Spřítele by jsme se chtěli vzít také příští rok jen jsem nějaká zmatená kdy a co obědnat a zajistit.Jestli není ještě brzy a tak.Chtěli by jsme spíše malou svatbu.Obřad jen z rodiči a světky a potom zahradní párty.Nejsem moc na velké a honosné svatby.Má tady také některá takovou představu?
My se budeme brát 18.8.2018. Zamluvila jsem si restauraci, kde bude obřad, oběd a raut. Slečna řekla, že na obecní úřad máme jít po Novém roce a pak se budeme domlouvat i s restaurací.
Já se zatím poohlížím po výzdobě, výzdobě na stůl a dohodli jsme se, že budeme mít tyrkysovou barvu. Zbytek začnu řešit podzim/zima :)
Dobrá data si vždy obsadí hooodně dopředu :). Jinak je dobré plánovat předem - ne, že by z toho měl člověk panikařit, ale vše je pak víc v klidu a věci tak nějakou mají větší šanci dopadnou tak, jak si vysníte :).
Ahoj holky, tak se přidávám k vám, které se budete vdávat v roce 2018. My kupodivu neplánujeme termín 18. 8., ale chceme se vzít v březnu. Na jednu stranu mi přijde, že máme ještě spoustu času, na druhou stranu už teď nestíhám :-D Tak jen doufá, že všechno klapne podle našich představ :-)
Jsem moc nastvana na mesto Liberec.Chtely jsme svatbu 9.9.na Liberecke radnici.Bohuzel se v tento den pry neoddava,protoze tam mely nejakou akci.Zustala jsem jak oparena.co ted?tak jsme vybraly 18.8.,ale srpen moc nemusim.a jeste jedna jobovka.Na Liberecke radnici se muze o termin svatby na pristi rok zadat az od ledna.bylo mi receno ze"vsichni stejne"povidala matrikarka.Takze o hezke terminy vypukne boj.Takze kdo chce pekny termin v Liberci na radnici,Tak bojujte od ledna.Byla jsem zklamana.
Zdravím nevěsty, taky se přidávám doroku 2018. Aktuálně jsme ve výběru místa a rezervace termínu. Chtěli bychom 16.6.2018. Každopádně v Praze se řeší termíny na další rok až koncem roku toho aktuálného, tak nevím jak to máte vy třeba:)
@morrighan Obřad pro Vás by měl dělat jeden sólo člověk, který to dělá pro celý JM kraj... a ne klasická matrikářka. Nekecej, že i tak nerezervují termíny takhle včas? :-/ Homo svateb je málo, tak by to mělo přece jít... To je děs.
@morrighan No my si moc nemuzeme dovolit cekat s mistem. V Praze je to des, ale zas kdyby nemohl nikdy z te mestske casti, tam muze prijit z jine. Kazdopadne je to masakr, dostala jsem cislo na vedouci matriky a pry se mam jeste spojit s ni
@teate Dělá to matrikářka nám bylo řečeno, proto donedávna to prý taky šlo udělat jen na matrice Brno-střed, teď už to lze i jinde, naštěstí. A termíny 5 měsíců předem, dřív nelze. Neřeknou ti ani, zda budou oddávat nebo ne v den, který chceš, takže prostě musíme čekat a pak uvidíme, zda alespoň jedno z dat, která máme vybrána, bude možno vzít.
@teate Díky. :) Je, no. Já to nejdřív vůbec nepobírala, když jsem se přišla zeptat poprvé. Říkám jí, máme vybrané místo, termín, lze si to nějak zarezervovat? Chcete k tomu nějakou platbu předem? A ona: "Kdy? Červenec 18? Tak to přijďte až v únoru, dřív se termíny a místa vůbec neřeší." :D Jsem zůstala jak přikovaná. :D
Ahoj holky, my máme datum 16.6.2018, zatím teda máme zamluven jen kostel, fotografku a kameramana :-) Na šaty se vrhnu zřejmě až v prosinci, chci si je nechat ušít. V prosinci máme taky navštívit pana faráře. Jsem tak nedočkavá ... :D
Holky, my plánujeme 15.6.2018, nemáme zamluveno nic :-D kolegyně mi doporučila tenhle web, tak se víceméně rozhlížím.
V září otevřou termíny na příští rok, takže musíme na úřad to všechno podepsat.
Šaty bych začla řešit po novém roce cca a zbytek věcí taky.
@majula123 nekde to jde, jinde ne ;-)
Psala jsem to nekde vys. Mame uz od dubna termin 29.9.2018, misto, matriku i starostu. Ovsem jinde teprve mozne terminy vypisovat budou :-)
ahoj snoubenky! :)) tyyyjo..říkala jsem si, že jsem pomatená že už koukám na svatební weby atd, když bude svatba někdy příští rok..a koukám že už jsem skoro ve skluzu! :D :D tak to budu muset už konečně najít aspoň nějaký to místo :D jediný co, tak bych ráda asi svatbu v srpnu..a dál..to je ve hvězdách :D
Ahoj holky, já se vdávám 18.8.2018 a už plánuji a zajednávám.
Jako hudbu jsem zvolila DJ, protože zahraje vše. Dostala jsem kontakt od kamarádky, u které jsem byla ještě na svatbě a slyšela pana DJ Rejdena hrát. Proto doporučuji, která z vás ještě nemá hudbu. Fakt hraje luxusně a i zábavu dělá a to nejen pro dospělé ale i pro děti. Koláčky a jiné cukrovinky budou mi péci příbuzné.
Ahoj holky. Tak my tedy cervenec 2018, ale matrika vypiisuje data az od ledna 2018. Takze do te doby nic zaridit nejde. Protoze neni jiste ze datum klapne. Jsem z toho docela nervózní. :-(