nám taky pršelo celý den, počasím už jsme se nestresovali, protože s tím nic nenaděláme. Norové se holt trefili. Jinak my byli dofotit nějaké fotky v pondělí po svatbě v Praze, protože byl takový slejvák, že jsme měli asi jen 15 párovek. Největší nostalgie po svatbě byla, když jsem dávala sušit kytičku. Nějak mě to mrzelo, že je to všechno pryč. Čekáme ještě na zbytek fotek, a přemýšlím, co prodat a co nechat. Co všechno si budete schovávat???
Holky, nám lilo od devíti od rána :) Nejdřív tedy jen poprchávalo, pak už pršelo, když jsme vyjížděli směr místo obřadu, tak už lilo a odpoledne v době hostiny už voda rovnou z nebe padala po kýblech....
Musím ale říct, že po šesti letech vztahu, s dvouletým dítětem jsem opravdu nečekala, že přijde nervozita...a přišla. Už ráno, když jsem vstávala ve 4 a už neusnula a to jsem nemusela nikam letět ke kadeřnici ani na líčení a mohla jsem si do osmi minimálně krásně vyspávat....Pak jsem se po cestě autem a při nástupu modlila, abych se nepozvracela, protože mi bylo vnitřně tak nějak divně...nakonec to ze mě spadlo, ani jsem si nevšimla, že vlastně prší...A už si budu navždy pamatovat, kdy tak lilo, že byly povodně...
@vanilka90 Tebe určitě fotil Radek, viď? :) Já ho poptávala a už měl plno, ale četla jsem, že zažil svatbu, kdy to nevěsta všechno tak skvěle přeorganizovala, že i po odtažení lodě se to zvládlo :) Šikula
@pajush Pájo a jak dopadly fotky mimo svatební den? my jsme také domluveni s fotografem, ale termín jsme si ještě nedohodli a já nevím, jak to pak vyřeším s vlasama,atd....
@lucie_84 my měli štěstí, že jsme to nafotili v pondělí po svatbě....měla jsem ještě šaty (vracela jsem je až v pondělí odpoledne), česala mě fotografka (i na svatbu). Dorazili jsme do Prahy, kde je spousta míst kde se fotit i když prší. Fotili jsme na Hradě a z prvních náhledů co mám tak dopadly dobře. Kytička ještě nebyla ani zvadlá, takže skoro všechno bylo jako ve svatební den :-D Šaty jsem vracela po focení, lehce mokré, ale paní byla v pohodě....
@lucie_84 Přesně tak. ;-) Ráďa byl naše bezkonkurenčně nejlepší volba. :-) Rezervovali jsme si ho rok a čtvrt před svatbou a jsme moc rádi, že jsme neotáleli. ;-) Ona za to všechno vlastně nemůže ani tak nevěsta, to se činil spíš ženich. :-D ;-)