Čím nejlépe zvlním vlasy?

Profilova fotka
Ahoj holky, mam uplne rovne vlasy a uces jsem si vybrala z mirne zvlnitych polorozpustenych vlasu. Cim je nejlepsi je zvlnit? Nechci vylozene prstynky jako delaji magicke natacky a mam strach ze kulmou to nebude drzet. Jake natacky jsou jeste dobre?
Odpovědět
Ahoj, a ty si budeš dělat vlasy sama? (bez kadeřnice?) Já taky zvažuju něco takového - ještě nejsem rozhodnutá, jestli budou vlasy úplně rozpuštěné nebo polorozpuštěné. Vlny bych chtěla něco jako mám ve svém albu Co se mi líbí. Ve čtvrtek jsem objednaná ke kadeřnici, tak se poptám, jaký by byl postup - taky jsem zvědavá. Ale sama bych si asi netroufla, jsem na tohle nešika :-)
Odpovědět
@kirielka Spíše, aby to drželo , je třeba použít nějaké extra zpevňovací přípravky. Bez nich ti vlny brzy splihnou , ať už je natočíš čímkoli.
Odpovědět
Ahoj, krásně a pevně zvlní vlasy úplně obyčejné natáčky, já je kupovala v drogerii, myslím DMku. Jsou to takové pěnové kytičky s "ocásky", na které vlasy namotáš a dirkou v té kytičce protáhneš, čímž to utáhneš a je to :) Ty bych doporučila, a cena byla více než báječná cca 50,- za celé balení
Odpovědět
Profilova fotka
@radkaja Urcite to necim nalakujeme, diky zy tip. @adletka Nejsou takovy ruzove vlnkovate a nahore je ta dirka? Ty jsem videla na aukru, delaji hezke vlny? Ja nechci vylozene kudrlinky spis takovy vetsi mekci vlny...
Odpovědět
@adletka Tak po těch se musím někdy v DM podívat - sice na svatbu si netroufám, ale někdy bych je mohla zkusit. Já mám vlnité vlasy sama od sebe, ale nikdy to nevydrží (nebo dokonce ani neuschne - částečně krásné vlnky, částečně úplně rovné vlasy), jak bych chtěla... @radkaja Oou, já tak nerada veškerá tužidla... :-(
Odpovědět
http://www.fbstore.cz/fbstore/eshop/1... +- toto, na stejný princip. Natočím na to i suché vlasy a mám super vlny, pak to jen prsty rozhrábneš, nalakuješ a je to opravdu super. Já mám vlasy jako hřebíky, nikdy mi vlny nevydržely, ale s tímto je mám i druhý den!!!
Odpovědět
Profilova fotka
@adletka Tyhle jsem presne vcera videla na aukru ale mela jsem strach aby me to neudelalo moc malinky ty vlnky a nebyla bych pak jako pudl :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Predstava je takova
Odpovědět
ono záleží jak silné prameny na to natočíš, ale i kdyby se ti udělaly prstýnky, tak když přehodíš vlasy dopředu, párkrát je projedeš lemně prstama a ještě v tom předklonu je nalakuješ, tak super výsledek.. co jsem dělala já, tak jsem si potom stáhla jenom po stranách vlasy dozadu alá "polorozpuštěné" a tam jsem je sepla pérkama a trochu nadzvedla a v práci mi to všichi chválili a byli tací, kteří mi říkali, že je to jak svatební účes.. a za celý den se to nepohlo a jak jsem psala, vydrželo mi to i přes noc do druhého dne.. ale hodně tedy taky přelakovat, používám lak z kadeřnictví Loreal, ten dělá laky tzv. suché, které vlasy neslepí a není těžký..
Odpovědět
ale nejsem si jistá, jetli to bylo v DM nebo Rossmannovi.. a výho je ještě to, že se v nich dá spát, jelikož jsou měkké
Odpovědět
Profilova fotka
Tak ja na ne mrknu nazivo bud v tom DM nebo Rossmanovi, diky moc za tip
Odpovědět
http://i.mimibazar.cz/h/bc/2/110325/1... našla jsem foto těch, které mám
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@kirielka Já doporučuju papiloty - pěnové natáčky, tyčinky s drátem uvnitř. Mám úplně rovné dlouhé vlasy a na svatbě jsem chtěla zvlněné, měla jsem klobouček a potřebovala jsem je jen mírně sepnout. Výsledek viz album, dělala jsem si vlasy i make-up sama a myslím, že se to celkem povedlo. tužidlo nepoužívám, přestříkala jsem jen lakem.
Odpovědět
Profilova fotka
@kirielka Postaci ti keramicka zehlicka.Tim ti lokny vydrzi.Jen je potreba kazdou vlnku lehce prohrabnout prstem a nalakovat
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?