Zdravím všechny. Máme mít svatbu 10. 10. 2020 (přesunuto z června letošního roku kvůli koroně) a začínám mít opět obavy jak to dopadne. Jak jste na tom vy? Bojíte se? Neřešíte? 🙂
Mam v planu 29.8. a porad jeste tomu planu verim a pokracujeme dal 😄 stejne to nijak neovlivnim, jestli jsou lidi zodpovedni a dodrzuji nejaka zakladni pravidla ohledne viru, nebo se musi nutne ozrat nekde v baru a nepreziji jedno leto bez more 😞. Mam stesti, ze jsem platila zalohu jen za liceni/uces, fotografku a kytky. Vse ostatni je bez zalohy, tak holt bychom mohli snad nejak vyjednavat o presunuti na 2021.
Díky za odpovědi 🙂 my máme zařízeno skoro vše. Když jsme přehazovali červen, tak jsme si řekli, že už znovu měnit datum nebudeme. Teď jsme na vážkách. Musíme věřit, že to dobře dopadne 🙂
Ahoj, my prehazovali z konce brezna (museli jsme zrusit 10dni predem, nebylo mozne se oddat) na konec rijna, coz byl prvni volny termin mista a to jeste v tydnu. Zrusit jsme museli i dubnovou svatebni cestu, taktez presunuli na konec roku. V te dobe se o druhe vlne na podzim ani jeste nemluvilo. Ted s velkyma obavama ocekavam co bude 😞
My přesouvali z dubna na 19.9.2020 a zatím jsem v klidu 🙂 Bude nás do 40 lidí, tudíž i když budou opatření s rouškama a akce třeba do 50 lidí, stále mám naději 😄 🙂
Ahoj, já pořád doufám, že svatby do 50ti lidí nezákažou. Případně bychom uskutečnili také pouze obřad a oslavu bychom odložili. Jelikož máme ale pouze 40 hostů, tak myslím, že půjde i oslava.
Neřešil jste někdo nějaké varianty pro starší svatebčany? například dát jim stůl někde bokem od ostatních apod?
Ahojky holky, my přesunovali ze 4. 4. na 29. 8. Pokud nebudou zase zakázané svatby úplně, chceme se určitě vzít i kdyby jen se svědky. Třetí datum už domlouvat nechceme..
Ahoj, my taky přesouvali z května na 10.10. Mám všechno zařízené a popřesouvané. Kleplo by mě, kdyby zase byl nouzový stav.
Já doufám, že ten začátek října ještě není taková ta sezona respiračních onemocnění a že bysme to mohli stihnout.
Svatby v zimě v chřipkové sezoně kombinované s koronou, to bych se bála.
Náš termín je 12.9. v pořadí třetí .... už nic přesouvat nebudeme ... upřímně už na to nemám nervy 🙂 původně jsme měli termín v únoru vše vymyšleno v duchu zimní svatby .... z rodinných důvodů přesunuto na duben tedy jarní svatbu .... to nám nevyšlo díky té potvoře co lítá po světě ..... Doufám, že září se snad povede s hosty nebo bez hostů .... a pak září je měsíc našeho narození a seznámení tak proč ne svatby 🙂
Máme presunuto z 16.5. na 7.8. Restaurace nam nabizela i termin na podzim, ale ten jsme odmítli právě z obavy z potencionální 2. vlny. Rikali jsme si, ze v létě se to šířit nebude 🤯. Teď doufáme, ze se snad do pátku nic nezmění co se týče karantennich opatření.
@jan_kymlicka na nic se nedá spolehnout .... když jsme přesouvali my tak každý tvrdil, že půlka září je super ..... jenže se v březnu nepředpokládalo, že první vlna odezní tak brzo a druhá se očekávala na podzim s příchodem chřipky 🙂 tedy později ....