Ahoj nevěsty, vítám vás v diskuzi Termín svatby 2014, kde bych byla moc ráda, aby jsme si vyměnily názory, zkušenosti, postřehy atd. prostě vše co se svatby týká.
Já se budu vdávat 21. června 2014 v Teplicích, svatba bude celá venkovní a už se moc těším, svatbu jsem již jednou posunuli z důvodu mého těhotenství, takže na naší svatě budu mít tu nejkrásnější družičku, protože jí bude naše dcera Ella :-)
Milé budoucí nevěsty,
až začnete přemýšlet o svých svatebních šatech ,které Vás budou zdobit ve váš svatební den tak nezapomeňte ,že v našem saloně si můžete nechat ušít svatební model dle Vašeho přání za velice přijatelné ceny. Komunikaci s nevěstami máme po celou dobu realizace takže vše probíhá v klidu a bez stresu a hlavně z předstihem. Budeme se na Vás těšit svatební salon Vanessa. Informace podáváme individuálně emailem.
Nakonec jsme se rozhodli pro 13.5.2014 :-) Sice se to zdá být trošku nešťastné datum (pověry o svatbě v květnu a 13 jako nešťastné číslo), ale nám se toto datum hodně líbí :-)
Ahojte, tiež sa pridávam k nevestám roku 2014, svadba bude predpokladame 31.5 alebo 7.6., podľa toho, pre aký priestor sa nakoniec rozhodneme :) mimochodom, ako dlho čakáte so svadbou od zásnub? bude to do roka a do dna?
Jinak vítám zimní nevěsty, jsem ráda , že nejsme jediní :-). Všichni proč zima????? Ale bude to mít své kouzlo a alespoň se chlapy nebudou péct v oblecích ve 35 °C vedru :-D
Uvažujete o svatbě a obřadu pod širým nebem v roce 2014? Přijeďte se podívat na naši malou výstavu svatebních stanů a svatebního altánu. Podrobnosti najdete na našich stránkách nebo v reklamě (od 26.8.2013) na Bereme se.
.
Nazdarek tetky tak my do toho chceme prastit 1.letni den,coz je tedy 21.6 2014 silene se tesim,jen nevim kdy poradne zacit a mam jeden problem,kdy to oznamit kamaradum ,aby jsme jim to nerekli a oni uz neco ten den meli :(
ahoj, taky se přídávám k nevěstám v roce 2014. Datum jsme zatím nestanovili, ale přemýšlím o začátku září. Zima mě taky lákala, ale nakonec jsme to zamítli, jelikož tam budeme mít velký přejezd ženichový části, cca 150 km :-| a riskovat ledovku nebo něco takového nechci. Všem přeji, at vám vše vychází :-)
@minuskas my sme na tom podobne, chceli by sme sa vziat 2.5.2014, ale kedze este matrika nema kalendar sobasnych dni, nevie nam to nikto potvrdit, musime cakat a dufat. kedze sme si vybrali za svadobny den piatok, este sa k tomu vsetkemu aj na uradoch cuduju a krutia hlavami... takze cakat cakat a dufat, nezufat :-)