Ahooj všem, tato diskuze je pro všechny, kteří plánují svatbu na rok 2012 :-) my máme předběžně vybraný duben nebo květen, ale uvidíme, jak to všechno dopadne :-) budu moc ráda, když se nás sejde co nejvíc.. mějte se hezky :-)
@petass máš pravdu, právě jsme vymyslely s drůžičkami, že mi vyrobí nějakou tabuli, kam dokola nalepí společné fotky a bude tam místo na ta přání a rady do manželství :-)
to já chci mít svatbu v červeno-bílé barvě a místo té knihy nebo stromku volím rámeček na fotografii, přičemž uprostřed bude po svatbě naše společná fotografie a kolem dokola v rámu budou podpisy svatebčanů :-)
@jitusnevo Havlenova 6, zlatník Ladislav Kouřil, koukni na jeho www. má tam katalog, ale je schopen udělat vše podle tvých představ. Dostali jsme dobré reference a tak jsme si nechali udělat prsteny u něj... budou doma cca za 14 dní. A pak se určitě pochlubím :)
@peticka jo, já jsem si to myslela :-) to je jen moje zkušenost, že mi neodpovídali a pak jsem se dozvěděla, že možná ani neumějí, páč tam je ruský majitel a najal i ruskou obsluhu. Ale to se od té doby možná změnilo.. jak je to letos vůbec netušim.
@hannnahs aha, tak tos mě dost zaskočila teda :-) my komunikujeme s přípravama akorát s paní Formánkovou, manažerkou hotelu co má na starosti i tyhlety záležitosti a ta je teda úplně úžasná jak nám ve všem vyjde vstříc takže mě ta tvoje zpráva docela vyděsila...
@peticka já bych byla v klidu, jestli se vám to zdá ok ;-) jak říkám, tohle vím od doby, kdy jsem dělala v Říčanech v infocentru, ale to už je rok. Za tu dobu se mohlo hodně změnit ;-) Rozhodně jsem tě nechtěla vyděsit :-N Jestli je to takhle v pohodě, a jak píšeš, tak komunikujete s Češkou, tak je to tam asi opravdu úplně jinak :-)
@peticka no já už pomalu ztrácim orientaci, co se tohohle týče.. já jsem byla zvyklá, že je to toho američana, a to už dááávno neni pravda, jen ten název s jeho jménem zůstal :-) ale jsem ráda, že se to tam takhle změnilo k lepšímu. Je to moc krásné místo, tak kdyby to mělo skončit, tak by to byla opravdu škoda..
@spygy přesně takhle jsem to udělali my a teď nám naše fotografie s podpisy kolem ní visí zarámovaná v obývacím pokoji. Je to podle mě krásná památka, která se nebude někde válet a nebude se na to jen tak prášit! :-)
Ahoj Holky,tak se pridavam do planovani my budeme mit svadbu 4.8.2012 a uz mame misto svadby a obrad zarezervovane pak zajistenou snidani, zivou hudbu,fotografku,kameramany,autobus pro hosty a uz mam i objednany dort a svatebni kolace.Ted resim jen svatebni kytku a svatebni oznameni,ktere si chci vyrobit sama a satebni jmenovky do tech se pustim asi taky sama.Saty pro druzicky jeste taky nemam a to uvazuju jestli se vyplati vice si je vypujcit nebo koupit.Jinak poradte kupujete si i k pripitku sklenicky u hodne debat jsem cetla,ze si kupuji i sklenicky na pripitek tak ted zvazuju jestli si je taky koupit nebo to nechat tak.