Jáá :-) Oznámení budeme posílat cca na začátku května.. A chybí nám akorát prstýnky a přítelův oblek,pár věcí na výzdobu, jinak máme vše zařízené.. A domlouvat hostinu jedeme v březnu :-)
@noterka tak my už máme vlastně vše kromě šatů a obleku, šaty jsem si objednavala, tak čekám až přijdou :-) Já jsem právě premyslela, zda to neposlal už trvá v březnu :-D aby měli všichni čas si zařídit volno atd :-D
Mi máme o týden dříve, svatební oznámení už máme rozdané, jelikož někdo pracuje ve fabrikách či jiných firmách kde si musí napsat dovolenou začátkem roku, tak aby byli všichni připraveni jsme se proto rozhodli ho už odeslat a rozvést. Jinak máme zajištěný oběd, raut, pronájem sálu, hudbu, květiny, kosmetičku, vizážistku, fotografa, vybrané šaty a nakoupený část nápojového lístku jelikož si budeme dělat vše sami.
Svatbu máme v POlné u Jihlavy na zámku
@noterka tak to ani nevím kde to tam je, bezděkov vím ale přímo tam nevím kde se to nachází. no Polná je krásná, hostinu budem emít v Opatově kouske za dlouhou Brtnicí směr Třebíč v sokolovně. Jakou máte prosím hudbu?