Nevěsty,
která z vás vysloví to své "ANO" 15.5.2015?
A proč jste si vybrali zrovna toto datum?
Za mne to je spojení dní, kdy jsme se spolu začali scházet a kdy jsme spolu začali chodit. Ten rok je jen třešnička na dortu :)
Tak my se bereme také 15.5.2015 a obřad bude v 15 hodin :-) Bereme se po 15 letech :-D začali jsme spolu chodit 5.10. takže když to sečteme tak nám také vychází 15 :-)
My se taky bereme 15.5. Květen je podle.mého názoru nejhezčí měsíc a vždycky jsem chtěla mít svatbu v květnu. Nejdřív jsme chtěli 1.5., ale na.místě kde to budeme mít neoddávají v tento den. Proto jsme to posunuli na první možný termín což je 15.5. ve 12 hodin
Milé nevěsty. Pokud ještě stále hledáte kapelu na Váš termín, pak Vám rád nabídnu služby naší hudební skupiny Bosáci. Hrajeme od dechovky po rockovou hudbu. Působíme již 16tým rokem po celé Čr. V mém profilu najdete nějaká videa, na webovkách potom kalendář akcí,reference apod.
@lukashsax Dobrý den, no, pořád na Vás myslím, potkali jsme se letos na maturáku ve Strakonicích, který jsme moderovali, ale to mi přišlo hloupý se na to ptát ... a teď průběžně kontroluju, jestli to máte pořád jen rezervované, nebo už volné :-)
Jinak my se bereme 15.5. proto, že ten den máme 16té výročí a na tom datumu jsme se shodli už dávno předávno a ten datum mám navíc půlkulaté narozeniny, takže se to tak nějak opomene :-)
ahoj, bude teplo a pršet jen možná, ale určitě krátce ;-) http://www.accuweather.com/cs/cz/prag... Já chci také tohle datum, proč se mi to muselo zase tak ukrutně zkomplikovat :-(