Kadeřnice z Benešova na svatbu 31.8., doporučte

Profilova fotka
Ahojte holky, potřebuju poradit, kadeřnice, ke které chodím je už na náš termín 31.8. obsazená a proto se na vás obracím na doporučení jiné šikovné kadeřnice, nejlépe z Benešova...Díky moc 8-)
Odpovědět
Ahojky, já jsem slyšela dobré reference na toto kadeřnictví: http://www.studioangelika.euweb.cz/. Ale je to Neveklov.
Odpovědět
Profilova fotka
díky moc, ale nejspíš si počkám na ten Benešov ;-)
Odpovědět
zkus to kadernictvi mezi malim a velkym namestim, v te ulicce,jak je tam to rychle obcerstveni tak nahore v patre,obe holky tam jsou sikovne a nebo Kahounova,jak se jde k plavecaku... ale take se da domluvit se studentkama,o jedne bych vedela,ale musela by jsi se s ni domluvit sama... vice kdyztak do zpravy....
Odpovědět
Profilova fotka
@1adriana1 Díky moc za doporučení...Právě Kahounová je obsazená..Tak se zeptám v té uličce, o tom kadeřnictví ani nevím..
Odpovědět
Profilova fotka
Já vím, že chceš Benešov. Ale já nedám dopustit na kadeřnictví v Postupicích, Jaroslav Andr. A vím, že dřív jezdil i k nevěstám domu, záleží na domluvě. Když bys potřebovala, dám ti do zprávy kontakt. Na internetu totiž žádný nemá, protože to ani nepotřebuje a má stále plno.
Odpovědět
Profilova fotka
@pepiny ja jsem v benesove nejvic spokojena s kadernikem Kubou-ma kadernictvi v uloci kde je penny, ale uz u tech bytovek po leve strane pod semaforem
Odpovědět
@leokadja Taky mě česal Jarda a musím říct že maximální spokojenost a všichni chválili vlasy!
Odpovědět
Profilova fotka
Díky moc všem za doporučení, tak teď se jen rozhodnout....terez27...o Kubovi jsem nejspíš už slyšela...ale nějak nechápu z tvé zprávy kde to je.? leokadja....můžu poprosit o ten kontakt na Jardu, zkusím se ho zeptat..? Že bych nakonec zkusila chlapa kadeřníka..? Nikdy jsem u chlapa nebyla... 8-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?