Ahoj, stále se nemůžu rozhodnout pro konkrétní šaty. Poradíte mi? Svatba bude v kostele, takže můžou být šaty i s vlečkou, ale netrvám na ni. Ve všech šatech v albu jsem se cítila dobře, mám asi dvoje favoritky, ale ještě bych chtěla znát nezávislý názor. Díky. :-)
Schválně jsem si nepřečetla názory holek, koukla jsem na šatky do alba a jdu psát, že jednoznačně první - Leoni a koukám, že nejsem sama :-) Strašně ti sluší a máš úchvatnou postavu !! x-)
@arilas Já taky hlasuju pro Leoni, jsou to nádherné šaty a krásně ti sedí x-) ;-) ovšem zahlédla jsem v diskuzi že si chceš nechat ušít padělek v Číně, takže počítej s tím že přesně takto vypadat a sedět určitě nebudou :-| Maggie Sottero je známá svými luxusními a pevnými korzety a z Číny ty korzety jsou o ničem, to ti asi i holky v diskuzi potvrdí...
Já vím, že možná úplně přesně ne, ale fotky od ostatních holek, co si u Zima nechaly šít šaty, mě přesvědčily. Já bych zase měla problém si tyto šaty půjčit. Už při oblékání z nich vypadlo na zem pár kamínků!! Navíc celé vypadaly dost "ušmudlaně", hl. ten vrch byl takový nažloutlý - asi to moc často nedávali čistit, kvůli těm kamínkům anebo nevím :-| :-( Další salón s šaty od MS je už hoodně daleko.
No ale stejně pro mě představa, že mám na sobě šaty, co už mělo přede mnou x nevěst není zrovna to pravé ořechové. Ale to je jen můj názor, já chápu, že ostatní nevěsty si rády šaty vyzkouší a pak půjčí a mají jisté v čem půjdou a žádné starosti :-)
Ale já chci šaty nové, čisté a celé jenom pro mě :-)
Tak uvidíme....
A díky
A kolik si tak představuješ? Koukni na Madoru, většina jejich šatů není dražší než 8 tis a ušijí cokoliv podle obrázku. Nechci se sem cpát s Madorou, ale jen abys o tom věděla a mohla si vybrat.
@aimirin Jenže v diskuzi o Madoře slečna napsala,že jí nechtěli ušít šaty podle jejího návrhu ,že jí max. udělají jen nějaké úpravy na šatech z jejich nabídky. :-|
@radkaja Vím, že to nechce někdy dělat paní z Linie, protože primárně navrhuje šaty, ale s Madorou jsem v tomto směru neměla nejmenší potíže. Přesto, že si u nich šít nenechám, musím napsat, že jednání bylo perfektní.
mozte mi poradit, ktore saty z mojho prveho albumu na mne vyzeraju najlepsie?..mne sa paradoxne v skutocnosti pacili na mne presne v opacnom poradi ako na fotkach :)dakujem vopred za nazory..
@bubblinkka Za mě ty druhé (Hamlet). Ale taky bych ještě možná zkusila nějaké další, protože třeba ty třetí a poslední mi na tobě taky nepřijdou špatné, prostě všechny jsou tak nějak OK,ale ani jedny, že bych si řekla Wau..A určitě to není tebou, protože postavu máš krásnou.
@markyusa03 Za mě ty s úzkými ramínky za krk. Dělají ti krásný dekolt a máš v nich hezkou postavičku :-) Široká ramínka určitě ne, máš úzká ramena a s nimi se ti ta ramena úplně ztratí. A úplně bez ramínek ti zase nedělají vůbec žádný dekolt, což je škoda, když máš do výstřihu co dát :-)
@markyusa03 mně se moc líbíš v těch třeřích s úzkými ramínky za krk. je škoda, že ty ramínka nejsou domyšlenější, delší a zdobená by i na zádech působily jako "šperk". Ty ostatní s ramínky mi připadají všechny, že jsou Ti zbytečně velké.