No, my máme obřad v kostele ve 12.00 hodin. Do kostela bysme chtěli jít pěšky z domu, protože to máme pár metrů ale jestli bude pršet, tak nevím jak to vymyslíme...
@kitinka76 já jsem právě zjistila, že jsem se dnes za hodinu na sluníčku opálila a nejde to vůbec poznat nebo malinko :) ale mezitím mi přítel koupil samoopalovák, takže to nebudu muset ani řešit, ale vyzkouším ho.
@bianca87@kitinka76 tchýně si ho dala na obličej den před svatbou a s Liborkem nebyla ten den řeč, jen všude rozhlašoval, že máti vypadá, jak mrkev a všichni na ní budou koukat :)
@katasv@kitinka76 Jejda, no mírně jsem se včera opálila a večer nanesla ten krém. Zatím dobrý... Dnes to na opalování nevypadá, ale přijede dnes přijede mamka a nechám si poradit od ní, ale už nejdou vidět opálený plavky, tak nevím jestli se ještě natírat nebo ne.... Aby to nedopadlo, tak jak píšete. ...
Tak předpověď je dnes snad ještě horší...ach jo:-( neumím si představit náš venkovní obřad...tolik lidí...všem bude zima, budou mokří a moje dlouhatánská vlečka to nemůže vydržet:-( kéž by jim to nevyšlo...