Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, zda již některá máte jistý - potvrzený termín od úřadů na rok 2014. S přítelem jsme si již vybrali místo pro obřad, zámek v Libochovicích. Ale dnes mi na úřadě bylo řečeno, že termíny budou zveřejněny až 2.ledna 2014. Když jsem se paní zeptala, zda je možné zjistit, zda náš plánovaný termín tam bude, abych mohla zarezervovat místo, fotografa, kameramana, kapelu a začít vyrábět naše svatební oznámení, tak mi řekla, že mi to bohužel nemůže říct, že až toho 2.ledna... Máte z Vás již některá termín na příští rok potvrzený nebo jsme na tom stejně? :-(
Ahoj. tak já to měla s matrikou bez problému. svatbu máme v září 2014. na matriku jsem si zavolala na začátku září 2013, termín mi zamluvili a mohla jsem si i vybrat čas. v novém roce je pak máme pouze kontaktovat ohledně formulářů a domluvení detailů. podle toho, co tady čtu, tak jsem měla docela štěstí:-)
U nás také tak - v červenci 2013 mám neoficiálně zamluvený termín na srpen 2014 s tím, že si to v lednu ještě potvrdím. Jinak prý jsou termíny až v květnu 2014...tůdle nůdle
Jelikož svatbu plánujeme přímo na hotelu a domlouvali jsme se tedy jen s matrikou a hotelem, máme termín potvrzený už od září (termín červen 2014). Uvažovali jsme ale i o jednom zámku a tam nás informovali, že termínu budou známé až v únoru. Tudíž jsme si, vzhledem k tomu co vše potřebujeme s přítelem zkoordinovat, svatbu na zámku rozmysleli.
tak mi bohužel taky ne... byli jsme před 14 dny u faráře a řekl, že máme dojít až 3 měsíce předem, že jinak to nemá cenu :) takže to vypadá až na březen 2014
U nás to šlo. Máme o zarezervovaný už od od února 13 na červen 14 :-) Sice to bylo jen fakt náhodou - jen dotaz, kdy se máme stavit to zarezervovat, ale paní mi to prostě bookla... :-)
potvrzene mame pouze misto, nase matrika si dava nacas a je problem si nas napsat,mame se ozvat v prosinci a pry se uvidi jestli nebudem volat pozdeji :( a to to mame v cervnu :(
Některé matriky hold mají na vše času dost, bohužel. Ale já osobně mám mezi rezervacemi na rok 2014 i tři, kde není termín ještě potvrzen matrikou a čeká se na jejich otevření. Pokud oslovíte svoji vyhlédnutou fotografku s rezervací, určitě Vám také vyjde vstříc :-) Jinak trpělivost a dobrou náladu přeji, stejně je nejdůležitější, že se vdáváte z lásky a za vysněného muže :-)
My již termín máme. Byli jsme na dvou místech, na prvním nám tvrdili, že nám to mohou potvrdit až v prosinci, na druhém si nás zapsali hned, tak jsme zvolili druhé místo, abychom potom neplašili.
Taky jsem měla vybrané dvě místa. Na jednom mi přímo řekli, že vůbec neví kdy budou vypisovat termíny , někdy začátkem příštího roku, a na druhém mi velice ochtná matrikářka termín bez problému rezervovala máme svatbu 14. června. takže jsem neváhala. Myslím , že je to hlavně o ochotě :)
Ahoj, chceme obřad na radnici a jsme na tom úplně stejně. Pokud v ten den bude již sál zarezervovaný, nebude nám zbývat nic jiného, než se vzít na nějakém jiném místě...
Ahoj, my jsme take meli stesti. Termin jsem na matrice rezervovala v srpnu v dobe, kdy jsem platila zalohu na statek, kde se budeme brat. A v pohode. Mame uz i hodinu :)
V dubnu si akorat mame zavolat ohledne schuzky kvuli formularum. Asi zalezi kde a jak jsou ochotni.
Ahoj, přijde mi, že tenhle problém je všude na Litoměřicku :) Na MÚ v Litoměřicích termíny vypíšou až na začátku prosince... Další problém je, že oddávají jen jednu až dvě soboty v měsíci, takže v námi vybraném termínu to možná nakonec nepůjde a budeme se muset prát o mimořádný termín. Právě kvůli kapele, fotografovi atd. jsme si už termín pevně stanovili a teď budeme muset doufat, že to vyjde nebo budeme hledat jiné místo, kde nás v tom termínu oddají (Libochovice, Velké Březno, Střekov..?)
Zámek Dobříš již uveřejnil nové termíny na rok 2014. Najdete je na našich stránkách dole pod příspěvkem.
Krásné prostředí, vstřícné jednání a přání, aby jste se u nás cítili co nejlépe.
Já jsem na tom stejně - Jablonec nad Nisou. Ale paní na radnici mě ujistila, že pokud chci mít obřad mimo radnici, v sobotu, tak nemusím mít strach, že by mě neměl kdo oddat.
ahoj, máme svatbu na Hluboké a termín na červenec můžeme rezervovat až 2.ledna, takže jsme na tom stejně :-S nicméně s tím termínem prostě počítám, mám už i hostinu, fotografa, vizážistku, kadeřnici atd na ten termín, takže prostě vyjít musí :-D
My jsme také měli štěstí, v únoru 2013 jsme zamluvili termín na květen 2014 - jak už výše někdo psal - jen jsme se ptali a hned z toho vznikla rezervace termínu včetně všech vyplněných formulářů:-) i hodinu jsme hned vybrali:-)