Ahoj spolunevesty, sice je fajn cist prispevky venovany urcitymu obdobi, ale asi jeste uzitecnejsi, co se dobrych rad ci varovani tyce, je diskuse z urcite oblasti a tak, pokud jste z Brna a sirsiho ci uzsiho okoli, budu rada, kdyz se ozvete. Jsem v Brne pristehovalec, tak je mi opravdu kazda rada draha .
Ja ma svatbu 23.7. ve Slavkove v zameckym parku a z tech svatebnich zalezitosti mame vybrany prstynky, 20.5. budou hotovy, mam zamluveny saty a pristi tyden nam dojdou oznameni . Jinak nic moc zarizenyho nemame, ale v sobotu se chystam na veletrh do Semilassa, tak uvidim, jestli neco neporidim tam.A jak jste na tom vy?
@danaruj aha takto :-) hm tak to mam totalne smulu :-/ ja chtela meho vycvikoveho lektora ale prave nevim jak by to skola udelala...s uciteli na skole je to komplikovane, mam dojem, ze vsichni dosli nekam a tam skoncili...mozna u dvou ne, ktere jsou v praxi, ale jinak je to bida
@petulamrk jen ve slavkove mají většinou 6 svateb za sebou po 45min, je to tam jak na matějský, za každým rohem nevěsta, není lepší něco klidnějšího? Bývá problém s parkováním, když nabere předcházející obřad zpoždění tak všichni ostatní taky.
Prosím nevíte jak je to na Belcredi s hudbou? Dali nám vybrat z jejich skladeb. Což o to. to jsme si vybrali. Jen jsem se teď dočetla , že prý to tam hraje nějaký človíček na varhany? Nedovedu si třeba představit Trumpetový pochod , který se nám líbí hrát jen na varhany:(.
@danaruj no tak diky :-D\
@ali2011 to nevim, pousteli tam neco z repraku, ale ja ybch tam nechtela svatbu ani omylem...teda urcite ne o vikendu, kdy se svatby stridaji po 20min
Holky dneska jsem četla Ženu a život - článek s názvem Chci se vdávat. A jednu větu musím citovat.
"Partneři se lépe nepoznávají počtem let odžitých vedle sebe, ale situacemi, kterými spolu procházejí." ... já s tímto maximálně souhlasím.
@petulamrk to máš určitě pravdu, každému vyhovuje něco jiného, svatební boom začíná vždy víkend po velikonocích, v květnu se to zklidní a v červnu se chce vdávat snad každý
@ivar mě paní ze zámku psala, že v dubnu tam s termíny není problém, že mají spoustu pak volných, tak uvidíme jinak já Brno a okolí zase zas až tak neznám, kde jidne by se dala svatba..kromě belcredi a takových profláklých míst...a kostelů, nejsem křtěná
@danaruj No taky jsem o otm uvažovala, teď jsme tam byli na výletě a celkem se mi to líbilo :) a to se zajišťuje kde??? ale nevím jestli duben by byl ideální ? a kde jste totam měli?
@petulamrk měli jsme to pod prachovou věží, další možnost je černá kuchyně (tam je to taky moc hezký a uvnitř, v dubnu není zrovna jisté počasí), místo chtěli až den předem kvůli židlím.
zařizuje se to přímo s kastelánem, kontakty najdeš na veveri.cz,
slavkov je krásný, v dubnu to třeba nebude tak strašné, ale v létě je to tam jak na běžícím pásu..a v září už vypisují termíny na další rok..
@danaruj jjj o těch termínech vím, letos by to mělo být co vím od 3. října, to nám řekla od přítele mamky známá, která dělá na úřadě ale ne přímo na matrice, poptala se nám...ale zkusím tam ještě v půlce září zavolat, chtěla bych tam tu kapličku, jen nevím jestli to vyjde