@leeenaa A co mě ještě baví: Co si mám vzít na sebe? nebo Co chcete jako svatební dar? Od samého začátku všude říkáme, jak chceme jen finanční dary a stále se někdo ptá :-)
Jo, pozdravovala, ale úspěšně jsem zapomněla, co mi na to řekl. Tuším, že se k tomu nevyjádřil. Já teď na něj pořád sypu nějaké informace, tak pokud důležité věci několikrát nezopakuju, už mě nevnímá :-) :-|
@lostakova Koukám, že je to všude opravdu stejné :-) tak v tom nejsem sama. To chápu, že teď nevnímá (navíc si mě možná ani nepamatuje), ale každopádně si svůj den užijte a ať vám vyjde počasí
@leeenaa Já se sestavením zasedacího pořádku moc problémů neměla, teď mi ale hrozí, že mi kvůli zdravotním problémům vypadne důležitý host a z toho jsem značně nervózní. Zvětšený zasedací pořádek už bude vytisknutý a pokud dojde na nejhorší, budu muset posunout půlku stolu o jedno místo vedle a na konci stolu na prázdné místo na poslední chvíli někoho sehnat nebo zůstat v lichém počtu :-|
@lostakova No já se snažila dodržet, jak to má být (na střídačku žena - muž) a teď mi jeden asi vypadne a jsem v pytli (také zdravotní problémy). Kam jsi posadila fotografa?
@leeenaa Já taky chtěla mít na střídačku žena - muž, ale striktně jsem to nedodržovala. Když mám rodinu s dvěma malými holčičkami, posadila jsem je logicky mezi rodiče atd. Fotografku na oběd nemáme, skončí před obědem, ale máme DJ a toho jsem posadila k samostatnému stolku.
@lostakova u dětí jsem to taky nedodržovala, ale jinak jsem to udělala, doufám rozumně (uvidíme) ;-) My máme klasické T, tak ho dám na konec, stejně bude pobíhat okolo, tak alespoň nebude nikoho rušit ;-)
@leeenaa Já i tak posadila obě babičky vedle sebe, aby si mohly popovídat. Žádného dědečka nemáme a ony budou jediné v tomto věku. Dva kamarády jsem taky posadila vedle sebe. Ráda bych jim dopřála, aby mezi sebou měli nějakou slečnu, ale když už žádnou slečnu nemám :-) , oni si v klidu vystačí. Myslím, že jsem to vymyslela nejlíp, jak to šlo, tak tohle je jedna z věcí, co neřeším. Fotograf na konci stolu je v pohodě, běžně se to tak dělá.
@lostakova my už nemáme ani babičky ani dědečky. A většinou máme páry až na jednoho člověka. Taky doufám, že jsem to vymyslela dobře ;-) Každopádně pak ať si třeba sednou i jinak, aby pokecali s ostatními. Taky si myslim, nebude tam nikomu vadit a hlavně se bude i lépe pohybovat :-)
@bukac Já při sebemenší narážce vyletím jak čertík z krabičky. Ještě řeším DJ a jiné drobností, jsem nervózní, že to ještě není hotové a na všechny vyjíždím, i když se snažím být v klidu :-|
holkýýýýý tak pozajtra to máme!!! Ako sa cítite? Ja sa trošku bojím, a dostala som zápal močáku, ale to snáď prejde. Včera na úprave som sa zase zamilovala do svojich šiat, tak už sa strašne teším! Nemôžem uveriť, že už je to tu!!