Ahoj, právě jsem se na tuhle stránku poprvé přihlásila. Hledám nevěsty, které plánují svatbu ve stejný termín jako já, abychom si mohly vyměňovat radosti, starosti, rady apod. :) Katka
Máme taky 1.7.2017 ,máme jen okolo 20 lidí ,stan 10X5 metrů u nás na vesnici na hřišti ,jídlo nemáme tradiční ,my se budeme krmit sushi a hosté si naberou co chcou z rautu ,budeme tam mít jen kamarády bez rodiny ,jelikož u nás v rodině se pořád něco řeší a dopadlo by to tak,že nejprve by se nikdo nebavil a potom by si opily a začaly hádat a vytahovat staré křivdy ,tohle opravdu řešit nechci ,kupodivu moje rodina nebyla proto když jsme s tím přišli ,ale tchýně to ještě neví ani nám nepopřála ke svatbě ,je hrozně negativní a pořád si na něco stěžuje ,na starost to má chlap ,jí to říct ,ale podle mě se k tomu nedokope ... Šaty mám v Praze,stopla mi je celnice ,tak snad brzo dorazí ,koupila jsem si menší velikost ať mám motivaci zhubnout . Po malém jsem nabrala skoro 100kg a zbývá mi posledních 10kg,ale drží se mě ,děs. Jaké budete mít hry,soutěže atd.? Mají to připravit svědkové ,ale mám prý nadhodit co bych asi tak chtěla .