Ahoj nevěsty, už se nás tu sešlo docela dost s tímhle krásným termínem, tak budu ráda,když se potkáme tady a budeme společně plánovat náš velký den :-)
@veronikaeger Tak to je opravdu krásný termín. Já měla ve výběru 5.5. a 7.7. Nakonec vyhrál termín 5.5. ale protože se bereme v zahraničí. Kdyby byla svatba u nás tak určitě 7.7:-)
A kdepak to máte?
@lenickae Děkuju :)
@nicol8 Budeme to mít ve vesničce za Jabloncem nad Nisou, v Janově, v kostelíku, kde pořádají civilní sňatky. :) To jsem si hrozně přála a nakonec nám to vyjde!
ahojky tak taky mame svatbu 7.7.2012 včera jsme se byli kouknout na Třebovickem mlýně a máme vybrano.Je to tam krásne bude nas asi kolem 45 hostu a pani vedoucí nam říkala ýe budeme mit k velkemu salu ješte venkovní terasu ktera je podstřešena takže super, jinak obřad bude taky ve mlýně venku na terase budu takova princezna ze mlejna :-D
Tak my máme od včerejška zamluveného fotografa :-) jinak závidím vám všem, které máte zamluvené i místo obřadu... na to musím čekat do ledna, a ještě kdo ví jestli vypíšou ten co chci já :-(
@zuzkka88 My jsme původně chtěli svatbu na liberecké radnici a tam to jde taky až půl roku dopředu, byla jsem z toho celkem nervózní, protože tohle datum bude chtít hodně párů, nevyjde ti to, a co potom, viď? :-| Tak jsem jen tak ze zvědavosti koukala na jabloneckou matriku, protože hostinu budeme mít v Jablonci, a v pohodě mi ten termín předběžně zamluvili. Nemáme čas, ale aspoň ten den... Prostě půl roku je hrozně málo, asi se bojí, aby si to půlka během toho roku nerozmyslela :-) Budeme držet palce, ať vám to vyjde, jdi tam hned po Novém roce!
@veronikaeger jj naklušu tam hned první pracovní den, raději snad ještě hodinu nebo dvě před otevírací dobou, kdyby se dělala fronta. :-) Děkuji.. jj půl roku je málo.. ale asi se jim v tom kalendáři nechce pak škrtat a přepisovat