Prosím poraďte mi, máme začátek obřadu v 10:30, chtěla jsem mít obřad alespoň kolem 12:00 hodiny abych stihla holičku, make-up, abyse všichni dostali včas na obřad. Máte zkušenosti někdo s obřadem v tak "brzkou" hodinu? Pojedu na obřad cca 15-20 km. Když už je obřad tak brzo, zve se rodina (babička,děda,teta atd) do bytu, kde se nevěsta připravuje?
Děkuji všem za názor a za zkušenosti.
My plánujeme na 11.30, ale pojede kolona z Prahy až do Hradce Králové (případně až na Opočno), tudíž odjezd nejpozději v 10. Na 9. plánujeme příjezd svatebních hostů a ženicha s jeho nejbližší rodinou (ostatní od nich do Prahy nepojedou z HK, přijedou až na obřad), někteří (třeba z Č.Budějovic) u nás pravděpodobně budou už spát...kamarády poprosím, aby nazdobili auta během toho, co my budeme vítat ženicha, svačit atd...kadeřnici máme ve vedlejším vchodě a doufám, že bude ochotná přijet už na šestou, kosmetičku plánuji pozvat na sedmou...věřím, že bude vše v pohodě :)
mě by to nevadilo, ráno bych si přivstala, jeden den se dá přežít a aspon bych měla ten den co nejdelší, na oběd to bude akorát.... my máme daný obřad ve 12, dřív to nejde a vadí mi to