@p_apple :-D takže si generál? :-D
My posouvali a ani teda nelitujem..Všechno je při starém, akorát přípravy přehodíme na další rok..Máme datum, máme místo obřadu, vybraného fotografa (váhám mezi Tomášem Kejhou a Martinou Crlovou, Kuba fotografa nevybírá), představu jak by mělo vše probíhat tak uvidíme :-)
@krizecek Ó, to zase ne, řekla bych, že se doplňujeme, ale dejme tomu, že téměř vždy to NÁHODOU vyjde, že je po mém :D Ale mladý zase ví, že bych mu snesla modré z nebe, tak škodný není :D
My ještě nic moc nevíme, jen to, že začneme hledat místo v létě, pár si jich vytipujeme a pojedeme se tam podívat. A víme, že chceme asi knižní jednoduchý styl, takovou ležérní eleganci. Šaty vůbec netuším, vždycky se mi líbí něco jiného, pak se mi zase nelíbí nic :D
@p_apple no o šatech mi ani nemluv :-D já mám dost malou velikost oblečení a navíc teda fakt nechci korzetovky + šlehačka, na tenhle typ šatů už začínám mít alegii :-D takže děs, nakonec si šaty asi nechám ušít..Kamarádka mi něco navrhne..
Tak stím stylem to může být zajímavé, dívala sem se na nějáké alba tak sem zvědavá..a obřad chcete venku a hostinu jak??
@krizecek No já jsem takové nudlové vytáhlo, tak taky uvidíme :D Nechci teda klasický korzet a asi bych nechtěla klasický výstřih, uvažujeme totiž nad svatbou v kostele a tam by to asi nebylo to pravé ořechové :D A bolerko mi přijde škoda dávat. Ale větší sukni bych chtěla, ale hladkou, elegantně působící. Něco mám ve fotoalbu, ale určitě chci níž posazenou sukni, dokud si to můžu dovolit :D Ale také přemýšlím nad šitím, holky si tu hrozně pochvalují Madoru, tak mě nahlodaly :D Plánujeme duben předběžně, takže si nejsem jista, že bychom na ven chytli počasí.
Tak jsme se byli podívat na letohrádku Hvězda, připadala jsem si jako magor že tam jsme tak dlouho dopředu :-D. Takže přípravy necháváme na konec roku a zatím si dám pohov ;-)
Ahoj holky, přesné datum ještě nemáme, ale určitě Květen 2013. Je na tady na foru na tenhle měsíc už samostatné téma? Nevíte některá, abych zbytečně nezakládala nove? Ve vyhledávači mi zo nic nenašlo, ale radši se ptám :)
@vienav: Jeee, Kveten :-) nn, myslim ze tu samostatne tema zatim neni :-) taky jeste nemame presne datum, prijde mi jeste hooodne brzo resit presny den....a pritel se hned certi, kdyz vytahnu na tema svatbu, pry si se zblaznila dyt je to az za rok :-) tak se musim vyzit tady :-D :-D
@krizecek No vidíš, to jsem ani nevěděla :-) Taky bych chtěla být květnová... v červnu už je hrozné vedro :-D I když když se teď podívám na teploměr, tak bych měla o červnovém teplu mlčet :-D