Ahoj holky, hlásím se mezi vás ;-) jsem z Velkého Meziříč, kde mě za šest týdnu čeká svatba. Takže skoro vše už máme nachystané a domluvené, teď již řešíme takové ty detaily, kterých je ale ještě poměrně dost :-D
Všechny zdravím a přeju hezký zbytek víkendu.
ahoj holky, po dlouhé době vás z Vysočiny všechny zdravím... ;-) Svatbička se už hrozně přiblížila a pomalu ale jistě začínám pociťovat nervozitu :-) Taky už máme zařízené všechno, ale jak říkáte, těch detailů je hodně a jsou důležité..
Jo holky, jestli vás to uklidní, tak my máme termín 25.7., ten se mi podařilo zamluvit někdy ve ČT + hospoda na hostinu a jinak nemáme nic, ptž mi máme přeci dóst času! :-( ]-( :-) O víkendu jsem měli jet za tchánem, od toho se veškeré přípravy odvíjí a prý tam sjedeme až tento týden.. Kéž bych byla nervní z toho, že mi chybí už jen maličkosti :-D :-D
jasný, tohle je hlavní, pak nějaký šatky a prstýnky jestli chcete a svědky a můžete se vzít x-) zbytek jsou takový výmysly této doby, bohužel většina nevěst podlehne, jako třeba já :-D
No..i tak už jsem ze svých představ slevila... Svatební noviny asi nebudou, protože nějak nezbývá čas je udělat a za ty necelé tři týdny už to asi nestihneme.., meníčka doufám že budou, ale ještě jsme s tím taky nezačali.. no..nějak rychle ten čas příprav utíká.. ;-)
Ahoj holky, uplne souhlasim s tim, ze bysme si s tim klidne mohly dat min prace a stejne bysme mely uzasny svatby. Ale ono nas ty pracny detaily vlastne bavej...
My uz mame taky ty hlavni veci zarizeny. Vcera jsme koupili boty a zenich se mi predvedl komplet oblecenej-nadhera, uz se tesim, az bude muj manzel.
Taky uz se vam o svatbe zda? Mne se dneska zdalo, ze skoro nikdo neprijel, protoze to nemohli najit...musime tam dat cedule :-) ...!!Uzivejte si pripravy.
No..my boty ještě nemáme, ale snad je koupíme ve čtvrtek - jedeme do Brna vyzvedávat prstýnky..oblek jsme koupili minulý týden, a taky mu to mooc sluší ;-)
Mě se o svatbě zdá..ale zatím samé nerváky... jako že jsme nestihli nic nachystat, nebyla jsem učesaná ani namalovaná atd... Co budeme janco delat za 14 dnů? to se nervama asi zblázním.. 8-)
Ale ja se na druhy strane i moc tesim. Jsem realista, takze jsem pripravena na to, ze bude prset a neco se urcite pokazi, ale stejne ze si to uzijem. A treba budu prijemne prekvapena.
Taky jeste nemame prstynky, vybrali jsme je jen podle obrazku, tak jsem moc zvedava. Nechali jsme je delat vTrebici...
Tak hezky sny..
Zdravím nevěstinky,jetli pak tu je Tea;))?§minule jsem se musela odhlásit,takže jsem se ani nerozloučila,takže omluva;)
a jak se vyvíjí panda a svatba v brýlích;)))?!
Zrovna dneska se mi zdálo že moje kamarádka kadeřnice mi v 10 hodin zavolala že mě nepřijede učesat, už tam byli všichni hosté a já seděla s mokrýma vlasama a brečela.. :-S
Dneska jedeme domlouvat a upřesňovat poslední detaily na hostinu.. ;-)
Objednané je nemáme, ale moooc doufáme, že bude krásně ;-) zkoumala jsem i dlouhodobé předpovědi - http://pocasi.centrum.cz/pocasi-v-cr.... - je tam záložka dlouhodobá předpověď a tam to vychází krásně...tak doufám!!! ;-)
U pošty? Myslíš Jeřábkovi - na Staré Poště? Od těch je mám taky, přišla jsem tam s obrázkama, a jen jsme doladili barvu kytek pro mamky a svědkyně a vymysleli pro družičku náramek na ruku - květinový.. ;-)
aha, tak mi si asi nerozumíme :-D je Billa, pošta a pak je ulička a když jdeš do té uličky, tak tam je květinářství a jmenuje se U pošty nebo tak nějak ;-) je tam i pohřební ústav vedle a to myslím já :-)