Renfri: To máš naprostou pravdu, taky si to tím stále obhajuju... :-) No uvidíme, svatba bude mimo Prahu, takže ubytování a tak budeme muset zajistit, ale naštěstí máme fajn kamarádi, kteří to přežijou i ve stanech :-)
Dívala jsem se na fotky paní Skácelové - taky pěkné, ale Zuzana mi přijde lepší, z jejích fotek mám vždycky dojem, že je v tom něco "navíc" (odhaduji, že tak hodina práce ve Photoshopu :D) :) A ten cenový rozdíl není vůbec markantní :)
Smarty: Bylo to humorné - nejdřív jsem chtěla jen obřad, pak 6 hodin, a nakonec jsme skončili u 9 hodin focení :-D
Adelinda: Podle všeho na Hluboké, jsem z Prahy, takže o mostecku nevím nic ;-(
adelinda: já si myslím, že ze severu je Lada Baladová a možná Lenka Seničová, ale jistá si nejsem :-) My se chystáme, ačkoli jsme z Prahy, na Orlíku - srdeční záležitost :-)
Renfri: to chápu, tisícovka už nezabije :-)
renfri: Jéééé, my máme zarezervovanou také Zuzku Scharf (týden po tobě). Jak jsem spatřila její fotografie, tak jsem se do nich zamilovala.
Na fotografovi a prstýnkách nechci šetřit.
Kupid: U nás to byla dost náhoda, ani nevím proč jsem se zaregistrovala na beremko, zkoumala, co tu je... narazila jsem na "nějakou fotografku" v jČ, ze které jsou všichni na prášky, tak jsem si říkala: "se podívám, co je to za zázrak" :D A jen jsem ty stránky otevřela, tak jsem zírala a nastávající, kterej mi náhodou juknul na monitor, řekl akorát "tu chci" :-D
Na fotkách šetřit je nerozum :)
renfri: na stranky BMS jsem narazila take nahodou
na video mi staci natocit hlavne obrad a pak neco malo z hostiny (to zvladnou natocit snad i pribuzni), minivideoklip si pak sestrim sama na pc
ahojky, my budeme mit kameramana i fotografku, at jsou vsichni z rodiny v klidu:) za oba dame dohromady 14 tis, ukazky co jsme videli vypadaly dobre, tak snad to tak bude i u nas:)
jinak jsme zmenili barvu svatby z oranzove na svetle fialovou-lila.. domluveny mame termin v kostele, misto pro hostinu, foto i video a ja uz mam saty doma:) san patrick bonaire:)
mallina, gepe: teda pěkné holky :-) abych řekla pravdu, nic pro to ještě moc nedělám vzhledem ke stěhování a fofrů v práci... máme jen domluvené místo a večerní party, hostinu ještě musíme vymyslet... jak jste na tom vy? :-)
Tak my už máme vše důležité zařízeno :-) I oznámení už máme vytisklá a některá i rozdaná :-)
Teď už jen vymyslet dekoraci na stoly a nějaké maličkosti a bude to :-)
My máme obřad ve 12 hodin a oběd ve 14. Obojí máme na jednom místě :-)
malinna: tím, že pak máte večeři, myslíš svatební oběd? no já jsem taky nevěděla, obřad mám zatím rezervovaný na 12, pak třeba v ty dvě svatební oběd, který taky určitě zabere spoustu času, cca 2-3 hodinky, je to reálné? no a pak uvidíme, večerní party ještě uplně naplánovanou nemám... nedokážu si to časově vůbec rozvrhnout...