Červenec 2011

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Myslím, že už je na čase založit i červenec 2011. Plánujete taky na červenec?
Odpovědět
Profilova fotka
Renfri: To máš naprostou pravdu, taky si to tím stále obhajuju... :-) No uvidíme, svatba bude mimo Prahu, takže ubytování a tak budeme muset zajistit, ale naštěstí máme fajn kamarádi, kteří to přežijou i ve stanech :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dívala jsem se na fotky paní Skácelové - taky pěkné, ale Zuzana mi přijde lepší, z jejích fotek mám vždycky dojem, že je v tom něco "navíc" (odhaduji, že tak hodina práce ve Photoshopu :D) :) A ten cenový rozdíl není vůbec markantní :)
Odpovědět
Profilova fotka
Renfri: Máš naprostou pravdu, ty fotky od Zuzky jsou mnohem "bohatší" a živější :-) a jaký jsi si objednala balíček? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
HOlky muzu se zeptat kde budete mit svatbu? já shán ím fotografku na mostecku...nemáte tip?
Odpovědět
Profilova fotka
smarty: Určitě by šla do Zuzky Scharf, fotky má nádherné :-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Smarty: Bylo to humorné - nejdřív jsem chtěla jen obřad, pak 6 hodin, a nakonec jsme skončili u 9 hodin focení :-D Adelinda: Podle všeho na Hluboké, jsem z Prahy, takže o mostecku nevím nic ;-(
Odpovědět
Profilova fotka
adelinda: já si myslím, že ze severu je Lada Baladová a možná Lenka Seničová, ale jistá si nejsem :-) My se chystáme, ačkoli jsme z Prahy, na Orlíku - srdeční záležitost :-) Renfri: to chápu, tisícovka už nezabije :-)
Odpovědět
renfri: Jéééé, my máme zarezervovanou také Zuzku Scharf (týden po tobě). Jak jsem spatřila její fotografie, tak jsem se do nich zamilovala. Na fotografovi a prstýnkách nechci šetřit.
Odpovědět
Profilova fotka
Kupid: U nás to byla dost náhoda, ani nevím proč jsem se zaregistrovala na beremko, zkoumala, co tu je... narazila jsem na "nějakou fotografku" v jČ, ze které jsou všichni na prášky, tak jsem si říkala: "se podívám, co je to za zázrak" :D A jen jsem ty stránky otevřela, tak jsem zírala a nastávající, kterej mi náhodou juknul na monitor, řekl akorát "tu chci" :-D Na fotkách šetřit je nerozum :)
Odpovědět
renfri: na stranky BMS jsem narazila take nahodou na video mi staci natocit hlavne obrad a pak neco malo z hostiny (to zvladnou natocit snad i pribuzni), minivideoklip si pak sestrim sama na pc
Odpovědět
"sestrim" = sestriham 8-)
Odpovědět
AHojky holky, tak my taky plánujeme svatbu na červenec....Už se těším, ale zatím teda nemáme nic.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
ahojky, my budeme mit kameramana i fotografku, at jsou vsichni z rodiny v klidu:) za oba dame dohromady 14 tis, ukazky co jsme videli vypadaly dobre, tak snad to tak bude i u nas:) jinak jsme zmenili barvu svatby z oranzove na svetle fialovou-lila.. domluveny mame termin v kostele, misto pro hostinu, foto i video a ja uz mam saty doma:) san patrick bonaire:)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj všichni, tak původně jsem byla v diskuzi 22.7., ale dnes nám potvrdili chatu na 29.7., tak se přidávám i sem:-)
Odpovědět
Ahoj, taky se hlásím do klubu červencových :) u nás 8.7.
Odpovědět
Profilova fotka
malinna: máme stejné datum :-)
Odpovědět
Tak ja uz to mam vyrizene na matrice,vybirame misto hostiny....atd. A nasli jsme si bajecnou agentku,takze jsem v klidu.
Odpovědět
Profilova fotka
smarty:tak to jsem ráda,že taky někdo další má obřad v pátek.a kde to budete mít?
Odpovědět
Ahoj holky. My máme svatbu 2.7. Už máme to důležité zamluvené - kostel, hospodu, fotografa, kapelu a já už mám zamluvené šaty..
Odpovědět
Profilova fotka
malinna: ačkoli jsem z Prahy, budeme to mít na Orlíku, je to naše srdeční záležitost :-) a kde vy?
Odpovědět
Profilova fotka
smarty: jee,tak to bude moc hezké. Já jsem chtěla na zámku, ale asi to nakonec vypadá na libereckou radnici.
Odpovědět
my to budeme mit na okori :)
Odpovědět
Profilova fotka
gepe:taky moc pěkné!
Odpovědět
Profilova fotka
mallina, gepe: teda pěkné holky :-) abych řekla pravdu, nic pro to ještě moc nedělám vzhledem ke stěhování a fofrů v práci... máme jen domluvené místo a večerní party, hostinu ještě musíme vymyslet... jak jste na tom vy? :-)
Odpovědět
Smarty: Nic si z toho nedělej, my taky zatím nic.
Odpovědět
Profilova fotka
já myslím,že času je ještě dost. My taky máme jen chatu, obřad na radnici jde rezervovat až na konci ledna.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak co holky, nějaké novinky a posuny v přípravách? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
no my zrovna dneska řešili čas obřadu, máme ho v pátek a pak večeři, tak přemýšlíme, jestli je lepší 14 nebo 15 hod.co myslíte?
Odpovědět
Profilova fotka
Tak my už máme vše důležité zařízeno :-) I oznámení už máme vytisklá a některá i rozdaná :-) Teď už jen vymyslet dekoraci na stoly a nějaké maličkosti a bude to :-) My máme obřad ve 12 hodin a oběd ve 14. Obojí máme na jednom místě :-)
Odpovědět
Profilova fotka
malinna: tím, že pak máte večeři, myslíš svatební oběd? no já jsem taky nevěděla, obřad mám zatím rezervovaný na 12, pak třeba v ty dvě svatební oběd, který taky určitě zabere spoustu času, cca 2-3 hodinky, je to reálné? no a pak uvidíme, večerní party ještě uplně naplánovanou nemám... nedokážu si to časově vůbec rozvrhnout...
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?