ahojky, děkuji, ale asi jsem to špatně napsala.vím kde budu nechávat dělat dorty, jen jsem tam ještě nebyla schopná zajít a objednat :-) . Budu to nechávat dělat v Tuchlovicích cukrárna panenka jestli víš kde to je. A fotografa budu řešit dneska,snad bude mít ještě 16. 7. volný termín, chci fotoateliér Paviva.
Děkuji, jsi hodný.
@renfri my zvažovali březen 2011 a v listopadu na matrice nic netušili, protože nové představenstvo ještě neschválilo termíny :-/ ale tak jsme zvolili červen :-P
ahojki holky, tak také máme svatbu 16.7. 2011 :-) velmi oblíbený termín i tady u Nás, jsem strašně ráda, že jsem narazila na tyhle stránky a nejsem na všecko sama :-) koukám, že se berou lidi i v odpoledních hodinách jako je 15 hodin nebo 16 :00 vauuu., přemýšlíme o tom . Že z obřadu půjdeme přímo do sálu a začneme rovnou třeba gulášem, pitím, hudbou a rautem :-P
@evule156 Taky jsme chtěli obřad co nejpozději, ale to u nás v sobotu nejde - z matriky přijedou nejpozději na 13h a na náš datum prý je nejpozději možné 12h. Podotýkám že paní matrikářka je příjemná jak osina v p........ Takže jme bohužel neuspěli...
ahojki Malino, japato můžete mít obřad až v 15 hodin,? u Nás to nejde, na zámku, prý jen možno za 1000 kč nekde venku,ale to nám musí ještě schvalovat, a co když bude pršet?? To nás pak neddají vůbec, pokud prý nebudeme mít zajištěný přístřešek :(
@evule156@malinna To je úplně jasný - vdává se přece v pátek! U nás na matrice taky oddávají pátky odpoledne a soboty dopoledne... A jelikož chci svatbu v sobotu, aby se mi už tak seškrtaný seznam hostů ještě nezmenšil o ty, kteří by v pátek nemohli, musela jsem se spokojit s pravým polednem ;-)
Ahojky holky, my jsme vybrali 1.července hned na první nakouknutí do kalendáře :o) na matrice jsme ještě nebyli, máme to jen zamluvené, ale chystáme se tam dokonce března.Svatba je v pátek v 10:30 hod, bereme se mimo místo bydliště a poplatek je 1000Kč ale nevim jestli za oba nebo za každého ? :o( Uvidíme.
Jé holky, když to tak čtu, tak jsem za tu Housku ráda :-) Volala jsem kastelánovi na začátku ledna, a on a jaké datum a čas? A já řekla 15.7. v 11:00 a on - dobře, píšu si :-)))
Hola, červencové nevěsty, pomalu se nám ten letní měsíc blíží....jak přípravy? Já stále nemám dořešen svatební dort a ženich oblečení. Taky se nám ještě nepodařilo sehnat na 100% dva řidiče na večer. Příští týden mám dovču, tak snad to už konečně zařídím...
@pet23 No mě zbývá měsíc a půl, tak bych ráda měla do konce května vše důležité zamluveno, abych se mohla soustředit na příjemnější věci, zkoušky líčení a účesu, možná návštěvy solárka a tak podobně... Prostě nenechat důležité věci na poslední chvíli. Taky mám v červnu v práci nějaké školení a přesčasy, takže budu mít i míň času.
@eileenk Já naopak zbývající věci odkládám na druhou polovinu června, kdy už budu mít po státnicích. To důležité je už zařízeno a u ostatního mi stejně bylo řečeno, že je lepší to řešit až tak měsíc před svatbou (květiny, jídlo na hostině, schůzka s fotografkou, koláčky a sladké...)
@eileenk Já už mám zkoušku účesu za sebou, líčit se budu sama. Zbývá nám koupit prstýnky (vybrané máme, ale nechce se nám je kupovat u podivných snědších pánů s cizím přízvukem,jenže nikde jinde kromě 2 obchodů, kde jsou podobní prodejci a na netu, jsme je neviděli. Z netu máme taky trochu strach.), nechat ušít oblek - už víme kde, jsme víceméně domluveni. Pak ještě vytisknout obaly na čokoládky a čoko zabalit, udělat svatební noviny - to až přelom červen/červenec. A ještě bych ráda sehnala šaty na převlečení.
@pusi25 Já budu auta zdobit decentně - ženichovo jen velké V z bílé organzy na kapotě, vepředu s mašlí, nevěstino taky s V, jen z široké bílé srdíčkové stuhy a uprostřed srdíčko z proutí a břečťanu (na přísavkách), to mi udělá floristka spolu s kyticemi. Na auta svatebčanů mám připravenou 4-5cm bílou stuhu, ze které se uvážou velké mašle kolem zrcátek a hotovo. Snad to ani nezabere moc času, což je účel ;-) Bude to opravdu skromné zdobení.
@pet23 ....šaty na převlečení stále váhám zda nějaké shánět, ráda bych vydržela až do večera ve svatebních. Ale budeme pouštět lampiony štěstí, tak se trochu bojím, aby mi na ně z toho nekápl vosk a nezničil je... No ještě uvidím.
@pet23 Spousta zlatníků ti prstýnky vyrobí na zakázku a třeba by to vyšlo i levněji.
Šaty na převlečení taky ještě nemám. Ještě chci projít v červnu obchody, jestli nenarazím na něco pohodového.
@eileenk Já bych šaty na převlečení docela chtěla - nějaké letní, které využiju i na běžné nošení. Myslím, že do večera budu ve svatebních, ale pak se asi ráda převléknu. Určitě na tancování budou nějaké letní šaty pohodlnější a i tak celkově, ty moje mají hodně bohatou sukni, tak budu asi trošku objemná a nemotorná:-)))