Tento týden jsem si domlouvala s kadeřnicí zkoušku účesu a říkala, že ať si umyju vlasy den předem, aby mi to pak drželo. Docela mě to překvapilo, umývám si vlasy obden, ale když jdu na nějakou významnější akci, vždycky si je myju až v ten den, připadám si čistější a hezčí, docela se mi mastí vlasy a jestli se ještě zapotím, což na svatbě asi jo, mám strach, že se spojení s lakem na vlasy a dalšíma srandama, co mi tam dá, bych mohla už navečer mít místo hezkého účesu umaštětnou hrůzu. Vážně to platí, že na čerstvě umytých vlasech nic nedrží?
Já jsem kadeřnice a podle zkušeností je lepší den předem..podle kvality vlasů, pokud se mastí, tak asi v den svatby, ale špatně se s nimi pracuje. Já si je například budu barvit ve čtvrtek a pak už je nechám do soboty, po barvení i lépe drží
Měla jsem stejný problém. Vlasy se mi mastí a myju je obden.. Takže mi je kadeřnice umyla v ten den a vše drželo perfektně :-) ... Takže pokud máš pocit, že bys měla ve svůj den mastné vlasy, rozhodně umyj ráno - budeš se cítit lépe a vlasy 100% držet budou.
já si je asi na tu zkoušku umyju ráno a uvidím, jak to bude držet, ale radši bych měla umyté vyfoukané vlasy bez účesu, než mastné v účesu, takže asi tak:-)
Mam huste a nepodajne vlasy a kadernice mi je myla a rovnala den predem, v den svatby se s nimi pak lepe pracovalo a uces drzel aniz by byl prehnane zlakovany. Jdej ale spis hlavne na svuj pocit a zkusenost, mne se sice libi kdyz si vlasy umyju rano a v ten den jsou takove hezky nadychane, ale je pravda, ze uces by se z nich udelat nedal..
@netanel Mám ten samý problém s vlasy, musím si je mýt obden a i tak někdy už ten druhý den odpoledne vidím, jak jsou nehezké. Kadeřnice mi řekla to samé, že si je mám umýt den předem. A opravdu se toho neboj. Hodně mi to tužila, aby to drželo, vlasy vypadaly super ještě den po svatbě i bez umytí a účes držel perfektně.
@marlen009 a mastný jsi to neměla, říkáš? Já tužidlo a takový věci vůbec právě nepoužívám, jenom šampon a kondiš a prostě mám strach, že ta ofina bude plihnout. No aspoň že jdu na tu zkoušku, tak to zkusím a když to nevydrží nemastný, tak si je na svatbu umeju v ten den a basta.:-)
Mě kadeřnice řekla že si mám vlasy umýt ten den ráno - i na zkoušku jsem to tak měla - dokonce byly ještě vlhké a byla spokojená, že si to sama vyfouká a prý mám dát na vlasy jen ráno po umytí tužidlo nic víc ... mám vlasy po pás...
@netanel fakt přísahám měla jsem to hezký ještě den po svatbě a to už to běžně mám šílený a musím to umýt. Kdyžtak si zkus domluvit zkoušky dvě - na jednu si vlasy nemyj a na druhou jo a uvidíš sama. Já bych tomu taky nevěřila, ale už na tý zkoušce jsem vlasy neměla umyté a druhý den jsem v tom ještě šla do pohody do práce :).
Mne kadernice vylozene rekla, ze si mam umyt vlasy v den svatby rano, aby nebyly "zmackle" a rano, aby byly jeste trochu vlhke a daly se dobre tvarovat. A v zadnem pripade si nemohu stezovat, ze by mi uces nedrzel. Mozna je to o typu ucesu, nevim, ale extra kvalitni vlasy nemam a mela jsem propletane vlasy dozadu-drzely vyborne.
Neplati, sikovna kadernice to zvladne. Jen je to pro ni asi trochu vic prace, to vsechno poradne zafixovat.
Mne kadernice myla vlasy v salonu a uces mi vydrzel krasne az do rana :-)
Nevím jak jiné kadeřnice,ale mě moje kadeřnice myla vlasy v den svatby a to 2x šamponem a pak hodila na natáčky a dala pod sušák... :-) A musim říct, že účes mi držel od 8 od rána až do 1 hodiny ráno a opravdu se ani nehnul :-) a kdyby s nim šlo spát, tak by držel možná i dýl :-D
Já si myju vlasy každý den ráno než jdu do práce, mastí se mi a nesnáším ten pocit uplácanosti a kadeřnice vůbec nemluvila o tom, že bych si je měla umýt den předem, naopak že si je mám umýt až to ráno a přijít umytá, abychom se nezdržovaly....jsem melírovaná s vlasy asi po lopatky, jen mám vynechat větší množství olejíčků do konečků, aby drželo tužidlo apod. Sama pro svůj pocit bych do umytí už večer nikdy nešla ;)
@netanel ahojky, mě se vlasy mastí hodně a moje kadeřnice mi přímo řekla, ať si je nemyju, že mi je umyje až k ní dorazím, aby si je umyla podle svého a už ví, co s nimi.. Takže bych si je být tebou umyla tak, jak to tobě vyhovuje.. Já moc dobře vím, jak hrozně bych vypadala, kdybych si je umyla den předem..
u jemnych vlasu se to dela,ale nutnost to neni.Sikovna kadernice a dobre pripravky zvladnou uces zafixovat i z cerstve umytych vlasu. ;-)
Asi bych dala na svuj pocit. - je to tvuj den a cely by mel byt o tom,aby ses citila dobre ;-) Kdyby ses nemela citit dobre ( vcelku rozumim,mam to stejne ) pozadala bych ji,at to ucese z umtych vlasu.