@shigella@kristina94210
A už máte něco naplánováno? Místo, konkrétní datum, styl svatby, seznam hostů, ... ?
My ještě vůůůůbec nic a nevím jak dlouho takové plánování zabere, začínám se jen tak porozhlížet zatím :-)
@ladyseta No už jsem psala do jedné restaurace a napsali mi, že už se jim to plní tak se máme rozhodnou co nejdříve. Myslela jsem že duben nebude tolik plný svateb, ale asi opak je pravdou.....takže podle mě je nejvyšší čas zarezervovat si místo!!! Datum bychom chtěli 14.4.2017 jen ještě nevím jestli toto datum není už obsazené, ale jelikož je to pátek tak by nemuselo být :-) Seznam hostů máme nějaký hrubý nástřel a dostali jsme se okolo 90lidí (i s kamarády večer). Já si myslím, že je ten pravý čas na rezervování si těch nejdůležitějších věcí jako je místo hostiny, obřadu, šaty, fotograf, kamerama, kadeřnice a kosmetička. Seznam hostů můžeš dělat i později a na styl svatby je taky dost času si myslím :-)
@ladyseta my máme docela dost. Mám v albu tady na Beremese fotky. :-) Máme datum, místo obřadu (ale máme takové netradiční), místo hostiny a HLAVNĚ máme fotografku, která i líčí a češe a ta byla můj sen - příští rok má už dost plný, tak hlavně kvůli ni jsme to zamluvili takhle předem. Hosty atd doladíme za pochodu. :-D
@kristina94210@shigella
Páni a já si žiju v domění že mám pohodičku a na vše dost času :-D Trošku jste mě postrašily a nakoply, tak hned jak skončí seriál jdu na přítele udeřit jaké vybereme datum, ať vím na kdy můžu zamlouvat místo a ostatní věci :-)
Ahoj, my mame duben - 8.4.2017. Zatim zamluveno misto obradu, hostiny, fotograf a pomalu bychom meli sehnat kapelu a kosmeticku kdyz to tak vidim. Jinak se chystame ted v lete na zasnubni foto.. Asi budu prvni na jare jak tak koukam :-D
my máme 13.4.2017, je to čtvrtek - vychází to na zelený čtvrtek a pátek 14.4. je státní svátek a v pondělí velikonoce, takže hromada volna...:-) budeme mít cca 90 lidí, víme místo hostiny a barvy svatby, ale obřad je prekérka, kde jsme chtěli, tak mi řekli, že rezervace až po novém roce.:-( tak mě to od plánování teď odradilo :-(
Já chtěla datum 14.4.2017 ale včera mi bylo sestrou oznámeno, že čekají miminko a rodí začátkem března......takže naše svatba se posouvá na květen.....v pondělí jdu do restaurace řešit datum. Tak snad to není pozdě na květen a budou mít ještě volno :-(
My budeme mít svatbu nejspíš 6.5. Řeším už asi měsíc vše možné a nemožné :-D První plán byla svatba 1.7. v Dolních Kounicích na zámku, ale kvůli financím a dopravě jsme se rozhodli pro Brno. Dnes jsme měli sezení se strašně příjemnou paní farářkou, takže aspoň tu už máme doufám jistou. Hrozně moc jsem chtěla mít na obřadu i pejska, ale jelikož jsem se zamilovala do svatby ve hvězdárně tak mi to asi nevyjde, ale nemůžu tomu místu odolat, tak doufám, že se s nimi domluvím :-N
Ahoj holky, já k vám sice nepatřím, ale ze své zkušnosti napíšu rezervační termíny
9/15 zasnoubení
9/15 místo
10/15 fotograf
10/15 šaty
11/15 matrika
12/15 prstýnky (za vánoční odměny)
2/16 koupen oblek pro ženicha
4/16 zařízena vizážistka a kadeřnice
6/16 koupeny dekorace
6/16 zařízeny květiny
7/16 zařízen dort
7/16 koupeny doplňky pro nevěstu
7/16 rozesíláme oznámení svatba 27. 8. 2016
S tím, že místo jsme chtěli na 3.9 ale už BYLO PLNO! Tak jsme to posunuli o týden dřív, kdy měli volno
l
Z nasich terminu maji taky uz plnejs, mame vybrana nejaka mista, jeste jedno misto nam schazi, tak uvidime, nechceem uplne v lete kdy lidi by se na slunicku upekli :-D ale prijemne jaro duben/kveten :-) mame dort, fotagrafy a v zari odesilame oznameni :-)
My mame termin 27.5.2017 a zatim mame jen vybrany zamek na obrad, ale prohlidnout si ho a domluvit co a jak, jedeme az za dva tydny. Spravce ma dovolenou. Ale rikal, ze kveten je daleko, takze mam byt v klidu, ze termin volny bude. Pristi stredu se jedeme podivat na misto hostiny a pak zaslu poptavku cateringove firme, co jsem vybrala podle doporuceni tady na beremese. S satama musim pockat az porodim :D
Ahoj nevěsty :-), rád bych Vám nabídl svoje služby DJe na Vaší svatbu v roce 2017. Jsem DJ z Mladé Boleslavi, ale jezdím hrát po celé ČR. Zkušeností mam vcelku hodně - jako DJ jsem začal již před 21lety, posledních 12 let to mám jako jednu z živností. (Za tu dobu je to přes 1000 akcí - diskoték, svateb, firemních večírků, moderování v rádiu atd..). Jezdím hrát po celé ČR (i když převážně severní, východní a střední Čechy). Hudebně je to vždy o domluvě, obvykle se však hraje hlavně oldies (70’s-90’s), millenia, CZ a SK hity, současné rádiové hity, trochu RnB (nejhranější skladby najdete na mých stránkách)... nicméně jsem schopen hrát téměř cokoliv, co si budete přát. Na svatbě tedy zvučím svatební obřad, hraji muziku, bavím hosty, moderuji soutěže, hry, tombolu atd... Jsem schopen namixovat také 1.tanec novomanželů jak se říká “s překvapením” (začíná ploužák, pak je megamix 15-20 největších hitů světa a končí se zase ploužákem (písničky si můžete vybrat sami) - ukázku najdete na mých stránkách). Nebo připravit svatební tombolu, kterou připravuji několikrát v měsíci (včetně zabalení, přípravy seznamů a samozřejmě pak moderování a předávání.. )
Vždy s sebou vozím profesionální zvukovou a světelnou aparaturu dle zvoleného balíčku služeb - reproboxy a LED světla se stativy, mikrofony, všechny kabely a samozřejmě profesionální DJ konzoli a počítač s muzikou (cca 25.000 písniček všech možných žánrů).
