Termín svatby 13.7.2013, co si o něm myslíte?

Holky tento termim by jsme chteli mit svatbu. co si o nem myslite?Jo a kdypak myslite, ze to musime nahlasit na urade, aby nam mo blokli?Ja vim, ze je jeste cas.ale ja nevim no:) jo a holky odkud mate svatebni oznameni, rada bych se podivala:)
Odpovědět
Profilova fotka
@lenca222 Spousta matrik vypisuje termíny až v listopadu - prosinci. Ještě máš opravdu spoustu času :-)
Odpovědět
Tak to je fajn:)
Odpovědět
Taky máme tenhle termín :-) , je to přesně mezi našema narozkama :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Taky máme tento termín a máme už zamluvený termín i na matrice i v restauraci:)
Odpovědět
Profilova fotka
my tento termín taky chceme a na matrice nám řekli že rezervace jedině až začátkem roku tak čekáme ale snad nám ho nikdo nevezme je to nádherné datuma jestě bychom chtěli obřad ve 13:00
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, koukam ze termin je skutečně oblíben, my ho totiž taky chceme... U nás v Liberci taky vypisujou termíny až začátkem roku, takže nám taky nezbývá nic jineho nez doufat... :)
Odpovědět
já jsem dítě 13tek, mám všeude 13. narozeniny, svátek, prostě všude a i svatbu budu mít 13. sice tentorok ale budu tam mít alespoňjednu 13....a svatební onámení jsem si vyráběla sama, jkni do alba vlastní výroba:)
Odpovědět
Profilova fotka
@lenca222 Ahojky, my taky máme termín 13.7.2013. Je to krásné datum. Už máme zamluveno na radnici i v restauraci. Řekli mi, že čím dřív, tím líp, protože léto je vždycky narvané. Tak jsme hned rezervovali :-) Je tu i diskuze přímo na tohle datum "Svatba 13.7.2013 - kdo se ten den vdává? - tak můžeš taky mrknout. Je nás tam už docela dost. Jinak oznámko si budu vyrábět sama. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ty jo, tak to jsem ještě neslyšela, aby někoho poslali domů s tím, aby přišel později=) V Karviné se nabíhá už v září na termíny dalšího léta, alespoň co jsem slyšela, my byli vyřizovat v Petrovicích, kde nám to hned rezervovali :-) Je to nádherné datum x-)
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
@lenca222 tento termín máme zarezervovaný už od prosince . Nebyl problém, záleží kde svatbu chceš .
Odpovědět
Článek se načítá
No, že ho chce "každý" ... a proto ho nechceme my :) Vybrali jsme si (snad) trochu klidnější datum :D
Odpovědět
@daska74 jj take mamte tento krasny datum,uz to mame zaplacene i na radnici, tak hlavne aby nam vsem nevestam vyslo pocasi :)
Odpovědět
Profilova fotka
@lenca222 platili jste něco na radnici? my teda vůbec nic. Je fakt je to naše druhá svatba, takže jdeme na úřad v místě bydliště ženicha. Jen opravdu se modlím, aby nebylo 38 stupňů a nebo aby potom nepršelo ...:-(
Odpovědět
@daska74 ano tady u nás v Nachode chteji za soboty 1000 Kc na radnici,ale nase radnice, nebo aspon podle meho je krasna, ano presne tak, zadne tropy,ale ani dest, tak normalni, prijemne pocasi :)
Odpovědět
Profilova fotka
taky doufám, že toto datum bude to šťastné pro nás dva ... máme ho taky :-D
Odpovědět
Profilova fotka
I my mame 13.7.2013 .. vedeli jsme, ze chceme leto, tedy nejlepe cervenec, ze chceme sobotu a tak nejak to vyslo proste tak :-)
Odpovědět
My máme také tento termín - chtěla jsem to v létě, aby bylo teplo a hned v červenci. První týden (toho 6.7.) jsem to nechtěla, protože končím koncem června v práci a chtěla jsem mít nějaký čas na zařizování.... Nebo to nosí neštěstí dvě 13 v datumu? ...já tomu teda moc nevěřím :-S =-)
Odpovědět
Toto datum jsem prve taky chtěla, je super. Nakonec jsme to nechali na září.
Odpovědět
Ahoj nevěstinky, taky máme vybráno (a zajištěno) krásné datum 13.7.2013. Třináctky jsou šťastné, sedmička to jen potvrzuje. A hlavně, není to o číslech, ale o srdci... Všem hodně štěstí! ;-)
Odpovědět
Přesně jak píše kabrka! Věřím, že nám toto datum přinese štěstí :-) Jsou to krásná čísla :-)
Odpovědět
Profilova fotka
naprosto parádní datum, máme 13.7.2013 ve 13 hodin :-D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?