Svatba 2.7.2011

Zobraz úvodní příspěvek
Ahoj. Doufám, že se nás tady sejde víc a že se budeme moct podělit o svoje zážitky a plány na svatbu.
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky,no vypada to,ze budeme mit presun z jaromerickeho zamku do mikulasskeho kostela ve znojme..Dneska jsme projeli cestu od nas do jarom. a pak do znojma,kde bude hostina a ubytovani a strasne zbytecna cesta:/ pritel zitra zavola na faru a uvidime..rekla jsem,ze musi on,kdyz ja nejsem krtena:)
Odpovědět
erra, no ja tady dala dokonce tema do priprav ohledne tanecnich v Pze, protoze ten muj je trosku drevo :-N beri, to muzes taky zavolat - farar nepozna po tel. zdali jsi krtena a pritele se mozna zepta, zda jste oba =-)
Odpovědět
Profilova fotka
gepe: ja vim,ale nejak jsem musela zacit aby taky zacal neco zarizovat on:)))
Odpovědět
beri vsak v pohode ;)))
Odpovědět
Taky se přidávám k tomuto krásnému datu-budeme mít 5 let výročí,tak se to datum hodilo. Jinak moc výročí neslavíme, ale hezky to vyšlo, že je to zrovna sobota:-) Zatím máme rezervovaný hotel, kde by měl být i obřad a fotografku, která zároveň líčí...
Odpovědět
Profilova fotka
Takze potvrzeno, 2.7.2011 12hod Chram sv.Mikulase Znojmo:)
Odpovědět
Ahoj budoucí nevěsty, také se přidávám do klubu 2.7.2011. Termín zatím potvrzený není, bude až v lednu na matrice (dřív to neberou na další rok). Restauraci už máme vyhlídlou i zamluvenou, ale ještě musíme jít ochutnat jídla :) já s přítelem problém nemám, angažuje se a vše domlouváme společně. Já jsem teda v usa, takže zatím vše řešíme po icq a vše jde trochu pomaleji, proto jsme začli brzo. Šaty budu vybírat v prosinci, až přiletím domů na Vánoce, to samé prstýnky a pak se uvidí. Tak držím palce všem. A nedělejte si starosti, to dobře dopadne :)) Je tu někdo z Plzně? :)
Odpovědět
spol a stiiistko: Me je taky 21 a vdávat se budu příští rok. Rodiče mi to taky pořád rozmlouvají, prej kdybych aspon ten rok počkala. Jsme s přítelem 4,5 roku spolu o svatbe to bude skoro 5,5. Také si myslím že je to normální vyuzlení vztahu, i když také pořád studuju. Přítel pracuje, tak snad s financema to budeme nejak zvládat, když si do toho najdu brigádu. Nevidím v tom zase veliký problém. Rodiče mi taky říkají, že si mám užívat mládí..ale na druhou stranu u nás svatbu očekávájí časem... Já jen nevím jak je mám připravit na to, že se bude doopravdy konat příští rok... Pořád to nechtějí překousnout a "přemlouvají mi"... holky poraďte prosím..
Odpovědět
ahojte,mozem sa pridat? konecne sme sa zhodli na termine 2.7.2011 pre nas symbolicky datum,chceli sme to hlavne v lete,lebo obrad aj hostina budu vonku,na styl garden party,dufam,ze nebude prsat,inak bude vsetko v haji,neviete kde zistit pocasie na tento den? :-D :-D
Odpovědět
lindos vitaj...konecne aj Slovenka x-) ...no veru neviem to pocasie, asi ani nie, ale dnes nevies ake bude pocasie ani v ten den :-D ja som dala jul lebo je to cas tak akurat ked sa snad veci daju viac do poriadku a mozme si uz dovolit to spoluzitie :-) ..a inak vitaj :-)
Odpovědět
dakujem biela.ruza,hej slovenka,len za par mes odchadzame byvat na par rokov do Prahy :-D ,ale svadba bude tu na SR,tak to este bude zaujimave vsetko vybavovat cez tel a maily..
Odpovědět
Profilova fotka
andrejka: me je 25,priteli 40, jsme spolu 4 roky, taky to nechtel nikdo prekousnout prvne kvuli vekovemu rozdilu,pak kvuli problemum s jeho ex,loni v lete jsme se chteli vzit,, rekli jsme to nasim v lednu,oni ze v zadnem pripade ne,ze na svatbu nepujdou atp, tak jsme to nechali vysumet a letos uz vsechno v pohode:) sice mu jeste moc neveri, ale budeme se tam za cca 14 dni stehovat, tak to vypada,ze to je ok a o svatbu se uz taky zajimaji:) takze to chce spis cas..
