Nevěsty z Brna a okolí, 2012. Přidejte se.

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Už je tu poměrně dost nevěst, které plánují svatbu na rok 2012. Rezervujeme služby a dodavatele a v tomto tématu můžeme sdílet zkušenosti z našeho regionu ;-)
Odpovědět
@miskav my máme jako fotografa Viktora Šulce - přes google ho určitě najdete - fotil i kamarádky, bezproblémová domluva, krásné fotky... nevím jestli se sem může dát přímo internetová adresa
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Holky, musím se pochlubit. Už jsme se konečně rozhýbali a asi už budeme mít do konce týdne hotel, fotografa i zamluvený kostel. Teda, ještě radši konkrétně nepíšu, ať to nezakřiknu, ale už jsem se začínala bát, že usneme zimním spánkem až do léta ...
Odpovědět
@miskav tak to je super :) moc Ti to přeji... a kdypak byste chtěli svatbu?
Odpovědět
Profilova fotka
@miskav to máte super, držím palce!!!
Odpovědět
Profilova fotka
Holky potrebovala bych poradit s dj a smyccovym kvartetem? Videla jsem, ze dj sonyd ma dobre ohlasy, ale v nas termin uz je zarezervovany. Nevi nektera o nekom jinym? A jeste ;-)) uz mate omrkli svatebni pujcovny? Nejake tipy, ktere stoji za omrknuti a kterym se vyhnout? Nechci si pripadat, ze jsem lina to omrknout, ale bydlim v zahranici a snazim se to vsechno zmaknout na dalku :-N Predm diky kocky
Odpovědět
Profilova fotka
@verolo Ahoj, já zas nechci vypadat, že nechci doporučit, ale ti co by přicházeli z okolí v úvahu, budou v tom termínu na mojí svatbě, doufám.)) Ale kvarteto poradit můžu, napíšu do ip.)
Odpovědět
Profilova fotka
@cibetka_veronika takze taky 19.5.? jee! Tak snad nam pocasko vyjde ;-) Urcite pokud je mate zamluveny, tak ti tam budou. Kdybys mi poslala prosim kontakt na to kvarteto, tak budes zlata...dekuji
Odpovědět
Profilova fotka
@verolo Spíš jde o kamarády, co budou v první řadě našimi hosty.) Počasím bych se moc nezatěžovala, protože to opravdu neovlivníme, zbytečné nervy.))
Odpovědět
Profilova fotka
@verolo zkus DJ Boris Stanek - (ozvuceni-brno tecka cz). My jsem byli moc spokojeni
Odpovědět
A je tady některá která to má za pár dnů jako já 14.1.2012 a to jsme to začli plánovat před měsícem a půl :-D zatím vypadá že vše stíháme,doufám tedy.
Odpovědět
Profilova fotka
My to máme 28. 1. v Žabovřeskách. Někdo, kdo by doporučil místní manikérku, kadeřnici či vizážistku a řekl mi, kde se tady vlastně nachází obřadní síň? :-D :-p
Odpovědět
Článek se načítá
@lliijjoonn Já teda za sebe můžu doporučit Salon X na Mendláku - líčení i účes a Nehty Cilka na Hrnčířské. Jsem tam i tam moc spokojená, takže je využiju i na svatbu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lliijjoonn Ahoj, pokud trváš na Žabovřeskách, neporadím, ale kdybys slevila.)) Můžu se zeptat, kdy jste si rezervovali termín na žabovřeské matrice? Pokud vím, vypisují termíny na daný rok vždy v březnu :-S
Odpovědět
Profilova fotka
@cibetka_veronika Vypisuji terminy vzdy na kazde pololeti, u nas to tedy opravdu bylo tragicke, trvala jsem na svatbe v lednu a oni mi rekli, ze si nejsou jisti, jestli to pujde, ze tam budou malovat a ze jestli to vubec pujde a kdy se dozvim v pulce listopadu :D takze termin mame par dni, ale ja uz zase mela pripravene vse predem, co je potreba vyridit, takze pak bylo akorat behem jednoho dne nekolik telefonatu a navstev a ted uz jen malickosti :) no, na zabovreskach trvam, protoze auto nevlastnim a po ranu uprostred zimy se mi nechce pro uces a liceni jezdit nekam pres cele brno :) ale uz jsem tady nasla jeden salon a vypada superove, tak se tam pujdu zitra zeptat... :-)
Odpovědět
Ahoj holky,tak já taky ještě pořád sháním vizážistku,ale hned v pondělí se jdu zeptat u nás v Bystrci je to salon Šuta nebo tak nějak,mamka je tam spokojená,ale já mám ty vlasy takový potvory,že ani kamarád kadeřník mě nechce česat,protože jsou moc jemné a hned je mám zacuchané,tak jsem zvědavá jak se toho zhostí a co s toho chmýří mi učešou za zázrak.
