Ahoj holky,
Mám dotaz. Musí být písnička o lásce? Chlap miluje jednu písničku ,,I started a joke, je to i jeho vzpomínka na nedávno zesnulého taťku a tak by mě zajímalo či by to bylo blbě, když písnička sice pomalá je ale není o lásce
Dekuji
Je to úplně jedno :-) My třeba budeme mít nejspíš písničku, která vůbec nemá text- chceme tancovat waltz a i když existují moderní waltzy, zůstaneme raději u klasiky.
@ceriii super. Práve jsem přemýšlela jestli to nutne musí být o lasce, nehledě na to,že můj chlap takové ty romantické písničky , kde si vyznávají lásku atd fakt nemusí :-D
Já přemýšlím, že by tato písnička hrála při mém příchodu k oltáři.... Strašně se mi libí, má krásnou melodii, ale trochu smutný text, takže nevím, jestli se to hodí. Co myslíte?
Na první tanec bych to neřešila, to mi přijde O.K. ;)
@lidub - ploužit, zpívat si, dojímat se... nevím... toto neplánuju, myslím, že nezáleží, jak to bude vypadat, ale jak se u toho ti dva cítí. Přece jen - první tanec. A jestli se písnička bude líbit, nebo jestli je vhodná, mi je jedno. Přijde mi to lepší, než takovýty nacvičený hrůzy, kdy jsou oba akorát nervózní, aby něco nepokazili, případně klasika Kolář a další z výběru písni, co má každej..
Takže neřeš a užij si to :)