Ale i kdyz jsem tu kazdej den a pisu, tak kdyz se mam pak vyzvejknout, tak hledam hledam...
Zvlast, kdyz u toho jeste okrikuju francouzsky psa. Jsem z toho jelen...
Obdivuju bilingualni vychovu u deti....
San, ale v tomhle případě by jeden rodič měl mluvit jedním jazykem a druhý druhým jazykem, určitě ne jeden oběma ;-) takže si myslím, že to není tak hrozný
Pandi, ja vim :-D :-D :-D :-D
Ja si prave nedovedu predstavit, ze tady, kde je vsechno a vsichni frankofonni, budu na prcka mluvit cesky :-N
Bojim se, ze mi to pak bude na verejnosti blby nebo proste ze zvyku pojedu francouzsky a prcka naucim houby :-N
asi jo ;-) ani nevím, jestli si před svatbou bere nějak dovolenou, já jsem byla doma před svatbou poměrně dlouho... ale taky to bylo tím, že jsem měla krátkej dlouhej takže jsem asi skončila čtvrtkem a pak až do další soboty jsem měla volno...;-) bylo to fajn, vše jsem si připravila, jezdila si na solárko, vyběhávala různé papíry a kraviny a tak
ahoj holky, píšu vám z postele, přepadla mě choroba, mám horečku a nemůžu mluvit. Tak mi mamka hned nasadila antibiotika, abych zvládla tento týden ty testy a mohla fungovat. :-(
jé chuděrko Luci :-( tak hodně hodně vitamínů a ať je brzo dobře. Mně vždy ze všeho dostane když si dám mrkev s jablkem, do toho vymáčknu dva celé pomeranče a dvě limetky a to jsem fit raz dva
jo asi sem chytla to co měl předtim, on totiž pak hned dostat nějakou rýmu a kašel a já to asi chytla až te´d, jak mám nervy z testů :-( tak sem si uvařila kýbl čaje a ležim...a to jim vitamíny preventivně, ale očividně moc nezabraly...
jeden zítra v půl osmý a pak ve čtvrtek někdy ve dvě, měla jsem psát ještě jeden od půl osmý, ale napsala jsem mu že jsem nemocná tak snad mi dá náhradní termín, dva bych v tomto stavu nenapsala..