je tu nějaká jako já.. mám do výšky 158cm.. drobná postava, žádné prsa, neviniklej pas 49kg... do svatby počítám že ještě dvě kila schodím a pár cm na břiše... absolutně nevím jak se sukní, jestli velkou nebo do A, jestli sukni od pasu nebo od boků... jsem zoufalá..pokud máte podobnou postavu a šaty již vybrány prosim poradte mi nebo pošlete odkaz na vaše foto.. bud vděčná...
já mám 157 cm, 47 kg, ale prsa teda mám normální - úměrné postavě - velikost 70B/75A. Mně sedly víc šaty, které byly upnutější přes boky, než klasický Ačkový střih, ve kterém jsem se "ztrácela". Ale osobně jsem si v půjčovnách nevybrala už jen proto, že nebyli moc ochotní ke zkracování šatů, které se mi líbily (obvykle krajkové). Proto si nechávám šaty šít, a to za cenu nižší, než je běžné půjčovné v Praze.
Doporucuju saty, ktere jsou upnute az na boky a pak se dole rozsiruji. Sama merim 162/53 a mam podobny problem. V sobotu jsem byla v Maggie v Praze a muzu rict, ze jsem byla hodne prekvapena. Vetsina vybranych satu mi sedly a slusely a hlavne me hodne prodluzovaly (Billie, Gabrielle, Adeline, Anniston a ty jsem si tam nakonec koupila)....paradni pristup a se zkracovanim nemeli zadny problem.
@lejlinka02 Ahoj, já jsem drobná, mám 55kg, ale teda je to vidět od pasu dolů :-D Jinak od pasu nahoru vychrtlá a mám tyto šaty: http://www.beremese.cz/fotoblog/ivet1...
To jsou teda na holce od které jsem to kupovala, ale tento střih jako super :)
164cm a 47kg.... šaty mám Edwina od maggie sottero..... podle mě dost bohaté, brané od boků a popravdě nádhera, ale je fakt že na svou váhu mám docela i boky a i prsa.... ne moc, tak zlehka ;-) nebála bych se toho, ale tak jako tak uvidíš sama až jich pár vyzkoušíš :-)
Ahoj, já mám 159 cm a 47 kg, prsa skoro žádná - podle mě (přítel tvrdí, že jsou ke mě akorát:-)) A šaty jsem vybírala v Adině v Letňanech. Byla jsem moc spokojená a sama jsem viděla, že je potřeba zkoušet zkoušet a zkoušet:) od pohledu vážně nevybereš. Jinak hezky vypadaly tyhle šaty (mořská pana) http://www.svatebni-saty-adina.cz/sva... nebo tyhle http://www.svatebni-saty-adina.cz/sva... . Ale rozhodně se neboj vyzkoušet cokoliv co ti vybere paní, co o tebe bude pečovat:) Já si nakonec vybrala šaty, které mi od pohledu rozhodně nemohly být a vlastně se mi ani moc nelíbily. A když jsem je oblékla, tak jsem měla jasno:) Jdou v pohodě zúžit i zkrátit, tak se na ně těšíííím:))
Já jsem teda jen malá, s prsama mám opačný problém, ale do zkracování šatů se také v půjčovnách nikomu nechtělo :-( a ve většině šlehajdových šatů jsem si připadala ještě menší, tak jsem zkusila něco úplně jiného, jednoduché celkové šaty s ramínky, upnuté a dole se rozšiřující a hned jak jsem se podívala do zrcadla, tak jsem si připadala hubenější a hlavně vyšší :-) tak jsem je rovnou koupila, oni mi je zkrátili a bylo.
@lejlinka02 já jsem taky celkem drobná a jak všichni říkají ztrácím se čím dál víc před očima..vážím ani ne 50 a výška 162cm. šaty už mám, mrkni ke mě do alba...a nemůžu říct že bych měla problém si vybrat,taky jsem se toho celkem bála co najdu, ale právě, že zkrátit a zabrat se dají skoro všechny takže výběr bohatý a to mi dělalo problém...jo a mimochodem dělaj mi takový prsa o kterých si můžu jen snít...:-D
Taky jsem drobek, 160 cm a 45 kilo, nejvíc mi seděly užší šaty v empírovém střihu, přes prsa nařasené(nahoře nemám nic a to řasení přidalo pár centimetrů).Opatrně s většíma výšivkama a výraznějšíma ozdobama.Nakonec budu mít krátké ve stylu padesátých let, se širší sukní těsně nad nebo pod kolena.
Mám aktuálně velmi dobrou zkušenost se salonem Adina v Praze Letňanech, profesionální přístup, krásné šaty i doplňky, velký výběr - prostě spokojenost po všech stránkách! Doporučuji šaty Aranka, mám velikost 34 a šaty sedí úžasně. Mají zde velký výběr i v malých velikostech.:-)
mám 154 cm, 47 kg a měla jsem dle mého šaty, které bylo naprosto v pohodě. Rozhodně nedoporučuji dlouhý (španělský) závoj. Spíš kratší :-)
Případně mrkni na fotky z mé svatby, ať si uděláš představu :-)