Mílo to je jedno já to cálnu a pak mi to dáte to je jedno! Musím to vyzvednout tak jako tak!! Tak uvidíme co tam bude a hlavně jestli co tam nebude ještě pošlou, abych věděla jak s poštovným! Ani nevím už kolik bylo!
Jak to si nepsala jo?? Mílo tak od neděle se Jaroušek přestěhoval ke mě do ložnice a můžu ti říct, že jsem grogy jako z něho jak funí a chrápe! Já jsem asi tak nějak vzhůru od 2 hodin, protože jsem na něho mlaskala drcala, aby se překulil, to je fakt neštěstí!! ;-(
No tak nějak... nejdříve jsem pouštěla Nelču z ložnice, aby se šla napít, od té doby co si pořád kousala ty paciny, tak ji v ložnici s námi zavíráme. Do toho začal funět a pochrupovat Vilda a nic na něj neplatilo.. a samo že jsem zabrala někdy kolem půl 5 a za hoďku budík ]-(
Hm Mílo tak koukám, že jsme měly podobné noci, já jsem z něho normálně na zbláznění, to si fakt nikdo neumí představit co prožíváme v noci! Hlavně, že oni si chrápou a neberou na nás ohledy to je hrozný. Nejvíc mě dodělalo, když jaroušovi začalo v nose pískat, tak to jsem už nevydržela a šla jsem mu pro kapesník ať se vysmrká. A co myslíš?? Já říkám jestli se nechce jako vysmrkat, že mě ruší a budí, že mu píská v noce! A jarouš no to můžu, otočil se a chrápal dál!
Jo a v noci dělal sadroše ze spaní, protože je teďka dělaj na baráku! Tak to bylo zaklop to a dej tam tu vatu, no já jsem z něho kvetla holky!! Co Vám budu povídat! ]-(
:-D :-D :-D :-D Miru, to znám.... Vilda taky občas prodává šindel :-. Ale je fakt, že kolikrát si taky v noci říkám, že to snad dělá naschvál a normálně mu závidím, že on lehna a spí až do rána :-S
Mílo nápodobně, Jarouš lehne a v momentě funí a odfrkuje a já lehnu a nemůžu zabrat a převaluju se, pak se na mě jarouš navalí a z druhý strany Maxik, fakt super a já jsem v pasti a nemůžu se ani přetočit! To jsou fakt stavy, když člověk nemůže spát!! Hrůza opravdu!! Dneska snad půjdu spát v 7 hodin nebo co!!
A to piju čaje na spánek a včera jsem si koupila meduňku pro dobrý spánek tak snad vypiju dva litry, abych chrápala, ale já mám i hrozně lehké spaní, mě všechno hnedka vzbudí!
Hele ono u těch bylinek nečekej zázraky ihned, ono to chvíli trvá než to zaúčinkuje, ale účinkovat by to mělo. JJ, já jsem to samý. Mě taky vzbudí i špendlík spadnutý na zem.... je to hnus velebnosti.
Nevím jestli jsi četla na koníkovi, ale Janča už nestihne přijet :-( a já se na ní těšila, ale po novém roce snad na tom bude časově líp ;-)
Nazdárek mamino,
už je to lepší, jizva už se taky hojí, hnisala mrška jedna, ale už je krásně zacelená, tak snad v poho a zadělávat? Každej říká něco jiného, někdo že měsíc po operaci by jsi neměla otěhotnět a Šálek zas říkal, že se můžem snažit relativně hnedky... tak si vyber :-N
Hm ale už je piju docela dlouho teda a zatím žádný efekt! Tak snad doufám, že se efekt brzo dostaví! Jinak snad se pořádně nevyspím už nikdy!! Jenže já se pořádně nevyspím i když jsem v ložnici sama!! Takže já prostě nevím v čem je problém!!
Jééé tak to je škoda!! Jsem myslela, že ještě hodíme pokec a kafčo a tak! Včera jsem potkala Marťu tak mi říkala, že se jede zkrášlit ke kadeřnici! Tak dneska bude kóča v práci!
No tak já si myslím, že zkoušet se to může pořád né? Trénink nikoho nezabije a buď se zadaří nebo ne, co by ti na tom mohlo uškodit, když jizvu máš zacelenou tak hurááá do toho!! HIhihi :-D
Čekáš na mršku jo a pak budeš brát nějaké léky?? Jo Mílo a kdy si říkala, že jdeš na tu gyndoš??
Hele seběhne schody a je to! On by se hrnul což o to, ale už to máš jako nadstandart a musela bys to cálnout!! Takový služby taky poskytuje, ale už to něco stojí no!! :-D
JJ, to jsem četla, jen jsem tam nikde nenašla jeho ceník a určo by si to nechal pěkně zaplatit. Ale on už tam nebydlí v tom baráku, ale prý někde u Studně jak je Hrušková a prý by tam pak měl mít v tom baráku i svou ordinaci, ale ženský toho nakrafou
Fakt jo?? Myslíš, že ten barák je jeho bývalé ženy jo? No je to možný, možný je všechno!! No vidíš nakonec budeme chodit jinak do ordinace!!
No tak ceník čoveče tam měl tenkrát vyvěšený na nástěnce, ale to by sis musela uzavřít tu smlouvu od těch nadstandartech!
No ale tenkrát tam měl ceník těchto nad. služeb jako třeba když ho chceš k porodu přímo tak to snad bylo 3.000,-Kč, když máš problém o víkend tak za každou započatou hodinu 400,-Kč a tak víš!! Takže někde to tam měl!! Ale to si musíš uzavřít tu smlouvu právě!! Měl tam toho docela dost jako soukromé konzultace v tom byly a tak!
No tak tohle tam má, vylepený na dveřích, ale spíš jsem myslela, že má na to nějaký spešl ceník někde jinde víš. Páč tohle mi sice přijde jako trošku nadstandart, ale má tam právě uvedený i ceny jako za opis z karty, vyplnění žádosti na potrat, podání injekce po styku apod. tak jsem myslela, že ceny toho nadstandartu má jinde =-)
No já nevím jak to tam má, já vždycky když tam dřepím tak to tam projíždím co tam máš pak dělat, když tam dřepíš dvě hodiny! Objednávat se nebudu půjdu zase bez objednání a hotovo! To jsem udělala dvakrát a bylo to lepší než když jsem se objednala to tam čekáš déle! To je docela síla no!! To prostě čekáš až přijdeš na řadu a né, jé přišla paní z nemocnice, tu vezmu, takhle má tohle, tamta volala tak jí vemou hned, takhle je to prostě lepší, ještě, že tam chodím jednou za rok a pro recepty zatím teda! Nikdy neříkej nikdy, ale už se na něho těším fakt!! Na Otíka!!
No mamka taky měla od někoho z práce!!
No tak mi přišel balíček z Bonprixu a samozřejmě pro nás s Mílou nic, všechno je vyprodané i ten můj Topík! Já se na to vykašlu ach jo!! Hlavně, že na netu ho měli, byl asi hnedka pryč, takovej pěknej no!! Smůla!!
Musím to Míle písnout na mobil! :-D
To tričko mají v nabídce až do března a už ted ho nemají, ten krásný TOP jak jsem ti ukazovala, ach jo tak mám smolíka pacholíka no!!
Venku je už docela pěkně u nás tady dole svítí sluníčkoooo!! :-D