Ahoj, stále se nemůžu rozhodnout pro konkrétní šaty. Poradíte mi? Svatba bude v kostele, takže můžou být šaty i s vlečkou, ale netrvám na ni. Ve všech šatech v albu jsem se cítila dobře, mám asi dvoje favoritky, ale ještě bych chtěla znát nezávislý názor. Díky. :-)
@tulipan25@zpevanda@blondkvetinka dakujem vam za nazor, v podstate pri ich vybere jedina vec, s ktorou som si nebola ista (a stale nie som s nou uplne stotoznena) bola ta sukna. Ale zase taky pocit som nemala pri ziadnych satach. A to som ich vyskusala naozaj vela (v albume mam len par). Posielam aj origos foto, na nich mi pride ta sukna ina ako v skutocnosti...
@terez23 zasa sa raz potvrdilo, ze na fotke su niektore saty krajsie ako v originaly. Ale zasa to tak katastrofalne neber. Nie su zle, nahodou vrch je fakt prekrasny a ak sa v nich citis dobre, tak ten spodok neries. Hlavne aby si sa sama sebe v nich pacila :)
@terez23 to bude tím, že v katalozích šaty graficky upravují a spodní části sukní ve photoshopu prodlužují, aby ta nohatá vysoká modelka vypadala ještě nohatější a každá nevěsta si pak myslela, že bude vypadat taky tak. Což zkreslí celkový dojem a tvar šatů. Podle mě ti ty šaty sluší. ;-)
@tulipan25 dakujem
@jajj no este sirsia uz by bolo asi moc, pretoze (mozno sa to na foto nezda) v skutocnosti su dost siroke :-).
A urcite aj svadobne foto budu lepsie nafotene, tak to bude lepsie vyzerat, toto je len taka foto... :) Ale dakujem vam dievcata ;)
@terez23 Nemala si nahodou viackruhovu spodnicu? Vacsinou potom sukna vyzera cudne.. tak hubovito... Skus si tie saty so spodnicou, co ma len jeden kruh celkom dole a nad nim ma vrstvy tej takej pevnej sietovitej latky asi je to tyl...
nejsou úplně dobře řešené. Jako když se šaty nevěděly rozhodnout jaké budou, pobraly z každého stylu něco a v závěru vlastně žádný vlastní styl nemají.
Za mě -- nebrat ... dnes je dostupno tolik krásných šatů a střihů že zcela jistě vyberete něco lepšího...... :-)
@terez23 omlouvám se, ale mě se ty šaty zdají příšerné! :-( píšeš sto lidí, sto chutí. Já osobně tyto typy sukní fakt nemám ráda, ale kolikrát sama koukám, jak některé mohou být pěkné. Vrch ti sluší to je pravda, ale ta sukně je divná až nehezká :-( ale pokud se v nich cítíš dobře a líbíš se sama sobě a lidem, kteří tě znají, tak proč ne....
@m_d nemusis sa ospravedlnovat. Ano, citim sa v nich naozaj dobre. Uvedomujem si, ze sukna je zvlastne riesena, no len prave to sa niekomu paci a niekomu nie. Samozrejme na prvom mieste je moj pocit a to ci sa mne pacia, ale taktiez sa chcem pacit aj ostatnym :) (zenichovi sa budem pacit urcite v lazdych :-D)...
@terez23 aaano to je pravda! takže pokud se v nich sama sobě líbíš, chválí tě tví nejbližší, kteří na tobě viděli víc šatů, znají tě, tak směle do nich a na můj názor víš co :-))))
@terez23 Podle mne jsou ok a chyba je ve špatně vybrané spodnici. Když se Ti ta sukně líbí, klidně si ji vezmi, sluší Ti, hodí se k těm šatům a je zajímavá, ikdyž já mám sama radši hladké. Akorát že byste měli vybrat spodnici, která nebude vůbec zvedat objem v těch nařasených partiích, ale jenom opravdu až dole, jinak to bude selkovské. Nevím jakou pod tím máš, aale přijde mi že nafukuje tu sukni zbytečně vysoko.
@cuculiatko88 sadnu ti uzasne...su sexi, a su blede, co sa mi na popolnocnych svadobnych satach moc paci...su rafinovane...podla mna je to vyborny vyber :-)
@martinkatinka To jsou dvoje různé šaty, že? Z toho, co jde vidět, hlasuju pro ty atypické vlevo, vypadjí, že mají šmrnc, ale stejně by bylo lepší vidět je zlbízka kvůli detailům. U těch vpravo mi přijde, že ti obecně nesedí ten styl, zbytečně tě rozšiřují a úplně se v nich ztrácíš.
mám vybrané tyhle šaty, cítím se v nich skvěle a myslím, že mi i padnou. Ale teď měsíc a kousek před svatbou, mi pořád určitě osoby říkají, že jsou moc obyčejné a jestli to nechci ještě přehodnotit. Házela jsem ty řeči za hlavu,ale nějak mě teď začínají nahlodávat :-( . Upřímně, opravdu jsou až tak moc obyčejné, že to vypadá nějak divně nebo co :-) ?
@walterova.sarka V jednoduchosti je krása :-) Podle mě ti moc sluší a VYPADAJÍ jako svatební šaty, takže nevěstu určitě nikdo nepřehlédne :-) A jestli se v nich navíc dobře cítíš, není co řešit :-) Kašli na ostatní, ať se klidně vdají v kopci šlehačky, jestli jim to přijde jako pravé ořechové, tobě tyhle sluší :-)
@walterova.sarka Ani nevíš jak ti rozumim. Moje maminka měla představu, že budu samej volán, dva metry dlouhou vlečku a tak.. Ja si vybrala jednoduché šaty.. a teď mě to taky trošku hloda.. ale dycky se snazim si rict, ze jsem se v nich preci videla..a ze dulezity je, ze sem mela pocit ze tyhle jo :) Mrkni ke me do alba a uvidis :)