Mám jemné rovné vlasy dlouhé po zadek, na svatbu bych je chtěla rozpuštěné, ale natočené-navlněné. Můžete mi poradit nějaké spolehlivé tužidlo nebo lak, vosk... , který by mi udržel vlasy zvlněné cca 12hodin??? zárověň ale aby nebyly slepené, tvrdé. Díky moc!!! ;-)
tak toto je celkem těžké ,jemné vlasy mají tendenci plihnout sama to znám mám je taky :-| nejlepší by bylo vyzkoušet si to u nějaké kadeřnice , aby jsi viděla co ti sedne a co ne, tužidel a laků atd je spousta - určitě ti doporučuju profesionální přípravky na vlasy (drogérka je o ničem s tou ti to nevydrží dlouho) schválně zkus zajít do nějakého kvalitního salónu a oni ti určitě poradí! vyplatí se investovat !
Doporučila bych ti dojít si ke kadeřnici, když ti vlasy umyje, dá tužidlo natočí na natáčky, nechá uschnout a pak přetočí přes kulmu a zalakuje, tak to vypadá krásně!! A hlavně při tomhle postupu to nádherně drží:) Za hodinku to má hotové a vyjde tě to i lépe cenově než si kupovat profesionální výrobky-jak holky říkají drogerkové výrobky jsou na prd.
Jinak já doporučuji tužidlo od Dusy professionals a lak PERFORMANCE od Wella professionals