@jamienka oznámení už mám doma, vývazy předběžně zamluvené, i myrtu, šaty teprve budu řešit se švadlenou, minizákusky zařízené, svatební koláčky řeším, pentle na auto v řešení, ještě nevím, kolik bude aut, hostina dojednaná, ještě budu shánět boty k šatům, prstýnky máme objednané :-), kytky vím, kde budu nechávat dělat, takže přípravy docela jdou :-)
my jsme svatbu začali plánovat teprve před měsícem, tak se dost bojím, že to všechno nestihnem. Máme už místo, objednané prstýnky, ale jinak je vše zatím jen v představách. Momentalně obcházím obhody v naději, že najdu nějaké bílé botky 34 nebo 35 bez obrázku Hello Kitty :-)
evkapen- my máme tiež 20.10.12 a je to cubidup. Keď si na to spomeniem, tak ma chytajú menšie stresy vzhľadom na to, že mám zajednanú iba sálu, hudbu a kostol- a mám naviac ako ty aj kameramana :D Ale žiadna výhra- nič inšie nemám a najhoršie je na tom to, že ani nemám kedy plánovať. Ale azda to nejak dopadne. :D
zdravim, mame svatbu tyden pred vami, tedy 13.10. a mame zajistenou hospodu, kostel, fotografa, a tchyne chce resit vsechno ostatni vcetne mych satu :-))))) asi se v sobotu az se uvidime pohadame :-)