Odpovědět
Profilova fotka
@lliijjoonn Aha, díky.) Taky budu mít všechno připravené dopředu, ale máme přijít v březnu a svatba by měla být v květnu, takže taky dost špatná situace. Každopádně paní matrikářka asi není moc nadšená, když nás nechává takhle čekat.
Odpovědět
Profilova fotka
@cibetka_veronika Ja nevim, no... u te moji mi tak nejak prislo, ze to ma uplne v pazi, taky jsem ji psala sahodlouhy mail o tom, aby si tam sakra uvedomili, co vsechno je treba pred svatbou zaridit (radsi jsem se nezminovala o tom, ze v mem pripade je toho jen polovina) a aby si to zaridili s temi terminy nejak jinak. A ani neodepsala :D Takze ano - priprav si vse predem, konkretni lidi, salony, kvetinarstvi a cukrarstvi, kde budes objednavat a jakmile dostanes termin, vsechny obvolej a obejdi a mas to z krku ;) a co se tyce drobnosti, ty si muzes pres net kupovat nebo pripravovat sama i beztak, ja zatim vse krasne stiham, jen je to trosku na knap s prstynky, rezerva je sice velika, ale jsou tam Vanoce, svatky a Novy rok, takze jsem stejne cela nesva :)) ale pan zlatnik by nam to urcite neudelal, ze by se zpozdil ;)
Odpovědět
Profilova fotka
@lliijjoonn Podobný mail jsem zvažovala taky, ale přišlo mi to zbytečné, teď mi to potvrzuješ :-S Tak to je síla. Myslím, že ozývat se fotografům, kameramanovi a dalším dodavatelům, které chceme na naší svatbě, by bylo v březnu naprosto nesmyslné. A hlavně si nejsem jistá, jestli chceme otrávenou paní matrikářku jako oddávající. Opravdu děkuji za cennou informaci.
Odpovědět
Profilova fotka
@cibetka_veronika Počkej to nas jako bude oddavat ona?? neeeee :D ale tak zas kdyz jsme prisla pro papiry, byla na me hodna a nerekla ani slovo na muj mail, takze bude snad vse v pohode ;)
Odpovědět
Profilova fotka
@lliijjoonn :-D Matrikářka nás oddávat nebude, ale s ní jsi hlavně v kontaktu při domlouvání termínu a obřadu a bude na místě s oddávajícím, tak mě to moc neláká. Taky si s ní dopisuju v klidu, ale představuju si hororové scénáře, jak mi v březnu řekne, že nás neoddají. Máš můj obdiv :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lliijjoonn Začínám se klonit k církevnímu obřadu 8-)
Odpovědět
Ahoj holky:-) tak já se taky přidávám. Svatbu mám v srpnu a nevím kde mám začít! Svatební hostina bude v hoteli Rakovec. Neznáte to tam někdo?
Odpovědět
Profilova fotka
@adielady vítám tě :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@adielady Ahoj, nejdřív bych vybrala fotografa a kameramana, místo už máš, tak na ostatní záležitosti je času dost :-)
Odpovědět
Děkuji za uvítání :-) tak fotografa už mám a svatbu budeme mít v moravské galerii renesanční dvorana
Odpovědět
@adielady ahoj,já ji tam budu mít teď 14.1.tak pak ti napíšu co a jak,ale na jedné svatbě jsem tam byla a spokojenost veliká.
Odpovědět
Profilova fotka
Začínám vymýšlet sladkosti na svatbu a dnes jsem se ptala na stánku Mon chocolatier, vypadá to slibně ;-)
Odpovědět
Ahoj holky, tak jsem náhodou narazila na vaši debatu, a nedá mě to, musím se připojit. My máme zamluvený Selský salónek na 23.6.2012. Kamarádka se v Žebětínském dvoře vdávala letos v červenci a móóóc si to chválila. Jinak obřad máme na zámečku Belcredi v Líšni. ;-) :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@chrissy11 Zdravím a děkuji za doporučení! Není nic lepšího, než pocit z dobře vykonané práce ;-) Mám tady nově registraci, tak mi můžete přidat hodnocení...
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?