Stále přemýšlím, jestli je lepší nechat se nalíčit nebo jestli to zvládnu sama. Koukala jsem se na alba nevěst tady a většina z nich se nechává malovat, tak nevím. Dostala jsem nabídku od kosmetičku zkoušku líčení a líčení samotné za 1.000,- Kč, možná to není moc, ale mě to přijde hodně, zvlášť když se snažím ušetřit kde se dá, protože náš rozpočet na svatbu není příliš velký, vlastně ani žádný nemáme. Říkala jsem si , že na tom nemůže být zase tak nic těžkého, make-up si sice dávat neumím, ale tak kamarádka by to určitě zvládla ,nějakou tu linku a třpytky a tvářenku a je hotovo. Jaký na to máte názor vy? Necháte se nalíčit nebo se namalujete samy?
Já se určitě budu líčit sama. Zjistila jsem, že trvanlivost make-upu není o fixátorech, ale správném postupu. Základem je dobrý pleťový krém, podkladový krém pod make-up, make-up a pudr. Zbytek už je na každé na co je zvyklá. Já jsem byla na kosmetice a pak na líčení u paní, co líčí s Mary kay, což je opravdu velice dobrá kosmetika, ale já jsem po jejich podkladu totálně olezla. Ta kosmetička neví, na co je vaše pleť zvyklá a co snesete. Já jsem myslela, že MK je bomba a zůstanu u ní, ale bohužel. To samé mi udělala kosmetika Vichy.. Takže já se opravdu raději nalíčím sama. Líčit se umím a vím, že i to sluší a když se maluju a fakt si dám záležet, tak mi make-up těch 16 hodin a víc vydrží bez chyby. Toť můj názor
Já se nechám rozhodně nalíčit. Byla jsem na zkoušce líčení a byla jsem fakt spokojená. Dost jsem tím makeupem prokoukla, jak mi rikala mamča, ale hlavně vím, že mi to vydrží. Namalovat by se zvladla i sama, ale je to vyjímečný den, tak chci krásně vypadat. :-)
ja jsem se nechala nalicit a byla moc spokojena :) myslim si,ze vyhoda je, ze kosmeticky pouzivaji kvalitni stiny a make up a fixatory a liceni pak dlouho vydrzi:) asi je dobre se poptat kamaradek na doporuceni, mrknout treba na fotky nevesty, kterou dotycna licila a pak se rozhodnout...
Ahoj holky,
precetla jsem si vase komentare a nektere mne dost zarazili.Myslim,ze kdyz se nekdo trosku lici na den,neni to totez jako na svadbu a kdo to nema v ruce,tak bych doporucovala vizazistku.Ne,ze bych chtela propagovat svou praci vizazistky,ale predse jen to mame vic v ruce, a hlavne si uvedomte,ze musite mit na sobe vic make-up, aby to pak na tych fotkach i nejak vypadalo, fotka veme tak polovinu barvy z liceni.a kdyz se fotite na slunicku,tak to jeste vic.A predse chcete mit i hezkou pamatku, ne? ale urcite to chce vizazistku na doporuceni kdyz se toho bojite :)
ja osobne pouzivam kvalitni kosmetiku, zadne z drogerie a pod,takze vim,ze makeup vydrzi cely den,testuju si nove veci sama na sobe,abych vedela klientkam rict co a jak.
takze kazde preji hodne stesti, ci uz se bude licit sama,nebo ne a HLAVNE holky, je to VAS den,tak se nechte Hyckat nekym jinym a uzivat si!!!
Preji kazde hodne stesti a hezkou svatbu! Alex
Já jsem byla na dvou zkouškách líčení. Z první jsem div nešla kanálama- mám hodně světlou pleť a kosmetička na mě napatlala tmavý make-up. Hrůza a děs. Pak jsem byla u jiné, hodinu se se mnou malovala, pak ještě po konzultaci se mnou líčení doupravovala a výsledek byl opravdu super. Záleží, na koho narazíte. Nebojte se ptát všech okolo, protože sehnat šikovnou kosmetičku není jen tak, ale opravdu to za to stojí.
tak já se taky nechám nalíčit od vizážistky, vyjde mě to i se zkouškou na 500 kč :-) takže za dobrou cenu, ale je mooc šikovná. Takže se to vyplatí, sice bych to zvládla sama (mam vizážistický kurz)...ale v ten jediný den se necham aspoň trochu hýčkat :-)
Já mám taky domluvenou vizážistku a po zkoušce jsem naprosto nadšená. Sice tedy je dražší (1200 zkouška a 2500 naostro, včetně vlasů), ale jsem ráda, že to bude. První věc je, že sice se umím namalovat na denní užití dobře, ale na větší líčení se opravdu necítím, a hlavně myslím, že toho budu mít dost než abych se ještě nervovala s tímhle. Pak je druhá věc, že spoustu přípravků, které budou třeba prostě nepoužívám a kupovat si je v odpovídající kvalitě na jedno užití pro svatbu se už opravdu nevyplácí. Vizážistku mám dražší právě z důvodu, že užívá kosmetiku na kterou jsem zvyklá a nechci se nechat patlat něčím jiným. Představa, že ve svatební den před obřadem mi začnou téct oči kvůli špatné řasence mě děsí. Stát se to samozřejmě může, ale je menší pravděpodobnost, protože některé druhy (resp. značky) kosmetiky mi dělají neplechu pravidelně.