Ahoj holky, potřebovala bych poradit. Máme vyhlídlou restauraci, kde mají na zemi koberec - s velmi nízkým chlupem, ale pořád je to koberec. Myslíte si, že je to na tanec vhodné? My jsme s partnerem 'tanečníci' - chodíme nějaký ten rok do tanečních a na tanec na svatbě se fakt těším, tak se trochu bojím, abychom to tím kobercem neměli zakžené... :-S
Děkuju za názory :-)
Ahojky,my měli taky koberec,ale takový ten zátěžový co se většinou používá do těchto prostor a bylo to v pohodě :-) POkud je tam ten zátěžák tak by to mělo být v pohodě :-)
na tom našem jo,ty zátěžáky jsou z nějaké uměliny takže byly "klouzací"ono záleží na tom jaký ten koberec tam je,jestli tam ještě půjdete před zamluvením,tak si vem lodičky a nenápadně to zkus,jak to klouže :-)
Aby ti to klouzalo, musíš mít hladkou podrážku (ne taneční boty, ty mají zespodu koženou podrážku a ta na koberci hůře klouže). Normálně bych to šla zkusit. My tančíme závodně a vybírali jsme prostor podle velikosti a podlahy :-D Vše ostatní s odvíjelo od restaurace :-D
Díky za tipy... no, mám takovou gumovou podrážku.. je teda lepší přezout se do tanečních bot nebo ne? Asi to budu muset zkusit :-) Typický zátěžák to není, aůe má opravdu nízký chlup.
Tak překvápko - předělali nám tam koberec na PVC - takové to silnější, imitace dřeva. A neměla jsem s sebou botky.
Mám si asi raději vzít taneční boty, že?