My to máme naplánováno na 12 hodin a většinu věcí už máme - místo obřadu, hostiny, květinovou výzdobu, fotografa, šaty, auto pro nevěstu a dokonce i některé komponenty na výzdobu.. akorát DJ ještě není úplně jasný - máme na výběr, tak ještě uvidíme. :-) A ted budeme tvořit oznámení. Snad to všechno klapne, času je ještě fura ;-)
Tak holky, jak pokracujete? Jakonecne ve ctvrtek odeslala podklady na matriku, takze ta uz je rezervovana definitivne taky, dneska se jedu podivat na saty pro druzicky a pro syna, jeste ochutnavka kolacku a dortu a objednat je, sejizt se s floristkou a vymyslet teda tu kytku s definitivni platnosti a jinak mam asi hotovo :)
Vypisu a Vy mi reknete, jestli mi neco chybi :) mame misto pro obrad, raut, obed, mame fotografa, ja saty, muz oblek a boty, moje boty mam vyhlidle ale cekam az prijdou v ivory :) Jmenovky, kosicky pro druzicky a vyzdobu stolu dela koordinatorka, od ni budu mit i polstarek pod prstynky a platky ruzi :) Hudbu mame, pisnicky na obrad taky. Mam zamluvenou kadernici, vizazistku, ted na konci brezna jdu na zkousky. Mame zamluvene ubytovani. Noooo, to je snad vse? :) Jo a objednane jsou i takove ty veci jako girlanda, zapichovatka, svatebni zvykacky a cokoladky :)
Tak a me prisli ivory svatebni lodicky a vcera i svatebni cokoladky a zvejkacky, nejspise jsem sehnala i pani co mi usije saty pro druzicky :) Takze uz jen podepsat matriku, papiry uz maji a termin je rezervovany, sehnat oblek a boty prckovi, sehnat sve populnocni saty a boty na prezuti, v pondeli jdu zkusit manikuru a kosmetiku, ve ctvrtek zkouska ucesu a liceni, dorty vybrany, jen objednat a objednat svatebni kolacky .. :) jo a dovymyslet paylist :) no a jinak asi vse hotovo :)
Ahojky milé nevěstinky :-) to se nám to krátí pomalu, ale jistě že? Holky potřebuji pomoc s nastávajícím se teda obvykle nehádáme, ale teď jsme měli menší neshody ohledně korsáže. Můj drahý ji totiž za žádnou cenu nechce.. nedokážu mu vysvětlit, že je to hezké a že by to měl jako ženich mít.. takže je mi to docela líto a nějak to nemůžu překousnout. Hrozně bych ho chtěla přesvědčit aby ji měl.. ;-(
Ahojky, my také 11.7., obřad 14:00, takže ráno žádné fofry :D Ale myslím, že budu tak nervózní, že budu stejně vstávat ve stejný čas jako nevěsty, které se vdávají v poledne :)
Zdravim holky, jak pokracujete s pripravama? My meli dneska schuzku s fotografem, mam radost, desnej sympatak, ochotny jit do vseho :) Jinak mi chybi jeste potvrzeni floristky, vybrat definitivne kytky, objednat dorty a kolace, krabicky na vysluzky, harmonogram a zasedaci poradek a jinak snad vse hotovo? :)
@skripmartina 52 dní do svatby :-D no my máme už téměř vše.. o víkendu jsme byli domluvit dort a kytičky... jinak máme: živou hudbu, catering zajištěn, grily zajištěné, zasedací pořádek pro 80 lidí bylo docela vtipný vytvořit, jsme se u toho málem rozvedli a to jsme se ještě ani nevzali :-D fotografku máme kamarádku co ráda fotí, není to profesionál,ale fotí hezky, tak uvidíme... prstýnky jsme si nechali vyrábět - to jsem docela naštvaná, měly být hotové do měsíce ( byli jsme tam na konci března ) volala jsem tam na začátku května jak to s nimi vypadá, pán mi řekl do týdne.. tak tam volám za týden a pro změnu mi to dalších 14 dní nikdo nezvedl.. tak už jsem byla fakt naštvaná.. Volám tam včera a pán mi řekl, že jsou hotové,ale že nám zapoměli nechat vyrýt datum... to by mě fakt kleplo.. takže mám čekat zase do příštího týdne.. a aby toho nebylo málo, tak jsem si před měsícem objednala svatební vývazky když se 3 týdny nic nedělo, tak jsem jim volala, napsali mi jen smsku,že zítra balíček odesílají.. ( to zítra mělo být už minulou středu ) takže to by tady balíček musel být už 5x no takže doufám,že to do svatby tedy stihnou .. jak prstýnky, tak vývazky.. takže docela paráda...
tak posledních 30 dní svobody :-) jak se holky cítíte? já jsem už značně nervéz.. ale tak jako důležité je, že prstýnky už máme doma.. to je důležité :-D no dnes mi volala pani ze svatebního studia, abych přišla 22. 6. na zkoušku šatů, bude tam i švadlena a upravíme je na míru.. tak se těším.. ještě dojít na matriku potvrdit termín a zaplatit a pak začne ten největší frmol.. všechno co máme zařízené dát dokupy aby to bylo opravdu na 100% .. no blíží se to blíží :-D