Svatba 11.7.2015 Kdo do toho praští taky v tento den? :)

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Tak nevěstinky, přidávejte se .... :)
Odpovědět
1
2
@annista my v 10:30, uz ted je to ma nocni mura....ale snad vse stihneme,,,nic jineho ani nezbyva ;-) ;-) ;-) ;-) @lenkaturik
Odpovědět
My to máme naplánováno na 12 hodin a většinu věcí už máme - místo obřadu, hostiny, květinovou výzdobu, fotografa, šaty, auto pro nevěstu a dokonce i některé komponenty na výzdobu.. akorát DJ ještě není úplně jasný - máme na výběr, tak ještě uvidíme. :-) A ted budeme tvořit oznámení. Snad to všechno klapne, času je ještě fura ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak holky, jak pokracujete? Jakonecne ve ctvrtek odeslala podklady na matriku, takze ta uz je rezervovana definitivne taky, dneska se jedu podivat na saty pro druzicky a pro syna, jeste ochutnavka kolacku a dortu a objednat je, sejizt se s floristkou a vymyslet teda tu kytku s definitivni platnosti a jinak mam asi hotovo :) Vypisu a Vy mi reknete, jestli mi neco chybi :) mame misto pro obrad, raut, obed, mame fotografa, ja saty, muz oblek a boty, moje boty mam vyhlidle ale cekam az prijdou v ivory :) Jmenovky, kosicky pro druzicky a vyzdobu stolu dela koordinatorka, od ni budu mit i polstarek pod prstynky a platky ruzi :) Hudbu mame, pisnicky na obrad taky. Mam zamluvenou kadernici, vizazistku, ted na konci brezna jdu na zkousky. Mame zamluvene ubytovani. Noooo, to je snad vse? :) Jo a objednane jsou i takove ty veci jako girlanda, zapichovatka, svatebni zvykacky a cokoladky :)
Odpovědět
Profilova fotka
Jo a uz mame doma snubaky :)))
Odpovědět
Profilova fotka
Jo a oznameni uz jsou taky doma :D
Odpovědět
Profilova fotka
Me klepne, ja to tu budu psat na stokrat :) jeste vyvazky a truhlicku a darky pro svatebcany, mam :)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Tak a me prisli ivory svatebni lodicky a vcera i svatebni cokoladky a zvejkacky, nejspise jsem sehnala i pani co mi usije saty pro druzicky :) Takze uz jen podepsat matriku, papiry uz maji a termin je rezervovany, sehnat oblek a boty prckovi, sehnat sve populnocni saty a boty na prezuti, v pondeli jdu zkusit manikuru a kosmetiku, ve ctvrtek zkouska ucesu a liceni, dorty vybrany, jen objednat a objednat svatebni kolacky .. :) jo a dovymyslet paylist :) no a jinak asi vse hotovo :)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak dneska přesně 100 dní do svatby....to to letí dámy :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My máme taky stejné datum. Přijde mi, že nic nemáme zařízené a přítel má stále dost času na vše (jako vždy) :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky milé nevěstinky :-) to se nám to krátí pomalu, ale jistě že? Holky potřebuji pomoc s nastávajícím se teda obvykle nehádáme, ale teď jsme měli menší neshody ohledně korsáže. Můj drahý ji totiž za žádnou cenu nechce.. nedokážu mu vysvětlit, že je to hezké a že by to měl jako ženich mít.. takže je mi to docela líto a nějak to nemůžu překousnout. Hrozně bych ho chtěla přesvědčit aby ji měl.. ;-(
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, my také 11.7., obřad 14:00, takže ráno žádné fofry :D Ale myslím, že budu tak nervózní, že budu stejně vstávat ve stejný čas jako nevěsty, které se vdávají v poledne :)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Zdravim holky, jak pokracujete s pripravama? My meli dneska schuzku s fotografem, mam radost, desnej sympatak, ochotny jit do vseho :) Jinak mi chybi jeste potvrzeni floristky, vybrat definitivne kytky, objednat dorty a kolace, krabicky na vysluzky, harmonogram a zasedaci poradek a jinak snad vse hotovo? :)
Odpovědět
Profilova fotka
@skripmartina 52 dní do svatby :-D no my máme už téměř vše.. o víkendu jsme byli domluvit dort a kytičky... jinak máme: živou hudbu, catering zajištěn, grily zajištěné, zasedací pořádek pro 80 lidí bylo docela vtipný vytvořit, jsme se u toho málem rozvedli a to jsme se ještě ani nevzali :-D fotografku máme kamarádku co ráda fotí, není to profesionál,ale fotí hezky, tak uvidíme... prstýnky jsme si nechali vyrábět - to jsem docela naštvaná, měly být hotové do měsíce ( byli jsme tam na konci března ) volala jsem tam na začátku května jak to s nimi vypadá, pán mi řekl do týdne.. tak tam volám za týden a pro změnu mi to dalších 14 dní nikdo nezvedl.. tak už jsem byla fakt naštvaná.. Volám tam včera a pán mi řekl, že jsou hotové,ale že nám zapoměli nechat vyrýt datum... to by mě fakt kleplo.. takže mám čekat zase do příštího týdne.. a aby toho nebylo málo, tak jsem si před měsícem objednala svatební vývazky když se 3 týdny nic nedělo, tak jsem jim volala, napsali mi jen smsku,že zítra balíček odesílají.. ( to zítra mělo být už minulou středu ) takže to by tady balíček musel být už 5x no takže doufám,že to do svatby tedy stihnou .. jak prstýnky, tak vývazky.. takže docela paráda...
Odpovědět
Profilova fotka
No pekny, teda :)) tak to my mame jeste skluz, ale zatim jsem porad v klidku :)
Odpovědět
Profilova fotka
tak posledních 30 dní svobody :-) jak se holky cítíte? já jsem už značně nervéz.. ale tak jako důležité je, že prstýnky už máme doma.. to je důležité :-D no dnes mi volala pani ze svatebního studia, abych přišla 22. 6. na zkoušku šatů, bude tam i švadlena a upravíme je na míru.. tak se těším.. ještě dojít na matriku potvrdit termín a zaplatit a pak začne ten největší frmol.. všechno co máme zařízené dát dokupy aby to bylo opravdu na 100% .. no blíží se to blíží :-D
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?