Svatba v říjnu, museli jsme změnit termín

Profilova fotka
holky , měli jsme datum 18.8. ale musíme to změnit má nějaká nevěsta svatbu v říjnu mám z toho docela smutek, ani nevím proč, že nebude léto :-(
Odpovědět
Profilova fotka
@ajuska245 Neblázni, my měli svatbu 1.10. a bylo přes 20 stupňů, krásné počasí a bylo to lepší, než se pařit v 35:) Hledej pozitiva:)
Odpovědět
Profilova fotka
no jsem z toho nějaká zklesla , ani nevím proč :-|
Odpovědět
Profilova fotka
@ajuska245 no vidíš, já bych byla skleslá mít to v létě, třebas v červenci, a píct se zaživa :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky. My jsme původně chtěli svatbu v červnu,ale barevné listí mi tak učarovalo,že jsem řekla,že chci říjen. Takže svatba bude 13.10.2012 :-)
Odpovědět
@ajuska245 Taky bych se nestresovala kvůli tomu, že bude třeba zima.Kamarádka se vdávala 7. srpna 2010 a celý den pršelo a bylo jen cca 7 nad nulou. Hůř už mít nemohla. Počasí je vždy loterie a není na svatbě to nejdůležitější.Navíc na případné chladno je každý v řijnu připraven, v letních měsících to víc naštve
Odpovědět
@ajuska245 Já bych se zase ze všeho nejradši vdávala v říjnu, ale v té době u nás vrcholí vinobraní, tak jsem to nechtěla ještě komplikovat svatbou ;-) A protože nemám ráda léto, vybrali jsme duben. Ten taky nevyšel, takže nakonec jsme se brali v červnu, čili uplně jindy, než jsme vůbec chtěli. A vůbec nelituju. Pravda, měli jsme štěstí na počasí, ale to jsem dopředu taky nevěděla. Pro mě byl spíš důvod ke smutku, že kvůli nemoci nemohla přijet teta, kterou mám moc ráda, takže stresovat kvůli tomu, kdy svatba bude, je vážně uplně zbytečné.
Odpovědět
Profilova fotka
Já nevím, přijde mi říjen studenej takovej bez štávy. jsem z toho zkleslá.Nebo to dáme na příští rok, ale mě se už to moc nechce oddalovat už jsem to plánvali 2 roky co máme prdolku. A pak půjdu do práce tak bych to chtěla co nejdřív at už jsme komplet.
Odpovědět
@ajuska245 Studené a mokré může být i léto, takže to tak ber. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
My se brali v půlce března a počasí nám vyšlo - ideálních patnáct stupňů a polojasno. Já bych svatbu v létě nechtěla - pařit se v šatech, mažel v obleku, svatebčani vaření.... Bolest hlavy ze sluníčka a rozteklé cukroví - děkuji nechci :-) Popravdě, nevím, co všichni s těma letníma svatbama mají.
Odpovědět
@jessika Taky moc nechápu proč je většina svateb v létě.Může být hic, že bývá problém aby se neroztekl dort i nevěsta:).Nebo naopak když si to teplo někdo skrze oslavě venku přeje, just nepřijde a jak už jsem psala i v létě bylo přes den jen cca 7 stupnů.... Říjen má své kouzlo jako každý měsíc. barevné listí atd..
Odpovědět
Profilova fotka
Já bohužel taky budu mýt nakonec svatbu v říjnu, jinak to nešlo, ale říjen je taky nádherný měsíc. Muže se vydařit počasí, ale taky nemusí.
Odpovědět
schválně se koukněte na říjnové svatby loni. Jsou krásné http://www.beremese.cz/fotoblogy/svat...
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
To my zase rozhodně nechtěli léto, zvažovali jsme max. ještě červen, ale měli jsme výročí v říjnu, tak to byla jasná volba, navíc muž miluje číslo 22 a chtěli jsme svatbu v sobotu, takže to byla i hezká symbolika, 22.10.2011 ve 12:00 a byli jsme spolu v ten den 5 let a 5 dní, počasí bylo úžasné, svítilo sluníčko (i říjen rok u 2010 byl teplý a krásný), listí hezky zbarvené, žádný problém s termíny dodavatelů (většina měla volno-matrika, restaurace, skupina, fotograf, cukrářky, atd), takže ideální čas pro plánování... Sice naši brblali, že říjen, to už jsou skoro Vánoce :-D ale nenechali jsme si do toho mluvit a byli jsme spokojení, za nás určitě velké ANO :-)
Odpovědět
@evly V říjnu už jsou skoro vánoce? Tak to mě pobavilo
Odpovědět
Profilova fotka
@ajuska245 Říjen vůbec nemusí být studený, my měli nádrerné počasí:) A naopak - přijd emi, že poslendí dobou léto nestojí za nic a většinu času proprší. Říjen je krásný a fotky se spanadným listím mají kouzlo. My je nemáme, protože bylo naopak hrozně hezky celé září a ze stromů nic nepadalo:)
Odpovědět
@redenka55 Tak v obchoďácích už je v říjnu maj. :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Nevím mám ráda teplo, jako přítel chce v říjnu já jsem chtěla že by jsme to posunuli na červen, jenže moje tchyně dáva ultimatá tak to nepůjdem že je to narychlo, a já bych to musela stihnout. No děs o budu povídat, aspon aby nám svitilo sluničko, a bude to ok. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@ajuska245 Víš co, já jsem chtěla trochu zataženou oblahu, protože se mi líbí fotky s oblahy, takové trochu dramatické. A mrkni ke mě do alba :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@ajuska245 nezoufej, my se brali v říjnu a nemůžu si stěžovat. Počasí si stejně nevybereš nikdy a svatby v říjnu mají podle mě svoje kouzlo a to spadané listí jim dodává úplně jinou atmosféru. Navíc fotografka nám říkala, že podzimní příroda se jí fotí mnohem líp než třeba zrovna zmíněný srpen ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@nnell Vy jste měli přesně to listí, co jsem chtěla já:)
Odpovědět
@ajuska245 Víš ani v červnu, červenci a srpnu ti teplo nikdo nezaručí. Hodně letních nevěst by mohlo vyprávět jak jim pršelo nebo se klepaly zimou...Samozřejmě že některým vyšlo krásné letní počasí, ale bohužel už bylo hodně nevěst letním počasím i zklamáno.Tak tolik neřeš datum.Kvůli letnímu počasí se přece nevdáváš
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
Ahojte nevestičky, aj my budeme mať svadbu v 10. mesiaci. Mala som z toho mesiaca trocha strach, ale ked bude teplo budeme radi, keď bude pršať nakupime dážniky a hostia ich potom dostanu k vyslužke ;)
Odpovědět
Profilova fotka
@ajuska245 my měli mít svatbu za 3týdny a jelikož když se něco sere, tak se musí pořádně, tak jsme to odložili na matrice na říjen a to 20.10. :) jelikož jsem říjnové dítě - narozky mám dva dny po svatbě - takže mi ten měsíc nijak špatný nepřijde, počasí snad vyjde aspoň trochu jako loni abychom nemrzli :) a snad vše už klapne tak jak má :) a když jsem se nad tím pak zamyslela, tak to bude i pro babičky příjemnější - jednu pustili minulý týden z nemocnice po operace kyčle, takže už bude běhat jak laňka pomalu, druhá babička nesnáší vedro, nedělá jí dobře, takže na svatbu v tropech by asi nedorazila a pak pro prcky co tam budeme mít to bude jistě také příjemnější :) takže všechno zlé je k něčemu dobré :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?