Holky tento termim by jsme chteli mit svatbu. co si o nem myslite?Jo a kdypak myslite, ze to musime nahlasit na urade, aby nam mo blokli?Ja vim, ze je jeste cas.ale ja nevim no:) jo a holky odkud mate svatebni oznameni, rada bych se podivala:)
my tento termín taky chceme a na matrice nám řekli že rezervace jedině až začátkem roku tak čekáme ale snad nám ho nikdo nevezme je to nádherné datuma jestě bychom chtěli obřad ve 13:00
Ahoj holky, koukam ze termin je skutečně oblíben, my ho totiž taky chceme... U nás v Liberci taky vypisujou termíny až začátkem roku, takže nám taky nezbývá nic jineho nez doufat... :)
já jsem dítě 13tek, mám všeude 13. narozeniny, svátek, prostě všude a i svatbu budu mít 13. sice tentorok ale budu tam mít alespoňjednu 13....a svatební onámení jsem si vyráběla sama, jkni do alba vlastní výroba:)
@lenca222 Ahojky, my taky máme termín 13.7.2013. Je to krásné datum. Už máme zamluveno na radnici i v restauraci. Řekli mi, že čím dřív, tím líp, protože léto je vždycky narvané. Tak jsme hned rezervovali :-) Je tu i diskuze přímo na tohle datum "Svatba 13.7.2013 - kdo se ten den vdává? - tak můžeš taky mrknout. Je nás tam už docela dost.
Jinak oznámko si budu vyrábět sama. :-)
Ty jo, tak to jsem ještě neslyšela, aby někoho poslali domů s tím, aby přišel později=) V Karviné se nabíhá už v září na termíny dalšího léta, alespoň co jsem slyšela, my byli vyřizovat v Petrovicích, kde nám to hned rezervovali :-) Je to nádherné datum x-)
@lenca222 platili jste něco na radnici? my teda vůbec nic. Je fakt je to naše druhá svatba, takže jdeme na úřad v místě bydliště ženicha. Jen opravdu se modlím, aby nebylo 38 stupňů a nebo aby potom nepršelo ...:-(
@daska74 ano tady u nás v Nachode chteji za soboty 1000 Kc na radnici,ale nase radnice, nebo aspon podle meho je krasna, ano presne tak, zadne tropy,ale ani dest, tak normalni, prijemne pocasi :)
My máme také tento termín - chtěla jsem to v létě, aby bylo teplo a hned v červenci. První týden (toho 6.7.) jsem to nechtěla, protože končím koncem června v práci a chtěla jsem mít nějaký čas na zařizování.... Nebo to nosí neštěstí dvě 13 v datumu? ...já tomu teda moc nevěřím :-S =-)
Ahoj nevěstinky, taky máme vybráno (a zajištěno) krásné datum 13.7.2013. Třináctky jsou šťastné, sedmička to jen potvrzuje. A hlavně, není to o číslech, ale o srdci... Všem hodně štěstí! ;-)