My nemáme nic oficiálního, ale domluvili jsme se na 1.9. Tak doufám, že mi ještě zůstane oddávající :-D Koukám, že si ten termín zamluvíme co nejdřív to bude možné... ;-) Mimochodem... 1.9.2012 je z numerologického hlediska nejlepší datum... to jenom tak pro info.... :-)
My to asi taky nejspíš vidíme na1.9. ;-) nebo teda,já to tak vybrala a přítel nic nenamítal :-D zařízeno,ale ještě nic nemáme,ale asi brzy začnu,i když přítel si myslí,že je na vše hromada času :-|
Ahoj,tak se přidávám, my máme vybráno také 1.9. :) tak snad nám to vyjde :-) Ale nic jineho zařízeno nemáme, protože můj přítel si myslí to samý co přítel od avrila .. :))) Ach ty chlapy :D
My jsme se domluvili na termíne, ale ještě nemám ani prsten... :-D Snad to do Vánoc stihne... pak by bylo dobrý to začít oficiálně zařizovat... ;-) Ale taky má na to přítel hromadu času... ;-)
ahojky holky, tak po 9 letech vztahu se přidávám i já do této konverzace :-), a plánujeme svatbu taky na září 2012, zítra jedeme zařizovat datum, čas a místo konání, tak doufám, že nám to všechno klapne dle našeho přání :-).
Tak se nám to holky podařilo a budeme to mít 1.9.2012 ve Slavkově u Brna venku na nádvoří a v případě škaredého počasí v kapli :-), jupííí :-) a teď řešit místo svatební hostiny, to bude ještě sranda :-)
@petulamrk tak to je super a kde plánujete svatební hostinu??? my to právě chceme spojit s nějakou grilovačkou, opékáním prasete a zároveň aby bylo i hlavní jídlo, tak jsme zvědavá jak to dopadne
@nova_janicka hostinu plánujeme na žebětínském dvoře, zítra tam budeme psát na schůzku a předběžnou rezervaci... to bude přítel vědět jak jde do práce, abychom tam šli oba zařídit tu hostinu
@petulamrk a nemáš náhodou kontakt na fotografa nějakého dobřého? nikoho neznám, koukám na netu a co jsem se dočetla tak fotograf je rychle zabranej :-(
@petulamrk chtěla jsem se tě zeptat, na jednom foru jsi psala, že máš zařízenou hudbu na obřad - ten výběr jsi uskutečnila kdy? vybrala sis vlastní písníčku nebo jak to tam je v tom slavkově? moc děkuji za info