Ahoj holky,
tak máme potvrzený termín 14.7.2018 v 10:00 v Chlumci nad Cidlinou.Bohužel jinou hodinu již na tento den neměli a jsem nervozní už teď zda se ráno všechno stihne:) Jakou hodinu máte vy a má to některá z vás stejně?
L.
My budeme mít svatbu v kostele.. a řeším, jestli 10 nebo 10:30... budeme pak přejíždět na hostinu asi 20km a taky úplně nevím... kosmetička i kadeřnice budou u mě doma, od domu máme kostel asi 10 minut autem...
@lenasekaninova Kdybych byla vámi a mohla si vybrat, určitě bych zvolila v 10:30. Bohužel já jsem si vybrat nemohla..Já si osobně myslím, že se všechno stihne...Ale strašejí mě mé již vdané kamarádky, které prý měli co dělat.. a to se měli obřad déle...
@viky90 Děkuji za odpoveď, tyto zprávy vždy povzbudí:) Zase bylo určitě skvělé , že jste měla dlouhý den:) na to se těším..Tak doufám, že nepadnu v jedenáct večer do postele:D
musíte si to tak dobře zorganizovat, aby se to stihlo. Vše naplánovat s dostatečnou časovou rezervou, kdyby se náhodou něco "zvrtlo". A hlavně rozdělit práci, aby ten den byl jen váš a vy nebyla zbytečně ve stresu
Měli jsme obřad v 11 hodin a stihli i přejezd na místo obřadu 100 km :-) Je opravdu potřeba si jen vše dobře sladit a naplánovat. Souhlasím s @jancabr, důležité je v ten den rozdělit práci mezi ostatní. Měla jsem svědkyni, která měla organizaci pod palcem, ale výpomoc byla potřeba i od ostatních (vývazky, rozdání bublifuků a takové maličkosti). A spát jsme šli v jednu ráno :-)
Vsem moc dekuji za prispevky:) povzbudili jste me:) a rozhodne s vami souhlasim a rozdam ukoly:) jako nevesta se ten den nechci starat absolutne o nic:)
My měli obřad 10:45, ale být dřív, stíháme to taky v pohodě, jenom moji rodiče to k nám měli 200 km, tak by museli vyjíždět brzo, ale jinak jsem stihla jít i na půl hodiny ven se psem a ještě jsme dochystavali se svědkyni jídlo :)
Bratránek měl obřad dokonce v 9:30 a vše se zvládlo :)... Bylo to všechno až moc v klidu :) My letos máme obřad v 11 a všichni strašně hrotí, že musí vstávat brzo, že se nevyspí atd.. je to hlavně o lidech a přístupu k vaší svatbě :) :)..