Plánujeme svatbu v březnu a ráda bych na to dostala objektivní názor :-D (moje mamka je nadšená, protože se v březnu narodila... :-D ) a máte nějaké nápady na místo?
Výborný nápad! Budete mít mraky volných míst, počasí úž bývá taky ok a nebudete se tlačit s tisícem jiných nevěst o svatební místo! Nedělala bych to jinak! :)
My máme taky v březnu...rodiče nadšení,protože chci jejich datum svatby 16.3. .... jen se bojím že bude pršet, ale přítel říká že nám alespoň naprší peníze x-)
Já plánovala svatbu na konci února, ale přehodila jsem to nakonec raději na začátek února ... z důvodu větší pravděpodobnosti sněhových srážěk a pokud bude pršet - nevadí. Myslím si, že je to jedno ... hl. když se ti dva chtějí vzít. A vdávat se v létě? To je nuda 8-( .
@cital Byl by super sníh ají ještě v Březnu, ale to asi fakt nebude :-( Viděla jsem tolik krásných fotek a videí ze zimní svatby, je to vážně pohádkový
@cital To je fakt, zvlášť když poslední dobou jsou vánoce spíše na blátě, takže ta zima zas tak krásná není...dřív si pamatuju bylo každé vánoce nasněženo, při zdobení stromečku padali za okny kusy sněhu, úžasné... to by byla jistota krásné bílé svatby :-)
My budeme mít svatbu 30.3. 2013, takže trojky podobně jako simonek32 :-) přítel to nechtěl odkládat až na léto a já se zase nechtěla vdávat už letos, takže je to takovej kompromis. :-) Na to počasí jsem hodně zvědavá :-N
My máme také svatbu v březnu a datum jsme vy brali 23.3.2013 a to hned ze dvou důvodu ten první že moji rodiče se brali 24.3.1973 a oslaví spolu 40let od svatby a druhý že je to krásné datum samé 3 ,2 a jedna jedníčka :-)
my měli svatbu 19.3.2011 a bylo to takové aprílové počasí-v pá 18.3.ještě večer sněžilo,ve svat.den ráno sněžilo a pak mrholilo a nakonec se počasí umoudřilo a přestalo mrholit,ale bylo chladno a foukal studený větr,následující den byl slunečno a teplo,to si člověk nevybere to počasí.
@ev31 juuu, to si mě teď potěšila... že sněžilo, já budu mít svatbu 16.3.2013 a moc bych si přála aby byl alespon poprašek sněhu... i mrholení by mě nevadilo, líbí se mě víc taková zimní svatba :-) ovšem kdyby lilo jako z konve, to bych taky nechtěla.
@radulka57 já jsem chtěla schválně se vdávat v březnu v roce 2011,protože 21.3.2011 jsem oslavila 30.narozeniny a bylo to v pondělí,a nejbližší termín narozenin bylo v sobotu 19.3.,tak jsem tu svatbu měla i jako oslavu narozenin a navíc-manžel měl narozeniny 8.3.a manželův táta a švagr měli svátek 6.3.a mamčin přítel měl narozeniny 14.3.a vdávala jsem se na jeho svátek-na Josefa,takže to byla taková rodinná oslava :-)
My se bereme 30.3.2013 a určitě bude krásně :-). Datum vybral přítel, protože má ten den svátek (Arnošt), toto jméno se u nich v rodině dědí, takže má svátek i jeho táta, děta, strejda :-) Tudíž ani jiný termín v březnu nepřicházel v úvahu.