Ahojki holky :-) před týdnem jsme byly na svatebním veletrhu a zjistila jsem že nás termín je ten nejžádanější. :-) Tak jsem se dneska vydala do salonů a vyzkousela jsem snad tucet saticek a u jednich jsem se i rozplakala byly nadherne :-) asi jsem se podruhe zamilovala :-)
nejžádanější? tý brďo :-) pro nás to nebylo nijak magický, chtěli jsme červen a to neklaplo, tak jsme vzali první červencový termín :-) na šatky půjdu až po Novém roce.
Jo no.... jak jsem se ptala kameramana a pak i vizážistky tak mi tak rekli ze uz uz maji obsazeno. A ze to byl prvni termin co se obsadili. Je zadanej kvůli tem svatkum co budou potom :-) My jsme si ten termín vybrali sami a pak po asi po čtrnácti dnech jsme to zasnoubeni jeli oznamit moji babicce. A ta mi rekla ze se na ten termin vdavala taky a ze tento rok jsou spolu uz padesat let. :-) pro me je to takovy osudovy asi to tak melo byt :-)
Hlasim se do party. Mame domluvene misto obradu i hostiny , fotografa, kameramana, dort, vizazistku na vlasy a liceni. V lednu budu resit DJ. A v unoru tiskoviny. Co vy uz mate a jaky mate harmonogram?
Já se taky přidávám. My jsme si toto datum vybrali, jelikoz jsem byla v tento den pozadana o ruku (zrovna jsme byli v USA a tam se slavil Den Nezavislosti :-) ) a tak jsme si rekli, do roka a do dne ;-) Dneska jsme byli datum potvrdit na matrice. Misto obřadu a hostiny už máme, fotografa taky a pak jeste kolacky. Zbytek ještě čeká na naplánování. Šaty jdu zkoušet koncem ledna.
Také se připojuji k terminu 4.7,2015 vše zařizeno, ještě pár drobnosti objednano tady z beremese a pak uz jen nakupovat( mame velky zahradni stan a svatba bude u nas na zahrade) porad vymyslim nejake levne doplnky a dekorace, poradte neco holky, nejaky eshop nebo nekdo tady?diky moc a hodne stesti v pripravach :)
@lostrisvaenre My si ho děláme sami, takže záleží jen na nás, kdy se dokopeme k tomu zasednout, vytisknout, nastříhat, nalepit. Ale přítel má v práci řezačku na papír, takž on bude v sobotu pracovat a já u něj řezat :) a v neděli to dodělám...i kdyby kdovíco!!!! :-D