Zdá se vám 14. hodina na svatební obřad pozdě?

Zobraz úvodní příspěvek
ahoj, potřebovala bych váš názor ohledně času obřadu. Zvolili jsme s přítelem obřadu na 14h. Ale objevili se poznámky, že to mám přesunou na dříve, kvůli malým dětem a starším, že nám pak nikdo nevydrží na hostině atd. Zdá se vám 14h na obřad pozdě? děkuji za názor
Odpovědět
Profilova fotka
určitě není,máme taky ve 14h :-) myslím,že to je akorát
Odpovědět
Máme obřad na 15hod docení před obřadem a myslím že ideální, už u jídla bude hrát hudba a hned potom může začít zábava. Byla jsem na několika svatbách na celí den a nic na tom nevidím, po jídle v 13hod než přijede hudba se každý nudí a je to únavné a o ničem. A pokud jde o nás je jedno kdy začne protože pokud bude nálada potáhne se do rána i kdyby začala v 10hod :)
Odpovědět
Ahoj, není to nijak důležité a je pravda, že aspoň nemusíš vstávat extra brzy kvůli účesu a líčení. Tím pádem vydrží všichni více svěží do pozdních nočních nebo ranních hodin. Ať se vám to vydaří.
Odpovědět
Profilova fotka
My máme obřad taky ve 14:00 a je pravda, že jsem to musela před mámou obhajovat, má strachm že je to pozdě a že budou mít svatebčani hlad :-D Ale budeme mít občerstvení i po obřadu v zahradě, takže to snad nehrozí.
Odpovědět
Profilova fotka
přesně, my máme obřad na 13:30 a je to akorát, svatebčané o tom vědět budou tak si můžou něco zakousnout než pojedou :D A focení budeme mít před obřadem, takže pak budeme aspon celou dobu na hostině a nemusíme hosty opouštět :)
Odpovědět
Profilova fotka
Určitě ne. My to máme taky ve 14h. Vynecháme oběd a poté se přesuneme rovnou na zahradní raut :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Já myslím, že je to dokonce ideální...Já bych ho chtěla dokonce i později. Někde mě překvapilo, že třeba začínají s hostinou a zábavou až od 5. Myslím tím ten podnik, ale to je přímo určený k svatbám. A už jsem koukala, že nějaký holky mají obřad až v 9 večer. Já si chci zase užít celý ten den, ale nemám potřebu vstávat v 5, abych to stihla...Dřív jak ve 2 to nebude, hosté se nají doma a pak bude večeře pro všechny, nevidím v tom problém. Udělejte to tak, jak chcete vy hlavně :)
Odpovědět
Profilova fotka
my máme obřad ve 13,30 a kdyby to šlo, dám ho klidně pozdějc ;)
Odpovědět
úplně v pohodě čas, my máme v 15:30 :-)
Odpovědět
meli jsme ve 14 hodin a mne se to tedazpetne zdalo pozde. ale jinak to neslo, dojezd byl svatebcanu z cele CR. Svatba zbytecne utekla a dost bylo odpoledne nabite, s nikym jsem se nestacila zastavit. takze za mne radeji aspon ve 12hod. Krom toho na ten obrad ve 2 hodiny prijeli vsichni hladovi, takze stejnak byl pozdni obed. Takze pak bud pozdeji at si staci v klidu dat vlastni obed nebo driv at po obrade jite aspon ve dve.
Odpovědět
Profilova fotka
Odpolední termíny jsou fajn. Na všechno je dost času a lidi se moc neopijí, když nepijí od rána. ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
My měli svatbu ve 14:30. Oběd pro rodinu byl předtím, abychom nemuseli nikoho vyhazovat z afterparty.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my budeme mít svatbu v 15 hodin. A jsem za to ráda - aspoň bude čas na to se nechystat, v klidu dorazit na místo určení :-) Navíc já pocházím z Brna, nastávající z Prahy, bydlíme v západních Čechách a obřad bude v Benešově - tudíž ti co přijedou na naši svatbu nebudou muset vstávat v 5 ráno. Takže odpoledne ideální :-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?