Krátké vlasy a vlásenky, máte zkušenost?

Ahojky holky máte někdo zkušenosti s vlásenkami a krátkými vlasy ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@klarka78 Vlásenky nevím, ty asi držet nebudou, ale výborně držej spirálky... Zkoušela jsem je teď v týdnu a spokojenost...A to má vlasy opravdu krátký :-)
Odpovědět
můžeš mi prosím Tě poslat nějaký odkaz ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@klarka78 třeba tady... ale mají je určitě v každým saloně: http://www.svatbadekor.cz/katalog-zbo...
Odpovědět
je moc děkuji na tohle jsem tedy ještě nenatrefila. Moc děkuji ;-) já mám rozcuch, ale uvidím co poradí kadeřnice je to moje druhá svatba, takže nechci závoj spíš něco elegantního, ale rošťáckého ještě jednou moc děkuji.
Odpovědět
Profilova fotka
@klarka78 nemáte zač... Já ho právě momentálně mám taky :-D Poroto jsem hledala něco takovýho... kamarádka to měla lonbi na svatbě a vydrželo jí totam celý den...:-D
Odpovědět
a i v krátkých vlasech? dívala jsem se na to no uvidím :-)
Odpovědět
Dobrý den, tak jsem nakonec sehnala takové malé perličky co drží jen na malém pramínku vlasů a kadeřnice byla nadšená. ;-) ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Klasická vlásenka vypadne, předpokládám, že se Vám jedná o ozdoby do vlasů. Kupte si spirálky, je to takový zatočený drátek uprostřed s perličkou, kamínkem, kytičkou atd... Ozdoba se do Vlasů zeštoubuje, zafixuje stlačením a drží. Mívají je v půjčovnách svatebních šatu, vyrábí je, tuším firma "Kristen". zkuste si to vyguglit.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?