ahoj i moje dcera se vdava v tomto terminu tak vam nevestinky preju aby se vam vsechno vydarilo podle vasich predstav vyslo vam nadherne pocasi a hlavne bez nervu
@maky91 Ahojky, no ja stále makam na výzdobě, saty uz konecne nam vybrané, ted uz jen aby se mi vratil manzel ze sluzebky po 4 měsících a muzem jit na to 😄
Šaty mám, výzdobu relativně taky, věci objednané, tak to pak už jen nakombinovat podle potřeby. Pak musím dojet koupit synovi oblečení. Jo a ještě musím domluvit dort a obložené mísy na párty. A den před svatbou musím připravit maso a pohoštění, páč my děláme párty doma.
I my jsme si vybrali datum 18.6. 2016 jako náš den D. Blíží se to ;) už je skoro vše zařízeno, koupeno a nachystáno. Ještě nechat natisknout etikety na svatební víno a objednat sluníčko, protože máme svatbu venku a tak v případě špatného počasí budeme rychle shánět žluté deštníky ( to aby ladil k mým slunečnicím ;) ) Ale jsem optimista a myslím, že se to slunko 18.6. 2016 určitě ukáže a posvítí nám na tu společnou cestu do zbytku života ;)
holky to chce klid a nohy v teple v únoru jsme zajeli na matriku a zarezervovali si sál, pak jsem v průběhu nějak mimoděk domluvila fotografa a dj, před měsícem kadeřnici, bohužel moje je těhotná tak jsem musela k jiné, před 14ti dny jsem objela salony a vybrala šaty, minulý týden prstýnky - musím vytisknout oznámení a objet příbuzný... no stavíme tak honíme barák aby byl do svatby a neni moc čas... už měsíc si řikám že bych měla najít nějakou kosmetičku... :-p ale to nejdůležitější asi máme a nechci se stresovat...
@sebelenka Těším se moc, ale zároveň jsem nervózní, jak to všechno zvládneme, a jestli jsme na nic nezapomněli... :-) A až teď si nějak začínám uvědomovat, kolik věcí se změní...
Skoro nic a vlastně všechno. :-D Těžko se mi to popisuje, hlavně je to asi i ta psychická rovina - jakože už nebudu jen rodičů, ale budu hlavně manžela, změna jména, trvalého bydliště... A taky je mi líto, že po mně už nikdo s mým rodným příjmením nebude (mám taťku, dědu.. ale žádné pokračování). Věděla jsem to samozřejmě dlouho, ale až teď si to asi naplno uvědomuju.
Uteklo, vubec jsem nepostrehla jaro. Ja zatim si svatbu nestiham pripoustet kvuli zaneprazdneni v praci,ale od pondeli mam dovcu a budu delat svatebni noviny , tombolu a ruzne veci na pocitaci. Jsem az podezrele klidna k tomu co jeste vsechno nemam :-D
Poslední týdny mi letí jako voda v divoké řece, sotva se naděju už je zase víkend, ale těším se ;) Ono ten pocit, kdy se nevěsta cítí jako princezna, jako ta nejdůležitější ženská ve vesmíru, je moc hezký ;)