Na partnerovy narozeniny v květnu jsme se "domluvili" a na moje 22.10.2016 to spácháme :) Obřad bude v Ostravě na Nové radnici a hostina v Jilešovicích v penzionu Kamenec. Je tady někdo další říjnový? :)
My máme úplně stejný termín 22. 10. 2016 ;), je to na den přesně naše 10. výročí. Ale máme obřad i hostinu raději vevnitř - ta nervozita ohledně počasí by mě až moc stresovala a to mi přišlo zbytečné. Jak jste na tom s přípravami? Já mám zatím jen to nejdůležitější - místo obřadu a hostiny a domluvenou švadlenu na šaty (a pak teda pár vyložených blbostí jako oblečení na rozlučku a posvatební den, či věci do candy baru). Asi bych s tím měla zase pohnout, že?
Termín máme také stejný, počasí se bojíme asi každá :-).V kolik jste si naplánovali obřad? Mě by se líbilo v 14:00, ale trochu se bojím abychom pak nebojovali se světlem.
My máme obřad v 11:15 a z toho mám zas obavy já, to abych vstávala v 5 :D :D Oběd kolem 14 asi bude a světlo uvidíme no, pěkné na focení by mohlo být tak do 17h pokud bude hezky.
Ahoj, tak se pridavam. Mame termin 21.10. Zamluveny mame misto na obrad, hostinu a raut-vse na 1 miste. Ted jsem domluvila fotografku a kadernici.
Jinak mame 4m.holcicku, tak jsem zvedava, jak to pujde
Ahoj my 22.10. Uz se tesim :) obrad mame v pul 1, snad to neni pozde, dlouho jsem s tim bojovala, zda to nebi pozde. Zamluvene mame: fotografa, kameru, obrad, misto hostiny, dort, saty, prstynky, zakusky, vdolky, vino, ponauceni nam zbyva uz jen jedno, jednu cast hudby a pak takove ty drobnosti-razitko, svat.strom, tuzky, kvetiny na stoly chci nevestin zavoj, ten ma zasazeny teta, tak uvidime :) ted se chcu pustit do vyroby pozvanek. Nejvic me stresuje, ze me pladi rodice a rodina kdy uz to a at jim dame to a kolik to. Preji mnoho klidnych zarizovani :)
Milé nevěsty. Dovolte mi, abych vám nabídl služby naší hudební skupiny Bosáci z Příbrami. Hrajeme na svatbách (máme jich odehráno téměř 300), plesech, narozeninách apod. V repertoáru najdete jak lidovky, tak oldies hity i současné pop-rockové písničky. Pokud budete mít zájem, kontaktujte mě zde prostřednictvím SZ. Spoustu informací naleznete v mém profilu, doporučuji pak navštívit galerii svatebních párů, kdy u fotek jsou doplněny reference od našich klientů, kterým jsme hráli. :) Těším se na případnou spolupráci. :)
Lukáš
Holky, my jsme měli svatbu 26.10.2013 a počasí bylo nádherné. Ani velké horko ani zima, sluníčko svítilo až do večera. A každý rok, co máme výročí, je pokaždé krásně. Podle mě je říjen dobrá volba, neměnila bych to :-) Můžete mrknout do alba :-)
Je tady nekdo kdo má svatbu v říjnu a absolutně nestiha jako já? Šaty jsem si objednala blbě( mojí vinou, preklikla jsem se ve velikosti, samozřejmě mi je nevymění, takže jsem musela objednat znova a menší) takže náhradní mi prijdou az tyden před svatbou :-( a dneska mi psali z bisaku že mají nějaké nespecifikované zpoždění!!! Jako nervy mám v kyblu, ty dvě nejdůležitější věci nemám!!!
@ynez Hodím sem takové to klasické klišé, že to nejdůležitější už máš - snoubence ;) a taky předpokládám, že i místo obřadu a oslavy už máš, což je pro mě osobně to nejzásadnější. Hlavu vzhůru, pořád máš minimálně měsíc, což je spousta času. Hlavně nezmatkovat a určit si priority ;), přeji hodně štěstí!
@ynez Možná vím, proč mají v Bisaku zpoždění: Puncovní úřad měl 2 týdny "prázdniny", nám se prstýnky taky zpozdily... Jako - je to fakt dobrej nápad, vzít si 2 týdny volno, ale když jsem k sakru Puncovní úřad a vrcholí svatební sezóna??? WTF?? 8-)
Jo? No tak snad to stihnou, mrzelo by mě to..ale je to naše vina nakonec.. Ja je chtěla objednat už v květnu a přítel pořád co hystercim, že je času dost.. samozřejmě není😣 má se to zařizovat s předstihem !!! Včera jsem říkala příteli : tak jsme se poučili "na příště budeme vědět" 😂😂😂
Holky tak jak se vede? my se placatíme v chorvatsku na dovči, tak žádný stres, ten bude až přijedem :D :D
Jsem zvědavá, jaké budete mít kytice a výzdobu? Hoďte pár tipů a obrázků pokud chcete :)
Já jsme se nakonec rozhodla pro šampaň nebo bílou a k tomu na stoly podzimní výzdobu, uvidím co floristka navrhne, svou představu jsem jí poslala, tak uvidíme. Kytici chci taky podzimní, klidně šípky, listy, co bude :) Dort taky podzimní s barevným listím. Když už říjen, tak už :D