Dopravu do 100Km nabízím zdarma, nad 100km je cena 6Kč/km
Kompletní ceník, fotky, svatební hry a tipy najdete také na mých stránkách, které budu rád když navštívíte. :-)
Budu se těšit na zprávu, pokud ne, tak přeji hodně štěstí a ať se svatba vydaří..... Ondra
U nás zásnuby proběhly na 1. máj, lásky čas :-D a do roka jsme chtěli svatbu.. takže máme již termín 6.5.2017. V červenci jsme s datem zašli na faru, kde nám zarezervovali kostel. Poté jsme hned vymýšleli místo hostiny. Taky už mám rezervovaného DJ a fotografa. Předběžně taky dort. Šaty půjdu vybírat říjen/listopad, kdy by měly přijít poslední kolekce na 2017 a poté budu domlouvat kytice. Na jiné "drobnosti" je asi ještě čas. Ale zkoušela bych se už dívat po různých možnostech, protože je to sice na někoho dost dopředu, ale třeba fotograf, na kterého jsem se dívala, tak měl již skoro celý příští rok rezervovaný. Akorát pořád váhám na barvou svatby, ale asi to vyhraje tmavě růžová (malinová), ale decentně. :-)
My už patříme do léta :) svatbu chceme 1.7.2017, ale na matrice mi paní řekla, že termíny budou až někdy v listopadu. Tak se mi zatím nechce nic moc zařizovat, když nemám termín potvrzený. Příští týden máme schůzku v restauraci, kde bych ráda hostinu a párty. Udělají nám předběžnou kalkulaci...tak uvidíme :)
@dd44 To je škoda že zatím nemáte potvrzený termín bez něj se špatně plánuje :-| ta kalkulace by mě zajímala co všechno a jak podrobně vám řekli, jestli by jsi mi mohla potom napsat, mě vlastně jen řekl že to bude stát tolik kolik se toho sní ... a z toho člověk moc moudrý není :-D
@ladyseta Právě, pěkně mi to štve, že to bude až v listopadu. Ještě u nás je to tak, že jsou jen dva termíny v červenci a dva termíny v srpnu. :/ Tak snad pochopí, že 1.7.2017 je datum, jako dělané na svatbu :D ... Určitě, pošlu ti to. Zaslal mi zatím jen email, ve kterém mi poslal, přibližně ceny (hostiny a rautu), ale po úterku budeme moudřejší ..
@ladyseta pro inspiraci s kalkulací ceny - my máme fixní cenu za svatebčana 1.000Kč a v tom je přípitek, předkrm, polévka, hlavní chod, večerní raut a výzdoba sálu (potahy na židle, stůl a spol.) Pití je mimo, to nám řekl, ať počítáme cca 300Kč/osobu, ale to mi přijde možná málo - když to je celodenní akce, tak bych si sama tipla spíš 500Kč/osobu... na alkohol dávají 20% slevu.
Ahoj ženy. Tak my máme vybraný termín 6.5., zatím máme domluveneho dj a fotografku a jelikož svatba na radnici na příští rok se zamlouvá až od října,tak ještě čekáme. Vzhledem k tomu,že za fotografku uz máme zaplacenou zálohu doufám,že nám ten termín dají ;-) . No a restaurace máme nějaké vybrané,ale zamlouvat budeme tedy až po domluvě na radnici. Takže za necelý měsíc tam hned nabehnem. Šaty nechávám na prosinec nebo leden :-) .
Dobry den, chtela bych Vam nabidnout nase sluzby. Vyrabime svatebni dorty a pripravujeme sweetbary, muzeme navrhnout Vam Vas jedinecny a dort. Nabizime ochutnavky, rozvazime po Praze a Stredoceskem kraji. Podivejte se na nas profil a nevahejte se nas kontaktovat. Terminy na rok 2017 se u nas bukuji rychle! :-)
Ahoj holky,já budu mít svatbu 6.5.2017...jak jste na tom se šatama?Já koukala po výprodejích..a nemůžu se rozhodnout.Jinak mám zarezervované vše-ještě ty peníze někde natisknout :-D