http://www.btweb.cz/JMF
Sany no on s nim normalne chodi Maja v osm, tak byl rozkokoseny :-N :-D jeee to delal kdyz byl malej, ted mu to nevadi.. ale co damicka x-)
My tam byli vcera.. a cekame KLUKA:-x
Maji teambuilding z prace.. = chlastacka, chlastacka, chlastacka :-D
Ahoj Jani,
moc vam to s pupikem slusi ;-)
Nevim, jak je u vas, ale tady je teda pekna kosa a furt strasne fouka, takze ja jsem taky nejaka nakrapla, tece mi z nosu... proste podzim no 8-(
Martinko gratulujeme ke chlapečkovi :-) a my zítra začínáme 34.týden...už to máme za chvíli :-N
Děkujeme za pochavlu foteček :-)
A tady je zataženo a v noci mrzlo, jelikož jsou namrzly autíka...
Jj.. moc jsme si to prali s Mareckem, tak jsme oba moc stastni, ale za holcicku bychom byli radi taky x-) tu chceme pry jako druhou, rikal Marecek:-D
Jani ty brdo... a za chvilku bude prcek venku x-)
Rubi my čekáme chlapečka...nebo nám to alespoň třikrát potvrdili, ani jednou nám neřekli, že by to měla být holčička...ale abychom pak nebyli překvapeni :-D
Jani no kazdopadne by to byl rozstrel, to se stalo jedne holcine na konovi:-D cele tehu ji tvrdili jak budou mit holcicku a na porodnim sale ji rekli, mate krasneho zdraveho chlapecka :-N :-D
Sany to jeste nevime.. Maja se desi toho, ze Samuel ma svatek na prvni skolni den:-( tak ho pry nechce potrestat :-N tak nevim jeste se nam libi Matej ;-)
No pry ho bude vozit na spartu:-D tak nevim no:-D
Snad uz dneska vedi s jistotou, co to bude... pred 20ti lety, to bylo vetsinou presne naopak...
Jedny znamy rekli, ze to bude holcicka a byli to dvojcata kluci :-D
Takze bude mit mala Panda spoustu napadniku :-D
To oni si ti tatinci vzdycky planujou kdovi co a pak se nestacej divit... taky by to mohl byt treba volejbalista po mamce :-D
Matej je taky moc pekny x-)
Jj i v dnešní době se můžou seknout...kamoška mi zrovna to povídala, že známá čekala chlapečka a nakonec mají holčičku...
Samuel je hezky jméno :-)
My budeme mít Filipa a ten má svátek dva dny po mém svátku a rodit mám kolem mých narozenin :-D