Už je tu poměrně dost nevěst, které plánují svatbu na rok 2012. Rezervujeme služby a dodavatele a v tomto tématu můžeme sdílet zkušenosti z našeho regionu ;-)
@miskav my máme jako fotografa Viktora Šulce - přes google ho určitě najdete - fotil i kamarádky, bezproblémová domluva, krásné fotky... nevím jestli se sem může dát přímo internetová adresa
Holky, musím se pochlubit. Už jsme se konečně rozhýbali a asi už budeme mít do konce týdne hotel, fotografa i zamluvený kostel. Teda, ještě radši konkrétně nepíšu, ať to nezakřiknu, ale už jsem se začínala bát, že usneme zimním spánkem až do léta ...
Holky potrebovala bych poradit s dj a smyccovym kvartetem? Videla jsem, ze dj sonyd ma dobre ohlasy, ale v nas termin uz je zarezervovany. Nevi nektera o nekom jinym? A jeste ;-)) uz mate omrkli svatebni pujcovny? Nejake tipy, ktere stoji za omrknuti a kterym se vyhnout? Nechci si pripadat, ze jsem lina to omrknout, ale bydlim v zahranici a snazim se to vsechno zmaknout na dalku :-N Predm diky kocky
@verolo Ahoj, já zas nechci vypadat, že nechci doporučit, ale ti co by přicházeli z okolí v úvahu, budou v tom termínu na mojí svatbě, doufám.)) Ale kvarteto poradit můžu, napíšu do ip.)
@cibetka_veronika takze taky 19.5.? jee! Tak snad nam pocasko vyjde ;-) Urcite pokud je mate zamluveny, tak ti tam budou. Kdybys mi poslala prosim kontakt na to kvarteto, tak budes zlata...dekuji
My to máme 28. 1. v Žabovřeskách. Někdo, kdo by doporučil místní manikérku, kadeřnici či vizážistku a řekl mi, kde se tady vlastně nachází obřadní síň? :-D :-p
@lliijjoonn Já teda za sebe můžu doporučit Salon X na Mendláku - líčení i účes a Nehty Cilka na Hrnčířské. Jsem tam i tam moc spokojená, takže je využiju i na svatbu :-)
@lliijjoonn Ahoj, pokud trváš na Žabovřeskách, neporadím, ale kdybys slevila.)) Můžu se zeptat, kdy jste si rezervovali termín na žabovřeské matrice? Pokud vím, vypisují termíny na daný rok vždy v březnu :-S
@cibetka_veronika Vypisuji terminy vzdy na kazde pololeti, u nas to tedy opravdu bylo tragicke, trvala jsem na svatbe v lednu a oni mi rekli, ze si nejsou jisti, jestli to pujde, ze tam budou malovat a ze jestli to vubec pujde a kdy se dozvim v pulce listopadu :D takze termin mame par dni, ale ja uz zase mela pripravene vse predem, co je potreba vyridit, takze pak bylo akorat behem jednoho dne nekolik telefonatu a navstev a ted uz jen malickosti :) no, na zabovreskach trvam, protoze auto nevlastnim a po ranu uprostred zimy se mi nechce pro uces a liceni jezdit nekam pres cele brno :) ale uz jsem tady nasla jeden salon a vypada superove, tak se tam pujdu zitra zeptat... :-)
Ahoj holky,tak já taky ještě pořád sháním vizážistku,ale hned v pondělí se jdu zeptat u nás v Bystrci je to salon Šuta nebo tak nějak,mamka je tam spokojená,ale já mám ty vlasy takový potvory,že ani kamarád kadeřník mě nechce česat,protože jsou moc jemné a hned je mám zacuchané,tak jsem zvědavá jak se toho zhostí a co s toho chmýří mi učešou za zázrak.
@lliijjoonn Aha, díky.) Taky budu mít všechno připravené dopředu, ale máme přijít v březnu a svatba by měla být v květnu, takže taky dost špatná situace. Každopádně paní matrikářka asi není moc nadšená, když nás nechává takhle čekat.
@cibetka_veronika Ja nevim, no... u te moji mi tak nejak prislo, ze to ma uplne v pazi, taky jsem ji psala sahodlouhy mail o tom, aby si tam sakra uvedomili, co vsechno je treba pred svatbou zaridit (radsi jsem se nezminovala o tom, ze v mem pripade je toho jen polovina) a aby si to zaridili s temi terminy nejak jinak. A ani neodepsala :D Takze ano - priprav si vse predem, konkretni lidi, salony, kvetinarstvi a cukrarstvi, kde budes objednavat a jakmile dostanes termin, vsechny obvolej a obejdi a mas to z krku ;) a co se tyce drobnosti, ty si muzes pres net kupovat nebo pripravovat sama i beztak, ja zatim vse krasne stiham, jen je to trosku na knap s prstynky, rezerva je sice velika, ale jsou tam Vanoce, svatky a Novy rok, takze jsem stejne cela nesva :)) ale pan zlatnik by nam to urcite neudelal, ze by se zpozdil ;)
@lliijjoonn Podobný mail jsem zvažovala taky, ale přišlo mi to zbytečné, teď mi to potvrzuješ :-S Tak to je síla. Myslím, že ozývat se fotografům, kameramanovi a dalším dodavatelům, které chceme na naší svatbě, by bylo v březnu naprosto nesmyslné. A hlavně si nejsem jistá, jestli chceme otrávenou paní matrikářku jako oddávající. Opravdu děkuji za cennou informaci.
@cibetka_veronika Počkej to nas jako bude oddavat ona?? neeeee :D ale tak zas kdyz jsme prisla pro papiry, byla na me hodna a nerekla ani slovo na muj mail, takze bude snad vse v pohode ;)
@lliijjoonn :-D Matrikářka nás oddávat nebude, ale s ní jsi hlavně v kontaktu při domlouvání termínu a obřadu a bude na místě s oddávajícím, tak mě to moc neláká. Taky si s ní dopisuju v klidu, ale představuju si hororové scénáře, jak mi v březnu řekne, že nás neoddají. Máš můj obdiv :-)
Ahoj holky, tak jsem náhodou narazila na vaši debatu, a nedá mě to, musím se připojit. My máme zamluvený Selský salónek na 23.6.2012. Kamarádka se v Žebětínském dvoře vdávala letos v červenci a móóóc si to chválila. Jinak obřad máme na zámečku Belcredi v Líšni. ;-) :-D
@chrissy11 Zdravím a děkuji za doporučení! Není nic lepšího, než pocit z dobře vykonané práce ;-) Mám tady nově registraci, tak mi můžete přidat hodnocení...