Červen 2025

Profilova fotka
Tak slečny. 👰🏻‍♀️ Měsíc červen a rok 2025 je náš. Poděl se o dojmy, o přípravách,.o nervech a o vysněném dnu.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky. Tak bych byla ráda, aby jste se zapojily do diskuze. Abych začala jsem Zuzka, s chlapem jsem skoro 17. let a po této době a dvou dětech přišla řada na svatbu. Náš termín je 28.6. a co vy?
Odpovědět
Studuji magisterský program na SDU a zkoumám, jak páry zvládají plánování svatby, komunikaci a výzvy s tím spojené. Vaše názory a zkušenosti jsou dulezitou součastí výzkumu a velmi mi tím pomůžete. 💕 Dotazník je zcela anonymní a jeho vyplnění zabere jen 10 minut. 📝 Je to skvělá příležitost zamyslet se nad svou zkušeností a přispět ke zlepšení plánování svateb pro ostatní! 👫✨ 📝 https://docs.google.com/forms/d/e/1FA...
Odpovědět
Profilova fotka

Odpověď na příspěvek od summer18:

Ahojky. Tak bych byla ráda, aby jste se zapojily …
@summer18 Ahoj Zuzko, gratuluji k takové krásné události! Svatební přípravy jsou určitě vzrušující. Moc ráda bych Ti popřála, aby Tvůj velký den byl naprosto dokonalý. Pokud budeš potřebovat pomoc s líčením nebo účesem, ráda Ti nabídnu své služby jako svatební stylistka. Mám 16 let zkušeností v oblasti make-upu a účesů a ráda se postarám o Tvůj vzhled i vzhled Tvých blízkých. Pokud budeš mít zájem, klidně se ozvi, ráda ti poradím! Přeji krásnou přípravu na svatbu a krásný den! 😊 S pozdravem, Alice
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?