Ahojky! měl jste někdo někdy tužené vlasy (do kudrlinek) pivem? Mě nakázala kadeřnice vzít sebou 12-tku pivo ne z lednice... :-) tak mě to celkem zarazilo.... :-N
Tak na dlouhevlasy.cz je na tohle tema diskuze a pry se to bezne dela...je to pry lepsi nez chemicka tuzidla co nici vlasy...ale je to pry alchimie to udelat spravne tak,aby to poradne fungovalo jak ma... :-| a pry citit to neni...tak doufam
Já mám zkušenost přesně stejnou, jako Alena. Už je to pár (velmi mnoho :-D) let nazpátek, kdy mi kadeřnice pivem tužila účes na maturiťák. Tehdy jsem měla hodně dlouhé, pevné a zdravé vlasy a nic nedrželo. Jenže kadeřnice byla ostřílená starší dáma, takže si uměla poradit. Poslala mně přes ulici do sámošky pro lahváče, a nakonec se to povedlo. Vlasy držely celou noc, nelepily, pivo cítit nebylo. Takže se neboj vlka nic! :-D
@anieee Ale jistěže.Před 25 léty se to dělalo běžně.I kluci,kteří chtěli mít na hlavě pořádného kohouta tužili vlasy pivem a ti extremnější dokonce míchali vodu s cukrem. :-) To ale údajně šlo špatně smýt. :-D
Tak jsem si vzpomnela, ze jsem tu pred svatbou resila tuzrni pivem a tedy chtelo by to popsat zkusenost :-) tuzeni pivem je vazne bezva, vlasy drzeli v kudrlinkach jak kovany ( jeste treti den po svatbe), vlasy byli krasne prirozene leskli (bez matu oproti klasickymu tuzidlu) a ani kdyz jsem trsoku pred obradem zmokla nebyl ani naznak ze by bylo pivko citit.
Takze kdo chce tuzit kudrliny PIVO FAKT DOPORUCUJU!! :-D
Akorat travit posledni noc pred svatbou v natackach kdyz na to covek neni zvyklej faaaakt nedoporucuju!! :-S absolutne jsem se nevyspala a nervozitou to nebylo.....
to zní zajímavě, já bych chtěla vlasy trošku vyfoukat, ne moc teda a bojím se, aby mi to vyfoukání drželo... to se vetře pivo do vlasů, udělá se ta akce (natáčky, foukání, cokoli) a je to?