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Mě je 25, s přítelem jsme spolu rok a půl a máme spolu tříměsíní miminko... vzali jsme to hopem, ale klape to úplně suprově. Znám přítele už delší dobu, poprvé když jsem ho viděla mi bylo asi 9 let a od té doby to byl můj princ a tajně jsem doufala, že budeme jednou spolu a stalo se. Proto bych chtěla aby příští rok ta svatba taky byla kouzelná.
Odpovědět
my sme spolu 6 rokov,je medzi nami 11roc rozdiel a uz mame aj dcerku
Odpovědět
baby ja mam tolko otazok,neviem ako to cele prebieha,na svadbe som na posledy bola ako decko a to som si nevsimala vsetky tie veci 1.kedy je prvy manzelsky tanec? pred vecerou alebo po? 2.kto drzi prstienky pri obrade? svedok?alebo ich ma matrikar na stole? 3.prezlieka sa az po polnoci,alebo aj pred?
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj Lindos: tak co já vím, u nás to je tak, že prstýnky má matrikář, ale si myslím, že pokud se s nimi domluvíš, že je může mít i svědek, manželský tanec, co jsem já zažila byl odpoledne, po kávičce, až už byla pohodička, a já se převlíkat nebudu takže ohl. převlíkání ti neporadím, ale myslím si, že když už to budeš chtít sundat ty šaty, tak se převlečeš prostě.
Odpovědět
jannicka85 dakujem pekne,len co som si vsimla,vy vacsinou mate uz rano alebo na obed svadby,tu zvyknu byt neskoro poobede,teda ja by som chcela az po tej 16.00,takze obrad,vecera,kavicka a potom tanecek? no to moze byt :-)
Odpovědět
Ahoj holky. Tak už jsem se vrátila z dovolené. Včera jsme byli s přítelem za knězem, tak nám řekl co a jak, ale máme se mu ozvat ještě koncem října/ začátkem listopadu, že zatím nemá kalendář, takže ostatní přípravy budou až pak. Teď se to chystáme říct rodičům, tak jsem zvědavá na jejich reakci...
Odpovědět
andrejka4777 Ahoj. Já jsem z Plzeňského kraje...
Odpovědět
Profilova fotka
andrejka: jediné co ti můžu poradit je počkat a plánovat, třeba si zamluvit místo, fotografa a tak ať si prostě zvyknou na ten fakt, že se budete brát, naši se s tím už taky nějak zžili a teď už se mě mamka ptá, kdy půjdem vybírat šaty :-) vek: taky jsme se včera vrátili z dovči ;-) jinak hodně štěstí s těmi rodiči a pak dej vědět:-)
Odpovědět
stiiistko: Díky. Myslím, že to s rodiči dopadne dobře, ale jsem z toho trochu nervozní.. Co se týče mě, tak šaty půjdu vybírat až v listopadu, protože čekáme, až bude mít kněz kalendář na další rok, tak až bude 100% jistota,že datum klapne, tak jdu na šaty. To budou nekonečné 2 měsíce. Už aby to bylo....
Odpovědět
Profilova fotka
tak hodne stesti vek aby to dopadlo dobre:)
Odpovědět
vek a knez z jake cirkve?
Odpovědět
gepe: Římskokatolická
Odpovědět
Vek - Už si to povedala rodičom?
Odpovědět
Kweetinka: ještě ne. Chystáme se na to ve středu.. Snad už to klapne - kvůli mým rodičům už jsme to museli 2x odložit, protože nemohli přijít. :-(
Odpovědět
caute baby,nejako sa tu nic nedeje,co mate nove?
Odpovědět
Ahoj holky, tak už máme koupený polštářek na prstýnky, šerpy na auta včetně umělých květů a korálky jako dekoraci na stůl. Jinak máme zarezervovanou fotografku a vybrané prstýnky. Ale pořád mi přijde, že jsme pozadu. Termín budeme moct zarezervovat na matrice až na začátku října. Chystáme se objet dvě vytipovaná místa na obřad a rozhodnout se pro to pravé. Jak pokračujete vy?
Odpovědět
anaj83 to pekne pokracujete,my zatial nemame nic :-N a ze pozadu? to urcite nie,ved je koooooopec casu ja uz som si aspon satky nasla do kt som sa zalubila,ale neviem ich zohnat na SK :-( tak neviem co budem robit,miesto vieme kde to chceme,aj fotografa aj farbu vyzdoby
Odpovědět
hoj, anaj toho uz mate hodne :-) lindos a je nejaky salon, ktery tuhle znacku jako brand nabizi treba na pujceni pro cr a sr? Ja mam totiz vybrany satky co mam v albu a budu je kupovat pres salon prave. Jinak my mame akorat termin, misto, zitra schuzka prvni s oddavajicim a fotografku.. jo a zasnubak :-D
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?